Uplati mu onaj kite surfing ili ga povedi na neki paraglajding pa nek se izivi malo
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Situacija:mlađi tinejdžer postavio ultimatum da će ići sa nama na more samo ako ćemo ga voditi "đe ima da se skače",iako smo smješteni na 200m od Velike Plaže u UL.Prošle godine dobih preporuku za plažu/beach bar Ibiza(ima platforma sa 2m visine) i za Liman II(imaju stijene sa 2/3-5/6m visine ali sam na Liman osjećao miris kanalizacije).
Još neko mjesto na potezu Valdanos-Velika Plaža da se ima za skakanje?
Hvala
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Uplati mu onaj kite surfing ili ga povedi na neki paraglajding pa nek se izivi malo
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Neka fala,pa da ga tražim po Velipoje.Lakši je no ona ručka što se kajteri drže za nju
Zna li ko je li Liman2 sanitarno ispravan(na morsku vodu mislim)?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 11-08-24 at 16:30.
Плажа без тискања.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zineplu, ljepota![]()
Ne bi, hvala.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ljepota, kakva je boja vode
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Danas bismo na Jaz, samo sto smo posli lijevo (jedno 200-300 metera), voda kristalno cista, i da smo htjeli lezaljke ne bismo dobili posto je sve bilo puno (vrijeme 16:30h).
Stvarno sam zaboravio kako je ona plaza dobra za kupanje.
Imaš stijana koliko ti volja da skače u produžetku šetališta ispod nekadašnjeg hotela Albatros, poslije ženske plaže, u borovu šumu... Zeznuto je samo što nije javna plaža da imaš ležaljke i slicno..
Ako mu se to ne svidja onda ga vodi na Aquarius white beach, imaš i ležaljke i bar i skakaonicu
(Desno od male plaže se popenješ gore stepenicama i imaš par tih plaža-barova)
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Imaš i na Valdanlsu 2 skakaonice, jednu na početku plaže od 1m (malo mu je to sigurno) a drugu po sredini plaže odmah do onog kafića (zaboravio sam mu ime) visina jedno 2-3m, samo što zna biti kafena voda od borovih iglica i čega sve ne sa dna kad su talasi.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Juce i danas temperatura mora o dli cna.
Jel bio ko skorije da da raport temperature vode?
Voda top na lusticu.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Oce li se previse ohladit voda posle ova dva dana kise i nevreman sto najavljuju. Bi na more iduxe nedelje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Danas voda kao iz bojlera Buljka, Lučice, Perazića do.
Ima li ko info kakva je voda danas?
U dobre vode top.
Lucice, Buljarica, da je zeru toplija ne bi valjalo
Odlično. Hvala
Luka Lepetane, TOP!
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Bio danas do aqua parka (Knjaz) prijatno baš iznenađen. Đeca uživala, uživali i mi odrasli, vrhunski komplex stvarno. Nije to klasični aqua park đe su u fokusu tobogani ali ne mari, sadržaja za najmlađe ima dosta, mada smo se i mi spuštali na one tobogane bez problema
Ležaljke premium, preudobne, za izležavanje dušu dale. Onda, sve je jako čisto, izgleda vode računa o higijeni.
Dođosmo nas dvoje sa troje djece, predložiše nam odma porodični paket sa dvoje djece od 40e (za djecu do 2 godine je ulaz free)
Zadržasmo se pofino, baš lijepo ispunjen dan bješe.
Last edited by BiTrAtE; 31-08-24 at 17:08.
Slabo je to Bit kad ne komentarišiš onaj šank
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks