Da se nece gradonacelnik niksica na himnu ustat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Eo ti znaš Nikšić bolje od mene koja pri tom i vlasnike kafana znam.DobroEto.
Treba prije svega znati da kad dođeš u neki grad,bilo koji Crne Gore da je to zajednica koja tu živi ti si tu doša njima u dom što bi se reklo nisu oni tebi.Nikome na čelo ne piše jel Crnogorac ili šta već meni takve priče ne piju vodu da baš iz čista mira ti neko skoči.Kod čoeka koji je teška srbenda u Novi nekoliko puta sam sjela jer mi je pogled na more extra.Isti je primjetio da dođem svaki dan u isto vrijeme na isto mjesto upoznasmo se i zaebavasmo na druge teme zna je i da prosipa neke priče ja iskuliram na njegovu sam teritoriju - poštova me više nego što bi i u neke kafane đe ljude znam.Treba znat s ljudima i treba prije svega poštovati teritoriju đe si uša,ako ti se ne sviđa zaobiđeš ali generalizovati i praviti od gradova nekih u Crnoj Gori ovakve storije đe će neko da pročita rekoh ne valja to ništa zato se i dižu ovakve tenzije.
dva ili tri puta su reprezentacije igrale u NK. na košarku je bila top atmosfera, preko 50% hale bili momci iz PG i sa CT.
ja sam napisao da su PV ista bila za vrijeme dpsa i sad. kao i za HN. jedina razlika je što se ne mogu busat u prsa kako su oni protiv dpsa jer su ga glasali uredno
imaće obaveza taj dan. sve moguće su iz opštine radili da se meč ne igra u NK, tolko o tome
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Никшић је сасвим добра средина.Ништа лошија, а можда и мало боља него неке друге средине.
Рекох раније да је Ковачевић на челу Никшића противприродни блуд.Не само што је антицрногорац већ и што је примитивац ограничен као балкон.
Свића ми се и што је град плански грађен и развијан.Студентски град, има аеродром, жељезницу, добре државне путеве, излетишта, велике привредне потенцијале.
Између осталог Никшић је краљ Никола, планирао као будући главни град.
Да има чобана, има, али имамо и ми у Бару чобана тешко достижног калибра на нивоу цијеле ЦГ, па смо опет по неким стварима још увјек мало изнад у односу на просјек ЦГ.
Нема лоших средина, има лоших појединаца.Од овога бих изузео сам градић Жабљак (без околине).
Last edited by BAR; 29-08-24 at 11:08.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Никшићу је једини проблем што је пун никшићана.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Marže opet ograničene, trgovci da ne pojedu benefite
Akcijom obuhvaćeno 66 proizvoda što je 28 više nego akcijom “Limitirane cijene”, a na spisku sada i voće i povrće i malo više mesa. Đeljošaj očekuje smanjenje cijena i da trgovci sprovedu odluku izvršne vlasti
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ojedu-benefite
"Najbolja cena" mora biti niža nego sve akcije u prodavnicama: Na spisku jeftinijih namirnica suhomesnato, jogurt, ali i hrana za pse: Spisak proizvoda koji će biti jeftiniji
https://www.blic.rs/biznis/privreda/...tiniji/vnxv9x0
Ko koga kopira...
Da nema pojedinih, ne bi znali sta se radi po Srbiji![]()
Umoran sam od svega sto znam
Контра изгледа овако...![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Skroz ok i udoban grad za zivot, samo kad bi ljudi imali dovoljno para. Dovoljno prostran, nema urbanistickog haosa, guzvi, dobro je povezan i pozicioniran, ima dje da se podje sa familijom i rekao bih poslije pg grad sa najvise sadrzaja.
Ali rec da je nk cetnicka kasaba, veze nema sa vezom.
Da li ima srba, ima, mislim da je sto se pravoslavnog zivlja tice odnos pola-pola... sto je dobekle i logicno, polovina ljudi je iz stare hercegovine a druga polovina iz stare cg.
Ali cetnicki grad nije nikad bio niti ce biti
pa e, ono kad su kroz NK nazivali Crnogorce ustašama to je odraz kulture. sa tim vjerovatno nemaš problema. kako se brane te četničke sredine. draža bi bio ponosan
Ali,reći da će da te izmlati neki jer nosiš majicu reprezentacije tamo ih ima što nose one krstaš majice i oni što nose ove druge nekad u istoj kafani i obojici puca Q od situacije.Ne boj se ti @outline osim ako voliš da zagledaš ženske pozadine tu već ti nije garancija da neki ne ispizdi.
Aj šalu na stranu nadam se da smo demistifikovali ovu "satanizaciju" Nikšića.Ne voLem kad mi neko grad proziva.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
kao to mislis ako voli da zagleda zenske pozadine
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Што се тиче тог напада и ухљеба активиста ДФ-а, на оне који су прослављали државни празник, мислим да то не одражава стање у Никшићу.
Шака башибозука која је уз сву подршку полиције на крају форсирала рикверц петама у глутеусе.
То је као што рекох, противприродни блуд и сплет несрећних околности да се ти ишта питају у Никшићу.
Фала нашем Улцињанину.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Monstat o popisu: Uspješno realizovan drugi tender za reviziju koda softvera
"Nakon usaglašavanja elemenata ugovora sa izabranom IT kompanijom 'Secnora Ou' iz Estonije, uslijediće njegovo potpisivanje tokom sjutrašnjeg dana", navodi se u saopštenju
Podsjećaju javnost da je, shodno Zakonu o popisu, publikovanje rezultata iz popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. isključivo u nadležnosti Uprave za statistiku, odnosno zvanične statistike.
"Podaci u vezi sa etničko kulturološkim karakteristikama, koji se iznose u javnost nijesu rezultat obrađenih podataka iz popisa i ne odražavaju istinito informisanje, već lične pretpostavke pojedinaca/grupa. Apelujemo na aktere ovakvih aktivnosti, da ne iznose u javnost lažne informacije o rezultatima popisa i na taj način dovode u zabludu javnost. Ukazujemo da je svako javno iznošenje podataka, iza kojih ne stoji zvanična statistika, u suprotnosti sa Zakonom o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova, kao i pokušaj manipulacije i urušavanja povjerenja u popisni proces", zaključuje se u saopštenju.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-koda-softvera
Tamo se ljudi ne foliraju što na um to na drum uglavnom radnja se svaka sporo odvija i radije bi i sjela ka što rekoh u Novi kod neke teške srbende kome sve znam no kod foliranata koji bi ti sjutra nož u leđa zabili dok ti se smješkaju i foliraju i sve su ka kul foliranti teški uglavnom.
A činjenično stanje iznio nisi jer su ti ođe to rekli i no-mercy i Medo ali dobro tvoja stvar živi sa predrasudama možda i bolje sa takvim mislima da ne dođeš na utakmicu i doneseš safru sa sobom.Uživaj.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
pa to su drugari, ja sam to vazda pisao. ja ih ne razlikujem, i to su ljudi sa izraženo četničkim zamislima. meni su isti - oni te Crnogorce nazivaju fašistima i ovi koji javno pišu kako Srbe treba ćerat odavde. ne živim u nekakvim bajkama da su oni neki drugari ili tome slično ka koleginica. piju u kafanama zajedno![]()
Last edited by outline; 29-08-24 at 13:35.
Brate ti znaš da si mi gotivan, ali ga mračiš ubijašstani malo bez mene
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.portalanalitika.me/clana...ozive-i-poruke
abazović je uništio aerodrome ovi samo nastavljaju
Ako podjeme od nosilaca prosrpske kampanje na popisu iz 2011 Pedja Bulatovic, Kaludjerovic i dr. a koji su izjavljivali da su oni Crnogorci ali da ce iz neke solidarnosti da se izjasne kao Srbi taj put onda ocekujemo, posto su oni ljudi od rijeci, veci procenat Crnogoraca na ovom popisu posto su nestali razlozi za "solidarnost".
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks