Kako ovo, zar se Nikšić nije početničio?
#fakenews
Kako je u glavu ljudi sto za sebe misle da su neki "uticajni" "twiterasi"?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
neko bačio špicu, a ovi bez grama mozga se naložili. ču 70% Crnogoraca u NK i 29% u PV i 35% u Berane. to su ti tri četničke kasabetine glavne u CG. PV pogotovo. no ajd, valja malo popaliti ljude ovo pred izbore. da se predstavi kako Crnogorci glasaju masnog vepra od Kovačevića
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Budale ostavile 18% Albanaca u Plav.....cifra koja otprilike bila u Plavu prije ostvarenja opstine Gusinje. Ali koji je procenat Albanaca trenutno u Plavu? Ni primac. A Albanaca u Gusinje isti procenat kao u Plav. Mali vise ce biti brato. I jos se neki ljudi loze. Cus Gruna Stramen UDBA. Ko god da je neka se pokrije usima.
Last edited by avet; 29-08-24 at 07:13.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
pogledaj samo broj Crnogoraca u ta tri grada - Nikšić, Berane i Pljevlja i sve će ti biti jasno. u Pljevljima mrze Crnogorce unazad od 2006. godine no su glasali za pedjolina boškovića radi koristi. tamo se zna kako i kolko mrze Crnogorce, nije to sad neka tajna. onda Berane, ista stvar. oni žale što su u sastavu CG. Nikšić takodje, ovo malo pred utakmicu da izbace podatkei sad treba poć u tu četnijadu da gleda meč, pa neka igra repka nema potrebe. da te nedje izmlati kakav šubarin fan jer si u dres reprezentacije. isto učeni da mrze CG. najlakše bačit špicu na tviter, tamo su aktivni ovi iz plemenske zajednice sa obje bande.
Jes bogme twiter je glavna drustvena mreza u Pljevlja hahahhaha
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A dobro ti, ti si džedaj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Udbas troluje sebe ili ga neko troluje. A mozda su se srbi upisali na onu jakovu foru “crnogorac”.
U svakom slucaju mnogo kontraverzan potpis ako ispane tacno ovo.
Ovi rezultati su jednako realni kao oni koje su juče izašli u ne znam koji srbijanski list. Tipa 36% Crnogoraca, 35% Srba, neki ogroman procenat priča srpski... Još su komentari da Crnogorci kradu popis inače bi procenti bili još naglašenije u korist Srba.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
jeste, ono u Zambiju mlatiše ljude samo jer su došli da proslave najveći i najbitniji praznik ove države. il to bi u NK od strane dfovaca? ili ono skandiranje navijača sutjeske u sred pg? ne znam zašto potreba da se brani neodbranjivo nešto
pa i PG je nedje u tom rangu, približava se ubrzanim koracima. ovo je pušteno samo radi izbora u pg i ničega više. ada ne može biti 15% Srba u PG to je nemoguće, taj % mora biti veći. pogledaj Zetu
u ovom momentu samo jednoj partiji i jednom čoeku ovakvi lažni brojevi odgovaraju. a to je Spajić. i nikome više
Ajde umjesto da ti sad revidiram cio događaj da ti ispričam anegdotu đe sljedeće jutro pijem kafu u centru a jedan veli kad sam vidio da je đavo ponio šalu tražim đecu,nađoh đecu a žena tamo krenula s nekima da se bije.
Presmijala sam se.To veče nastala makljada,poslije makljade svi u kafane ka da ništa bilo nije igrala se gomila nacionalizma kad film vratim unazad.Ja i nemam zastavu a kamoli da mašem istom a taj dan ta proslava je bila da iskreno rečem malo i previše za moj ukus i nikad više ne bi prisustvovala "tako nečem" đe sve puca od nacionalnog ponosa.Onda dođu ovi iz manastirske i eto belaja pa se još krene u twiteraj i fejsbukeraj đe se više diže prašina no u sami Nikšić.
A sve ti ovo velim jer ne valja boba ova priča - jer dođosmo na ovi forum jednog dana da se popljuvao recimo Novi pa sad na red doša i Nikšić.
Ljudi skalajte sa tim etiketiranjem gradova ne valja to ništa.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
nije to nikakvo pljuvanje no fakti. pa i u tom Novom se mrze Crnogorci i tamo dostina naroda ne priznaje da je taj grad dio ove države. jes jedan dan te u NK mrze što si Crnogorac sjutra ti kažu a nisam ja to ozbiljno mislio
Ja sam sličane rezultate čuo još davno, što znači da kriju rezultate čim ne upiru kao prije za popis. Nije ovo daleko...
Pukla tikva izdajnicima, a hoće jer su lažovčine četničke.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
To je tvoj utisak @outline a koliko sam bila i u Nikšić i Novi mogu roman napisati zna se kakvi likovi probleme prave iskuliraš i produžiš dalje.Ali ti generalizuješ to je problem.Niđe mi nije ljepše no u ta dva grada ja da ti rečem sjesti u kafanu.
Meni je svako nacionalističko isticanje,burlikanje pa i crnogorčenje primitivizam i takvi ljudi se poslije čude kako upadnu u neke makljade izvini ako ćemo pravo i to navijanje je sa povišenom dozom nacionalnog ponosa i pod gas.A kad odem na Cetinje i bude filmski festival đe etoCrnogoraca u koje iz svih gradova mogu doći gotovo prazna sala.U Novi na festivale filmske gotovo prazna sala.Govorim o kvalitetnoj kinematografiji koje ima.
Stvoriš svoj svijet,svoj krug ljudi,u svaki grad i svakom gradu priđeš sa prave strane i nema problema niđe.A kad dođeš sa ovom spikom i predrasudama što očekuješ?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Outline nije sjeo u kafanu u Novi i u Nikšić nikadnego prati društvene mreže i misli cijeli gradovi su takvi jer ima grupa. Moram priznati da sam imao i ja za Cetinjane slično mišljenje. Nije da ga nisu dobrim dijelom i zaslužili. Jedne prilike sam se i lično uverio (možda je to i povećalo te moje osjećaj prema njima) ali posle nekog vremena, upoznavanja raznih ljudi ukapiraš da svuda ima avetinja. I da su oni upravo najglasniji. A nisu u većini.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
outline je bivao po svim navedenim opštinama. i vrlo dobro zna narod tamo. te priče uveče se biju jer je slavio dan Državnosti a sjutra se zaebavaju su nidje veze. PV su i za vrijeme dpsa bila ovakva. ako si Crnogorac tamo odma ide ista priča. to što su uredno glasali za dps govori o njima još više, dakle dno klasično od grada i naroda. Novi je light verzija, tamo graju kako oni nikad neće priznat rezultate referenduma i kako je to za njih prevara a onda glasali dps uredno i držali ih u vlasti na lokaluNK slična priča, mješavina situacije iz dva grada. sad je četnijada tamo glavna i koriste to maksimalno. šteta što je fscg odlučio da se tamo igra meč
Kako ga mračiš moj brate.
Kad god je reprezentacija igrala u Nk, atmosfera je bila vrhunska (bolja no u Pg), a tako će bit i ovog puta garantujem.
P.S. Od sad za svako etiketiranje nekog grada, na osnovu njegove trenutne vlasti, ide infrakcija.
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks