Last edited by Bugi; 16-06-24 at 21:46.
Potvrda za Anker, do skoro smo imali u CG i distributera (Kimtec) ali su iz nekog razloga batalili. Zakučih nekih punjača, kablova i baterija po odličnim cijenama kad su rasprodavali robu...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Da nema neko kvalitetnu masku za S23?
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............ T
Je li neko mijenjao displej na S24 Ultra? Jedan mi nudi za 250€ sa zamjenom. Nesto ne vjerujem da je to original ekran. U Samsung u Delti mi rekose da ocekujem oko 400e sigurno... Sad ne znam da li ovlasceni servis napucava cijene ili je u ovlascenom 100% original?
Odradih na kraju u KA mobile na Konik. Odradio ga je za 2 sata. Radi bez greške sad i ne vidim nikakvu razliku u odnosu na fabrički ekran. Jedino mi reče da više nije vodootporan, ali nema veze. Bitno je da radi sve ostalo.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Mene su se sprdali za masku od 100€
Evo će godinu ipo još malo tel.
Padaj ne padaj kvasi ne kvasi radi bez greške da ga ne urečem.-> sve po strani ali baterija i dalje raznosi.
Pošao za vikend na more bez punjača evo je sad na 44% lagano će izgurati do noćas.
Meni je pao iz džepa između sjedišta i ručne i kako sam spustio sjedište (3 vrata auto) tako sam ga pricvrljio i aj zdravo. Ne bi mu pomogla ni najskuplja folija da je bila
Bizbi, ne daj se!
On još ne kapira da ako ne radi update da je ovo ista slika svaki put...
Ali polako
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Na s24 Ultra je stigao OneUI 6.1.1 sa Ai funkcijama.
Svaka čast, šteta što Bizbi neće to vidjeti...
Ja isto nisam dugo radio update, mada radi perfektno i baterija drži sasvim ok.
Možda i odradim ovaj poslednji.
Da kucnem do sad bez gašenja 5G baterija i dalje raznosi.
Kupih galaxy buds fe i konektovah ih normalno. Sad udjoh na youtube i pustih pjesmu, par sekundi ima zvuka pa par sekundi nema...video ide normalno, samo zvuka ima-nema.
2 sekunde ima zvuka pa 10 sekundi nema, sve tako.
pise da je softver na poslednjoj verziji, cijelo vrijeme su konektovane, ne prekida blutut.
Na koji telefon?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Na A55, nakon toga nema sanse da pustim zvuk na njih, konektuju se pa nece da se konektuju, nema sta nisam probao.
Na tabletu A9+ sve radi bez problema.
Raspari ih sa tel pa ih ponovo upari
U Apple ekosistemu ovo ne bi moglo da se desi![]()
Rasparivao ih 30 puta, brisao galaxy wearable i buds fe manager koji on sam instalira, brisao ih iz registrovanih uredjaja na samsung nalogu...
Nece pa nece.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks