Juce u BD vidjeh Ukrajinca sa sva 4 zaustavljen na bulevar. Vidio od nasih i misli da je sa 4 zmigavca svemoguc. Malo je falilo da se zakucam u njega
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Naravno da su u vecini slucajeva nasi ljudi, bez obzira bili oni u 'domacim' autima ili na strane table.
A ako se slucajno desi da turista to radi... obicno je zato sto je vidio naseg da to radi ili vec vidi smetliste koje su nasi ljudi napravili pa smatra da je to ok/prihvatljivo.
Stvari se nece ni mijenjat' dok se ne uvede rigoroznija inspekcija i drakonske kazne. Onda bi se narod prevaspitao prilicno brzo.
Ali u ovoj banana drzavi je to u ravni naucne fantastike.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Juce u BD vidjeh Ukrajinca sa sva 4 zaustavljen na bulevar. Vidio od nasih i misli da je sa 4 zmigavca svemoguc. Malo je falilo da se zakucam u njega
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ns putu od Kolašina ka Mateševu svako proširenje sa desne strane zatrpano je smećem. Mlađi fensi par ulazi u fensi auto, on baca opušak i kutiju a ona cijelu kesu samo zafrljači iza sebe. Imala sam poriv da stanem da ih opomenem, nego ne mogu od kolone.
Стока.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
nothing comes from violence and nothing ever could
https://www.instagram.com/reel/C85bc...FuZnM5djRleA==
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Pusio sam dzointe nakon vise od 5 godina, sa turkinjom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Baš tužno:
* Ko voli putovanje vozom shvatit će. *
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
..s druge strane ovi Švajcarci su to bacili u biznis i naplaćuju bogaoca za ovu rutu.
https://youtube.com/shorts/hJNniunTWIE?feature=shared
Ne znaju oni šta je Beograd-Bar ugođaj za male pare!
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
samo neka veganisu
Još samo metro u Beograd i toEto.
Mislim super bi bio metro u Beograd a čini mi se da bi ja mazohistički koristila onaj raspali GSP.![]()
Imam džabe karte za Oasis, ne bi išao da ih slušam ni džabe
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
A jes srijeda neki sugav dan.. nidje si
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
posle ko zna koliko vremena udjem da pogledam da nema neki film i prvi koji kliknuh da vidim sta je... nikolas kejdz 🙄
On i Klajv Oven. Ne zna se ko ima gore random filmove.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ja ne mogu kejdza ni na fotki
Pored političkih krivičnih dela, smrtna kazna je izricana i za imovinski kriminalitet – krađe i pronevere državne imovine i, najzad, za klasičan kriminalitet (ubistva i razbojništva). Divlja Crna Gora do 1959 godine...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks