Vidim da se po mrežama kolju Lažojkovi i Maradonini svjedoci.
DPS, ničim izazvan…
Zar nije Maradona najavljiva da će da buca kokica? Kuda ide sve ovo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
svakome sa dvije čiste u glavu mora biti žao gradjana Srbije. posle ratnog zločinca koji je zarad ostanka na vlasti bio spreman da izaziva gradjanski u CG i kasnije Srbiji dobili su još veće zlo. državu dje se premijerka ismijava narodu koji je izašao na protest, a sve to posle tragedije u kojoj onaj montstrum izvrši masovno ubistvo. na tone toga ima, ovo je djelić. sns vlada i Crnom Gorom, isto je trenutno i odje i gore. to je tako, svidjelo se tebi to ili ne. es, df, snp, uraši sve su to filijale snsa u CG i rade kako oni žele/hoće
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Опет кажем то што ти осјећаш бол срба из Србије је хвале вриједно, али очигледно је да почињеш да се поистовјећујеш са њима што је погрешно, ма колико желио да срушиш Вучића ипак не живиш у Србији, и требало би да си срећан што је стање у ЦГ много боље него што је стање у СРБ (посебно што је си и ти у томе учествовао).
Да је исто стање овдје као и горе ти би већ годинама ишао на протесте, био малтретиран од стране локалних моћника, жалио се како су избори покрадени, те да се твој или глас опозиције не може чути на националној медијској сцени.
Уживај у најзад дочеканој слободи, и не дозволи да нам се догоди оно што се десило у СРБ.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
kad dovedemo (kao društvo) političara ili partiju na vlast kojoj idol nisu Vučić i sns, znaću da smo krenuli naprijed. i neka se vlast mijenja svake godine, bolje i to, no da imamo ovo kao sad. nevjerovatna potreba naših državnika da se svide režimu sns Srbije je za izučavanje na nekoj katedri. kad su aktueltnog ministra unutrašnjih poslova maltretirali samo jer je iz Crne Gore, tadašnja naša vlast je ćutala da se ne bi zamjerala snsu. kad su pokojnog Vukovića (teško bolesnog u tom momentu) tretirali na isti način, reakcije nidje. plus znamo reakcije stoke nakon toga (ne znam izraz kojim bih opisao dobar dio društva kojem je to smiješno bilo se ovaj)
nisam glasač Pedje Bulatovića recimo, al on je klasa za vas Parlament u ovome momentu. a danas vaske ne umije tri prosto proširene rečenice sastavit, bez da ne pomene dps i Crnogorce. prima 6 plata a na fb proziva ljude koji su se borili protiv dps sistema. i to je poslanik vlasti
Dobra stvar je sto su uveli da je gradski saobracaj za djecu besplatan.
Valjalo bi da uvedu da je dnevna karta 1€ za one koji nece mjesecnu a treba im prevoz u toku dana.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Budimo ljudi!
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Pa eto, Demokrate su odgovorile na pitanje izlaze li iz vlade.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.cdm.me/politika/zenovic-...na-svoj-nacin/
Evo i, rijedak, primjer principijelnosti na političkoj sceni.
Makar je to utisak koji sam stekao o ovom momku.
Evo poslije prica da je osvjezivaci moraju da izduse malo, pa dok se snadju i nauce dodjosmo do price da je normalno da se grabe za funkcije i urnisu svaku ustanovu.
Spasa nam nema.
# Samo da se DPS ne vrati
Zamisli kada ni najzagrizeniji agitpropovi SPC SNS ne mogu da nadju nijednu stvar koju je ova vlast dobro uradila nego se i dalje ojkaju sa DPS.
Mada moje neka uvjerenja govore da oni i ne zele da ista dobro urade vec da im je i cilj urusavanje institucija i sistema jer im se to i uklapa u ideologiju srpskog sveta.
Чега се боји ДПС па не иде самостално на изборе?
Demokratska partija Roma podržala Abdića, na listi i Šaljaj
Demokratska partija Roma podržala Abdića, na listi i Šaljaj (vijesti.me)
Има ли ко оне мапе како се гласало за коју партију у ПГ 2022?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ubačio ga je df nedje, zaslužio je tolko. no mi nije jasno što piše s drugog naloga
https://www.cdm.me/politika/dps-poce...-bio-na-skupu/
"ničija partija"DPS počeo kampanju u Podgorici, Đukanović bio na skupu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks