Nije.
Sent using Tapatalk
Izvinite, sad cujem da vracaju policijska auta. Je li to istina?
Prema tome, šta da ti kažem?
Nije.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ja sam već probao, uplatili su mi na račun 50e.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Audi A4 PG LT ponovo krstari našim autoputem.
Popravljen i trenutno otplaćuje svoju štetu...
Ne gase ga.
![]()
Da je srece imali bi jos deset presretača,jer koliko se gine kod nas koliko god da ih nabave, malo je
ne znam o cemu se radi...ali ja preko 20 godina sam na zabljak svako ljeto po mjesec dana makar... i za citavo to vrijeme nije bilo dana da nisam vidio radarsku kontrolu, ove godine jednom nisam vidio ptrolu... mozda nedje tokom juna, pocetkom jual...ali posle nijednom..ili su promijenili lojaciju....
ali koliko god puta sam prosao od PG prema Zabljaku, jedino je patrola kod buosa bila sigurica...ovo ostalo nista...
U pravu si promjena lokacije je bila iz patrole u penziju... Da oce makar auta parkirat da se neko makar cimne da bi mogao biti zaustavljen ali avaj...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Sića je to, moze jos…
https://x.com/PolicijaCG/status/1826203624776630599
Zaustavlja me presretac (pasat 8) na putu CT-PG i kaznjava 33.50eur zbog pojasa.
I to je dugo vremena vozio ispred mene a suvozac mahao palicom, nisam kontao da oce da me zaustavi...vidio sam blinkere i mislio da samo hoce da pretice.![]()
Sve regularno, sad znas kako ide to![]()
Umoran sam od svega sto znam
ne ljutim se, zaboravio...platio isti dan i to je to.![]()
Kad su oni tu kultura u saobracaju kao u Tokiju.
Imate radar na putu koji spaja donju goricu i zetu, kazni me danas zbog brzine ali mi je pisao za pojas. Krio se iza drveta, nema sanse da ga vidite
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako presretace "trosimo" na pojas i telefon onda je po meni to tracenje resursa.
I jedna i druga stvar moze mnogo lakse, brze, efektnije i jeftinije da se rijesava sa obicnim saobracajcem na bilo kojoj frekventnijoj tacki u bilo kojem gradu.
Presretaci bi trebali da se bave prekoracenjima brzinom i divljanjem kojeg ima na svim putnim pravcima.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
nisam imao pojas i nisu me uhvatili da preticem i divljam. mada su mogli zapamtiti auto i tablice ako su nedje vidjeli neke nepravilnosti. (mala smo sredina)
dok su me preticali vidjeli su da nema pojasa i to je to. (akcija pojas)
sto je sasvim u redu, kad nema drugih prekrsaja da i oni urade nesto usput.
Ne slažem se sa tobom ni malo.
To bi znacilo oni će se voziti od Budve do Ulcinja trošiti naše gorivo uzaludno, vidjece 5,6 bez pojasa,sa telefonima u ruci kako voze(koji def ugrožavaju saobraćaj) i proće lagano pored njih,jer po tebi treba samo da jure"divljake" koji brzo voze!
Fidel, nije presretač samo u sluzbi da kazni nekog koje prekoračio brzinu. Jeste u praski najvise za to sluzi,al moze i da kazni ostale učesnike u saobracaju koji ne postuju zakon?
Jesu li oboje u mom primjeru,nisu ispoštovali zakon o bezbjednosti saobraćaja? Jesu,zato je policija u civiolnom autu ih kaznila,jer radi svoj posao i kapa dolje.
Da ne rade,koliko bi bilo nevezanih i mob.telefonima u ruci(mada ih ima sigurno 40%)koji voze i pricaju.
Da ga kazne tipa 3x50e,da vidimo kako vi sl.put pricali i vozili ujedno
Last edited by miovrag; 28-08-24 at 06:13.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks