Na Zabljak davat 3-4k za kvadrat, jedino perači.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Žb ima potencijala da se isplati investicija, Kolašin ni približno (još je Kolašin po 5-6k čini mi se).
Sent using Tapatalk
#fakenews
Kolasin realno nema sta da ponudi sem skijaliste koje prosle godine nije ni radilo jer nije bilo snijega ... a na zalost klima se dosta promijenila dal kopanjem tunela i sl. ili nesto drugo i pitanje je kakve ce nam biti zime i dal ce uopste u taj dio CG biti snijega ispod 1600mv
Zabljak je tu dosta ispred ali su precerali sa cijenama. Mada nije da ne cvjeta rentiranje na Zabljak i ako su cijene visoke. Drug moj je prosle sezone (i to samo ljetnje jer zimi nije imao vremena da se cima sa izdavanjem ) zaradio 10.000e od izdavanja kucice ... sad mu je u planu drugu da radi
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kuca jeste malo veca za 8 osoba da im ne bude usko i kad sam rekao sezona mislio sam period bez snijega i onih debelih minusa a to je jedno 7-8mj.
Ali kao sto i rekoh vec na Zabljak su paklene cijene , noc 100+ eura zavisi od perioda
Last edited by Stivi; 23-08-24 at 23:30.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Najbiolje je kao Ameri, naglase koliko kuća/stan ima spavaćih soba i kupatila/wc-a.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kaze, Suteren, Crtinjski put 25m2 —— 59000€
http://patuljak.me/oglas/garsonjera-...odaja--639557?
Kako smo došli od naše lijepe riječi PODRUM do moderno Suteren?
Gledam nesto danima, za 99% stanova za izdavanje u PG naglaseno je da kucni ljubimci nisu dozvoljeni. Evo nagrdice vam mali pas stan. Kakve jajare smrdljive. Popisam im se u usta.
smijesno je pricati o steti posle psa pored toga kakvu stetu ljudi ostave.
na kraju krajeva, i iza psa su ljudi.
nothing comes from violence and nothing ever could
ja npr imam problem sa izdavanjem na zb.... mada je vjerovatno do meneja kucu gdje moze da spava 7odraslih, a tu mozes da dodas i 3-4 djece, izdajedm u prosjeku 55e.... komplet opremljenu...klima, internet, sat tv..... cim dignem cijenu na 70-80€ nema nikoga.... komsije okoloko 80-100€ izdaju lagano i to manje objekte..
oko kuce sve uredjeno, parking, zelenilo, livade, brezova suma...
na airbnb cak i superhost status imam...ocjena skoro 5... manje od 4km od centra zabljaka, 200m od magistrale
mada koliko sam primjetio cini mi se da je ova seona svima losija od prethodne...
До тебе није вјероватно, него сигурно.
Пошаљи на пм ако хоћеш мишљење.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Drug ima 3 vikendice na Žabljak - Kovačka Dolina
150€ dan renta. Ovo im je prva sezona da izdaju. Kaže da im je sve fulirano.
I da već ima dosta rezervacija za Septembar i Oktobar
Slike danas izdaju nekretninu, a ne lokacija, internet i ostalo, ako nisu profi slike dzabe sve.
Drug je izdavao stan na dan u Pg, uglavnom dnevni boravak nije imao prozor (ne pitajte me zasto)odradio tako slike da se to i ne primjeti i okacio na booking, kad dodju gosti svi se zale kako nema prozora, on kaze pa nisam vas nista slagao imate sve slike stana na bookingu i jbg posto je to bio stan na dan niko nije pravio veci problem, no odrade posao i bez prozora
Ps vecinom su bili stranci...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Da ne grijesim dusu ali mislim da te slagao.Na jednu kucu da uzme 10k cisto mislim da nema sanse.
Govorim kao neko kome na Virpazar famelja ima 4apartmana,sad 5 (nocenja 70-125€ ,popunjenost veoma,veoma dobra) znaci ja vodim booking nema sto da me famelja lazeTroskovi minimalni u smislu osim bazena,hemije,struje itd svi smo ukljuceni,ciscenje,pranje,spremanje dorucka,ne placamo radnu snagu. Pa ne ostane 10k po apartmanu.
Zabljak je dobar ali opet nije to ta popunjenost kao na Virpazar.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Cek, cek, jesam ja ovo ispratio dobro? Nocenje - Virpazar - 125 eura i popunjenost je veca nego na Zabljak?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
E i ja se čudim
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Nema troskova kad niko ne registruje i ne fiskalizuje smjestaj, ne placa se porez na dobit ni boravisna taksa. A dosta objekata nema ni gradjevinsku dozvolu.
Kad su vec cijene bezobrazno visoke moze se platiti i drzavi nesto, nego niko da se pozabavi tim pitanjem nazalost.
A posebno bi trebalo oporezovat ove sisnjare sa stanom na dan.
Umoran sam od svega sto znam
Jeste ? Ocemo u opkladu ? Racunica jasna. Dorucak je ukljucen u cijenu.Taj dorucak bi na Virpazar kostao sig 40-60€ za 4osobe..
Bazen,vrhunski duplex apartman i ne znam sto je cudno. Kao ni to da je u Virpazar duza sezona nego na Zabljak..
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Last edited by Djalac; 27-08-24 at 15:18.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks