Crni Stole..kako je ga je ovaj izgorio..izgleda je Stole umro prije neku godinu... Ovaj lik koji je ga je zvao, gostovao je u neku emisiju, sa maskom....
Crni Stole..kako je ga je ovaj izgorio..izgleda je Stole umro prije neku godinu... Ovaj lik koji je ga je zvao, gostovao je u neku emisiju, sa maskom....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E to sam vidio ranije neđe, a ovaj lik mu je možda malo skratio život sa provokacijama. Isto je to grijeh, ali i smiješno u pm xD.
Ovo izgleda nije taj Stojan, nego neki drugi:
![]()
Kakav mentalni sklop moras da budes da ti ovo bude smijesno…
Ajde grasak i da razumijem, stvarno je kultni snimak sto smo slusali kao djeca, ali ovo maltretiranje starih i nezasticeni ljudi… pih.
Slažem se da je loše, ali glavna fora kod ovih telefonskih (a vjerujem i drugih vrsta) zayebancija je da navedeš da osobu koju zoveš da se iznervira i da izađe ono najgore iz nje u vidu psovki, prijetnji itd. xD pogotovo ako to potraje duže, kao što je slučaj sa Graškom, Stojanom i njegovom ženom itd. Evo recimo primjer klipa đe je žrtva ta koja je totalno zajebala ovoga što je pokušao da je zayebava, jer nije uspio da iznervira ovu ženu, naprotiv ona mu se na kraju zahvalila i pozdravila ga, ona je izašla kao pobjednik:
Loša fora je što nijedna neuspjela zayebancija nije ugledala svjetlost dana/YT.
Lično znam jednog čovjeka kojeg je lik zvao par puta i iskrivljenog glasa govorio:"Ja ti yebem ženu,znaš" i spušti slušalicu.
Ovaj mu treći put rekao"Ja znam ko si ti"?Ovaj veli "Ko?" "Ti si moj drugi quuurac"
Ovaj ga više nije zvao
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovo je isto domace
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Cus jos ko je bezicni telefon pa niz ulicu prica...
Sve je legitimno za snimanje samo nije za sud za dokaz pa iako imas krivca na njemu....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo što si napisao mi je zapalo za oko, jer dosta Milijevih klipova se žrtva čuje baš dobro, ponekad bolje i od Milija. A recimo ako bi sa diktafonom snimao onda se glas žrtve čuje ono baš noisy, kao vazda kad zoveš nekoga preko telefona. Pa moguće da je mili prvo snimao na diktafon i da je posle određenog vremena što bi se reklo čitavu igru digao na viši nivo.
Evo primjer, osim ako se to ne odnosi na kvalitet mikrofona samog telefona:
Last edited by Solid; 27-08-24 at 14:11.
Posle ovoga ima još 3 "teška priča" skeča, brat
https://www.instagram.com/reel/C-Xgd...Q5cWdvbmp0Yw==
iju lji ve muve ranko.... Klip je radio lik koji je bio tonac, zvao kolegu i zajebavao.
Kasnije zovne kolegu, pusti psovke iz "graska" i snimi kolegu kako psuje.
Zovne drugog kolegu i pusti mu te psovke.
Zavadio je dvojicu dol nisu skontali da ih je zajebo![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Gledam na youtube neki klip o zdravlju bubrega i u jednom mementu se prikazuje ovaj bubreg, kao da je sa ratišta došao
![]()
partijskim sloganima
nothing comes from violence and nothing ever could
Patrola
Veselo danas
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Last edited by E_K_V; 04-09-24 at 12:07.
Doista
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Treci Srpski ustanak
Buna protiv AVhija
https://vm.tiktok.com/ZMh1guSqX/
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
https://www.instagram.com/reel/C_r1E...UwMGlyYmkydmpt
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks