Ubačena tri nova turska kanala...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
hoce li mi neko objasniti, cemu sluze pretplatnicki Ugovori kada oni mogu tokom Ugovora da mijenjaju cijene ??
Ili ti Ugovori stite samo njihove interese
A da li bih ja imao pravo da im tokom trajanja ugovora posaljem dopis da cu im od 01.09 placati 32 Eura umesto 39 Eura i da ako im to ne odgovara imaju pravo da raskinu ugovor ??![]()
Imaćeš pravo na zo onog trenutka kad ti budeš davalac usluge a ne primalac
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Rade li kome HBO kanali...a da ima Box 4.1(maxi paket)
Bio neki update na move na tv
I sad kad ukucam usn i pass pise mi no slots available?!?
Je li ima ko slican problem?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
obrisala je gospoja iz call centra nesto i sad radi
hvala
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Cini li se meni,ili je mtel nekako smanjio kvalitet videa na kablovsku(bitrate). Sad na HD kanale vidim neke artefakte,koje prije nisam gledao....
Sent from my S23+ using Tapatalk
Instalirah Move, ali nekako se desi kad se sam ugasi uredjaj (ne znam ni kako se sam ugasi, u podesavanjima sam stavio da se ne gasi) ugasi se i tv![]()
Kako?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
HDMI CEC. Provjeri podesavanja na TV nakon koliko se iskljucuje ili na STB.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Na koji program gledati Srbija-Hrvatska vaterpolo?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Na prvi prrogram tvcg
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da nema kakva akcija za produzenje ugovora??
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Mene su juce zvali. Za iste pare: malo brzi net, move aplikacija i otvoreni svi kanali u sledece dvije godine.
Inace, bas povodom toga. Juce instalirah move i ulazim u serije na superstar, vecina serija nema sve sezone. Je l moguce da su tako lose odradili taj dio? Ubice mog oca sezone 5 i 6. Juzni Vjetar samo sezona 2.
Totalno sam van toka domacih serija, i rekoh idealna varijanta da mogu da odgledam koju, a one isjeckane kao kobasica na rostilj.
Mene su cini mi se dali pola god po staroj cijeni, mada sam presao sam box 2.1, na 4.1 ...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks