Gradska Pivnica na Stari/Konik, pominja sam ih prije često. Tri vrste kobasica za dvoje, možda ne izgleda mnogo ovako na sliku ali smo se uništili nas dvojica. Spremljeno onako po seljački ka doma, krompir normalni a ne ono smeće iz kese što se u 99% lokala služi. Kobasice odlične, svo im je meso iz Šahovića, cijene presmiješne - 8.5e je ovaj oval.
Sve vrste domaćih piva imaju, točenih isto masu, milina. Cijene ka da su prije korone zaglavili, po 1.8e zidari
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 26-08-24 at 11:55.
Potvrdjujem
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prije korone je ovaj pjat bio 5.5 eura. U stvari, i u toku dijela korone je bio toliko. Zadnji put kad sam ga kupovao, bio je 7.5 eura. Prije toga 6.5 eura. Mislim da im se većina poskupljenja sprovela u zadnje dvije godine.
Cijene piva ne znam kakve su bile.
I kako to mislite dvojica se raznijeli? Ja to sam pojedem. Doduše, poslije toga se ne mogu kretat jedno pola dana, ali nije baš toliko obilno da se dvojica razvale.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bitrate održava kvalitet ove teme u odsustvu Pashe.![]()
Da ja znam oni prije nisu imali ovo, tj. imali su dimljene kobasice kao porciju i bila je tako oko 5.5e (pominjao sam baš njih ovdje često)
Na ovaj oval dođe više dosta, smotan je ugao zato i rekoh da ne djeluje mnogo ali dođe dosta, baš sam se prijatno iznenadio.
E sad, prije ovoga smo popili po 5 piva a i uz jelo po još nekoliko, pa je i to možda uticalo na apetitali svakako mogu komotno da jedu dvoje normalnih
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Prvi put sam probao prije 5-6 godina, i tada je bio pivski pjat sa tri vrste kobasica. I to je bilo 5.5 eura. Može bit da je nekad prije toga postojala samo diumljena kobasica, ali ovo je jedina stvar koju sam ikad naručivao u tu pivnicu.
A tačno je da dvoje mogu komotno da jedu. I meni je realno dovoljno pola porcije... što zaključim svaki put kad pojedem sve pa se borim za vazduh. I svaki put kažem da više pjat neću naručivat jer je previše. Isto sam radio u poklojni BIS dok je u ponudi bio sendvič sa slaninom za dvoje.
Davno bješe, pozvali nas na slavlje tamo, sjedimo tri sata bukvalno bez hrane. Kumara veli što je ovo, a ništa izbila nam grupa pa smo im dali meso što smo za vas kupili. Kuma prodimila, kum ladno veli a što ćemo sad bez da ne dođemo drugi put, posiđesmo još pola sata, dođe večera za pola od nas 50, prvo se nahraniše trudne žene i đeca... Od tada nikad više tamo.
Haha, velim u odnosu na generalno druge lokale, više ne možeš kršteni sendvič ispod 5e pojesti neđe. Ovamo prelećeh meni i učinje mi se u odnosu na izvikani Minhen recimo dosta povoljnije.
Siguran sam da jeste. Stvarno nisam prečesto kupovao, ali sam i prestao jer sam zadnji put platio 7.5 eura, predzadnji 6.5, a prije toga 5.5. Nešto su prebrzo mijenjali cijene. Može bit da je startnih 5.5 bilo prejeftino, ali to ne mijenja moj subjektivni osjećaj da su izgalopirali sa cijenom.
Pizza Cut, jaaako lose.
Nije lud da kaze
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Sto bi se reklo “mudro cuti”![]()
Sto bi cutali ? Ne valjamo drogu.![]()
Bilo je 5/6 kolega sa foruma makar i na otvaranje i dolaze da jedu, necemo se reklamirat' na forum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не мораш ти. Нека рекламирају колеге.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Eo je meni bas ogladnjela guzica pa bi da cujem od kolega
Prvi put pisem i nisam vala neko ko pise o restoranima lose ali bio sam za vikend u Kolasin u Viline vode. Godinama tamo jedem kad god podjem u kolasin jer im je dobra hrana ali zadnji put se razocarah. Porciju kacamaka smanjili za vise nego duplo a cijenu podigli na 12 eura. Prije se troje moglo najes od porcije a sad se dvoje ne mpze najes. Porcija kacamaka i porcija mesa na seljacki nacin tacno 25 eura, a za dvoje je to malo. Solja kisjelog mlijeka (i solje manje su stavili) 2.5 eura...
Bas bas sam se razocarao a skoro 10 godina idem tamo
@pasha pošalji nam lokaciju u pvt. Da svratimo necemo te reklamirat
I meni![]()
I mene
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks