Kako umiju kad je njihovo dupe u pitanju a kad treba da mi priznaju dva pogodjena gola na prekinutu utakmicu onda ti smrde zakidaju dobitak, sad ih kao nesto briga za oporezivanje kocka.. ovaj gradjana
Volja građana @Gagarin
Montenegro Bet: Volja građana jasna!
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...na-jasna-promo
![]()
Love, peace and respect.
Kako umiju kad je njihovo dupe u pitanju a kad treba da mi priznaju dva pogodjena gola na prekinutu utakmicu onda ti smrde zakidaju dobitak, sad ih kao nesto briga za oporezivanje kocka.. ovaj gradjana
Last edited by goldfinger; 26-08-24 at 15:03.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kako će neoporezivanje dobitaka spriječiti maloljetničko kockanje?
Како Дара од Радојка?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
https://www.portalanalitika.me/clana...li-cu-te-ubiti
još jedan tatin i mamin ponos. vjerovatno po gradu pričaju kako je normalan i finU saopštenju se navodi da je osumnjičeni došao do stana svoje emotivne partnerke, pa je, nakon što ga je pustila unutra, više puta udario otvorenom šakom u predjelu lica i ruku, nanoseći joj lake tjelesne povrede.
“On je partnerki rukom pokrio usta, stiskajući je i prijeteći joj “ili ćemo biti zajedno ili ću te ubiti””, naveli su iz ODT POdgorica.
treba ga bačit u neku ćeliju i onda puštit par njih da mu objasne par stvari, džukelčina
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znači, maloljetnik se neće kladiti ako mu potencijalni dobitak bude 100 eura umjesto 80?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Što ovi kokainski mediji izmišljaju da se naš pošteni Lažojko talio sa crnogorskim biznismenom?
Ne bi on to nikad!
Jes da su u prostorijama biznismena još i kad nisu bili partija, ali je to naš pošteni Lažojko platio iz maloga džepa silnih para koje je donio iz Singapura da pomogne ovu napaćenu zemlju.
A kokainski mediji ovako.
Cccccc…
https://etv.me/pocetna/sto-sve-spaji...Xo2YyOqtzI5KtA
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...vta-bez-struje
dodjite u plemensku zajednicu dje je turizam elitni da nema struje
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mislis na monitor i vijesti lopovske medije. Zaboraviste brzo milku i ckb, a sto cemo sa onom braćom njenom sto su svercovali sve i svašta. Pa onaj mali oko vaučera nešto petlja. Eeeee ko vas ne zna, a vas u dušu znam. Bili svi đaci odlikaši ali lopovsi samo takvi i prevaranti
Preokret cuti
Ekolozi cute
Ikovic na kajak je
Ceka se potez zvanicnika
Fekalije u Bojani problem međunarodnog karaktera: Ribe iz rijeke neupotrebljive za ishranu
Ekološka katastrofa na rijeci Bojani uzrokovana ispuštanjem ogromnih količina fekalija iz Albanije u međunarodnu rijeku koja se uliva u Jadransko more postakla je stanovnike Ulcinja da se obrate čelnicima države i opštine, nadležnim inspekcijama, ambasadama. Građani su bili zakazali i protest, ali je odložen jer su odlučili da “pokažu dobru volju i ukažu povjerenje državnim zvaničnicima koji su obišli Ulcinj, Bojanu”. Inspektori su uzeli uzorke vode i čekaju se analize.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Могу да дубе на глави сви поменути, исто као и за минихидроцентрале на Цијевни, то је ствар Албаније, а хоће ли они то ријешит - зашто би?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Odličan ovaj Air Montenegro. Radi kao sat. A i reče Lažojko neće nas koštat jednoga centa. Reče istinu ka svaki put.
https://m.cdm.me/ekonomija/francuski-putnici-ostali-bez-leta-zale-se-na-air-montenegro
Pedesetak francuskih državljana ostalo je u subotu na podgoričkom aerodromu, jer je njihov let za Lion bio, kako im je rečeno, prebukiran. Francuski list “Le Parisien” prenosi loše iskustva putnika i ukazuje na neorganizaciju nacionalnog avio-prevoznika Air Montenegro.
Putnici su 24. avgusta, neposredno pred let, saznali da sa podgoričkog aerodroma neće poletjeti za Francusku.
Tko leti, vrijedi...
Momci, može da se uvede porez na dobitke i da se, tradicionalno, u nekoj populitičkoj namjeri napravi pičvajz i kockanje preseli u ilegalu i kriminal. Evo i zašto.
Kladionice imaju maržu 10%. Recimo UG 0-2 i UG 3+ imaju kvote kad su izjednačene 1,8. Dakle, kad bi na obije uplatio po 100 eura, dobio bi 180, a kladionici ide 20 da plati radnike, operativne troškove, dažbine, softvere...
Srećom po kladionice, imbecili u kladionicama vežu nekoliko parova, pa recimo na tiket sa 4-5 parova, prednost kuće, marža ili šta već je 50%, a što je više parova na tiketu kuća je u većoj prednosti. Geometrijska progresija, jbg...
I sad oće ovim kockarima država da uzme dodatnih 15%. Tu se otvara nekoliko pitanja.
1. 15% od čega? Uupne isplate ili neto dobitka? Npr uloži se 100 EUR za dobitak od 200 EUR. Uzima li 15 eura jer je dobitak 100 eura na uloženo ili 30 EUR ako dođe tiket?
2. Kada se trguje na berzi, plaća se godišnje porez na realizovanu kapitalnu dobit. Ista se umanjuje za realizovane kapitalne gubitke. Da li će kockari da prijavljuju porez, neto ili bruto? Ako bude neto, prihod će biti nula?
3. Da li ima tehničkih pretpostavki da kladionice sprovode to oporezovanje?
Na kraju, ilegalne kockarnice postaju konkurentne. Biznis se seli tamo. Bez komplikacija, poreza i sličnih komplikacija. Raj za procvat kriminala.
Ovo me podsjeća na Abaza i Damja kad su uveli akcize za jahte pa se čudili što je cijelo ljeto u Porto Montenegro prodato NULA litara goriva.
Tko leti, vrijedi...
Znači, tebi je OK da kockanje bude jedina neoporezovana djelatnost u Crnoj Gori?
Uplatom u lockarnici ne stičeš asset, tako da je priča o kapitalnim dobicima/gubicima totalna glupost.
Kockanje treba oporezovati i to i pri uplati tiketa i pri isplati dobitka.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Ponekad stičem utisak, a bogomi me ne vara, da dosta forumaša nema dodira sa spoljašnjim svijetom, nego da je njihova percepcija Crne Gore samo ono što pročitaju iz medija. Ovo je nekad bilo mjesto dobro obavještenih ljudi, a sad se, npr., odje kaže da Mila Božovića drže bez dokaza i da mu se ovo podmeće, a čovjek je kriminalac ili flertuje sa kriminalom zadnjih 30 godina. Da ste jednom izašli iz kuće i popričali sa stvarnom osobom, a ne AI-om, znali bi o kome se radi. Ali dobro, našoj malogradjanštini možeš prodati sve, samo ako ide malo pravoslavlja uz to.
https://www.cdm.me/drustvo/pesnicama...-u-crnoj-gori/
Klasican primjer medicinskog lijecenja lijeci se bolest a ne uzrok...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kripto raj
![]()
Love, peace and respect.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks