Nekad je za to najveci strucnjak bio Sasa Filipovic. Vjerujem da sad svi rade taj manji rez, kombinaciju funkcionalne i estetske operacije.
Ako treba kakvih informacija o oporavku i sl, mogu pomoci.
Mislim d aje bilo u okviru opste teme ali sada da se ne vracam...
Da li je neko od vas skidao kompletnu stitnu zlijezdu?
Treba mi preporuka za sestru, kod koga [preporucujete da se radi ovdje? Sorat radi samo u Moj lab i operacija je 3500eur. Imamo preporuku za Campara u KBC, vase misljenje ako neko zna?
Da li da se radi u Beograd?
Svako misljenje dobrodoslo.
Nekad je za to najveci strucnjak bio Sasa Filipovic. Vjerujem da sad svi rade taj manji rez, kombinaciju funkcionalne i estetske operacije.
Ako treba kakvih informacija o oporavku i sl, mogu pomoci.
Ja sam je operisao isto kod Campara u KBC 2018, bez ikakvih problema, isto kompletno izvadio. Danas dosao, sjutra ujutro me operisali i preksjutra kuci. Rez se skoro i ne poznaje danas, tako da i ja dajem preporuku za njega.
jbga....progres
Znam samo da, ako se izvadi cijela štitna, moraće biti cijelog života na terapiji.
Ako nije odgovarajuća doza ljekova (premalo ili previše), doći će do naglog debljanja ili mršanja. Zato treba pažljivo pratiti količinu ljekova koju bude uzimala.
To se podrazumijeva, mada na doživotnoj terapiji može biti i ako štitna nije uklonjenja ili nije uklonjena u potpunosti.
Ja sam na dozivotnoj terapiji jer mi se štitna "sasušila" i jedva da je ima...pijem hormone i sve je ok...štitna je motor organizma i ako ne valja bolje je micati jer nevjervatne tegobe moze da napravi. Ja sam školski primjer bila i nažalost, moj tadašnji izabrani to nije prepoznao nego me je tretirao kao da sam razmazena i kao da mi je počeo rani klimaks. Srećom moj ginekolog mi dade konacno da izvadim hormone i sve je jasno bilo i odmah je nakon uzimanja hormona bilo lakse i bolje.
Inače, treba da mičem parastitnu i za to su me uputili kod Sase Filipovića...bio mi je zakazao operaciju na u meduvremenu sam odustala do daljneg, ali za njega sam čula i dobrih i loših komentra. Licno mi se nije dopao na prvi susret, više mi se dopao dr Kalač...pričam o utisku na prvo vidjenje i njegov odnos prema meni kao pacijentu i prema mom problemu.
Prvi je jedva pogledao papire i zakazao operaciju, drugi je vrlo studiozno pogledao sve nalaze i nakon pregleda konstatovao da operacija nipošto nije neophodna sad, nego da se proprate vrijednosti pa kad pocnu da odstupaju da se javim i odmah cemo raditi operaciju.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hvala puno svima, svaka pomoc znaci. Pokusacemo kod Campara, cula sam i da je Mijovic moj lab, jedan od najboljih ali je kao covjek los.
Za Mijovića preporuka što se stručnosti tiče,a ako čojstvo mjerimo time što ga ne može čovjek dobit na mobilni,zakazuju se konsultacije a kamoli pregled...onda nije čovjek.Ja bih prije rekao da ne zna đe udara od posla.
Kad je on bio u BG i prestao da sarađuje sa KBC,preporučivao mi je,maltene garantovao, za dr.Milačića i dr.Čampara,jer im je bio mentor.Mada u pitanju je bila operacija na plućima.Za štitnu ne znam
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Za Mijovica dok je radio u KBC cula sma da sve sto mu das para malo je (sve ovo moze biti rekla kazala) ali da je kao strucnjak broj jedan i to ne kod nas nego i u regionu.
A zlatio se cjenovnik!
Što se Filipovića tiče, čest je slučaj da su doktori samozaljubljeni. Prije 20 godina on je bio pionir, sad vjerujem da je medicina napredovala.
Ja sam imao prije 7 godina tumor stitne, operisao me tada Sasa Filipovic u KBC.
Zadivoljan kako je sve proslo. Kasnije slijede terapije radioaktivnim jodom u Srbiju.
Sent from my SM-A346E using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks