Ako bude dvije nedelje, to je max, jer crnogorsko tužilaštvo i sprovođenje zakona![]()
Nece ti bit u tvorza preko 6 mjeseci.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ako bude dvije nedelje, to je max, jer crnogorsko tužilaštvo i sprovođenje zakona![]()
Odje se vidi bas ono o cemu sam pricao gore, nevjerovatno. Sa njom je bio i pas koji je isto prosao. Nisam ukapirao je li ona prelazila ulicu na pjesacki jer ako jeste onda tu mora biti bas neka nenormalna brzina da zavrsi na ovo mjesto.
https://www.cdm.me/hronika/podgorica...a-jedna-osoba/![]()
But if you never try, you'll never know..
Spavaju li mirno ovi iz Uprave policije?
Nema onamo nidje pjesacki gdje je slika cini mi se
Послато са 2312DRA50G помоћу Тапатока
Ima na semafore prije pumpe i ispred Ulcinjske ulice, tj. poliklinike Filipovic.
Dje je tacno udario, tu kod Filipovica ili na semafore? Iskreno onaj semafor bi trebao da se makne i da onamo bude kruzni a pjesacki kod Filipovica je rizican 24/7 jer se leti sa obije strane. Napraviti pjesacki most i rijesen problem. Naravno, ovakve stvari ce se uvjek desavat jer debilcina uvjek ima al znatno manje.
Bila je na pumpu i krenula ka Gorici C jer je tu nedje zivjela. Koliko sam ukapirao nije isla na semafore nego na pjesacki kod Filipovica i zato sam rekao da je morala biti nenormalna brzina da bi zavrsila dje je zavrsila. Samo nisam siguran je li prelazila magistralu nedje prije pjesackog ili bas na pjesacki mada to sad i nije bitno...
A sto se tice tih semafora pa pisao sam sigurno 5x do sad da tu prodje ogroman broj auta na crveno i to ne da fataju ono rano nego bas, bas debelo crveno. 1000 puta mi se desilo da ocu da se ukljucim iz sporedne ulice, upali mi se zeleno na koje ne krenem isti sekund i bukvakno u zadnji cas zakocim jer debil proleti kroz crveno. Onda jos jedno 1000 puta mi se ista situacija desila dok sam pjesak da dodjem do pola i bukvalno me auto zaobidje na njima debelo crveno. Ne znam ni sam koliko puta sam rekao ne daj Boze da imam kakav levor u tim situacijama pa sekunde jedne se ne bi razmisljao da oladim te debile jer je bilo i situacija dje mi blicaju i sviraju iako ja prelazim ulicu na pjesacki i zeleno svijetlo.
Last edited by LUKA!; 25-08-24 at 20:58.
But if you never try, you'll never know..
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Нема краја агонији....
U Pljevljima poginuo motociklista
https://www.cdm.me/hronika/u-pljevlj...-motociklista/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.cdm.me/hronika/policajac...le-saobracaja/
Crni kamiondzija...sto je on kriv sto je pola sluzbenika....
Redovno zaustavljaju u sred kruznog,jedva se malo auto provuce,a ne kamion.
Policajac ce da ljubi u guzicu vozaca slepera jer je ovo povreda na radu i brat bratu preko 15, 20 hiljada eura ce uzeti e sad da ima unutrasnje kontrole pa da fino sve to ponisti jer je direktno policajac prekrsio zakon
6) nastoje da u što manjoj meri ometaju učesnike u saobraćaju, odnosno sam saobraćaj i da kontrolu i neposredno regulisanje saobraćaja na putevima vrše na bezbedan način po sebe, lica nad kojima se vrši kontrola i druge učesnike u saobraćaju.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
da ima bilo kakve kontrole ne bi se izivljavali nad nama.... vecina misli da zakoni za njih ne vaze
ono je stvarno sprdacina , u sred kriuznog toka stoje i izigravaju serife evo citavo ljeto . Milsim da to samo kod nas ima i vjerujem da nas stranci gledaju kao divljane najvece . Da ne pominjem ono iskakanje iz zbunova i zaustavljanje .
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Problem je sto kod nas policija djeluje presingom i zastrasivanjem a svudje u svijetu je policija u sluzbi naorda i dje god sam bio vani policija je tu da pomogne ako sto treba i naravno ako se napravi prekrsaj da kazni . Ali i kad se napravi preksrsaj pridju lijepo i fino objasne sto si napravio i pisu kaznu i nema mnogo rasprave ali uz najljubazniji ton. Mada vani i ne moze se vidjet po ulica mnogo policije da stoji i zaustavlja .
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Vranjina....kilometarske kolone
Sent from my S23+ using Tapatalk
Do Not Disturb.
Ja sam danas zamalo ubio motoristu u Sutomore. Najgore sto bih odlezao u zatvor kao za normalnog ili mozda ne bi ni dana jer je preticao preko pune i bio u mojoj traci? Da je bilo nekog u traci pored moje (desno) ne bih mogao da ga izbjegnem i celo u celo bi bio sudar. Moram ugradit kamere u auto, sto pozadi sto naprijed
Inace ovi ludaci na motoru (mislim na ove sa malim kubikazama) su opsta opasnost na putu, moram da gledam sto u lijevi sto u desni retrovizor jer ispadaju sa svake strane. Plus kao ovaj gore pacijent sto preticu preko pune i upadaju u tudje trake, ne moze se od njih zivjet po primorju. U Ulcinj se ponasaju kao da im zivot nije mio
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 27-08-24 at 19:51.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dečko je divljao sa motorom i bilo je samo pitanje dana kada će s eovo desiti. Pitamje je samo dal ga je neko udario na tom dijelu ili ga je ponijelo posle prve kise u krivini, čim su ga našli iza bankine jutros oko 6:55. Priča se da je on možda i ranije imao incident a da je ujutru tek nadjen i to nisu njega ni primijetili vec motor
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Zaustavljaju na sred kruznog, vise puta mi se desilo da su vec nekog zaustavili u sred kruznog i onda dize palicu i zaustavlja mene koji sam htio da prodjem unutrasnjom trakom, kakvi su to doktori dobro je da ih vise ne nastrada, da ne pricamo o reflektujucem prsluku kojeg 99% njih ne nosi...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks