sta ti je talentovani samouki covjek. reci nam samo za ovaj decembarski zimovrel, bez obzira na tvoje moralne poglede, treba li svi zajedno da se skupimo kako bi prezivjeli do bozica?
nothing comes from violence and nothing ever could
Kod mene je vazda toplo pa ako ti bude zima voljan sam da pomognem.
Nemoralan sam.
Ovo mi najviše liči na onu scenu kada je Angeli White hladno pa je Johnny Sinz zove da dodje kod njega u topli dom.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ada ka' na fim. Valjalo bi da udari sad dobra kiša.
Gazi ova nestabilnost danas...
https://www.cdm.me/drustvo/danas-nes...-i-grmljavina/
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Kap kiše ne pade danas, a najavili su crveni meteoalarm, odlični su naši meteorolozi
A da oce ko da tuzi ovaj zavod zbog ovih crvenih alarma , alarma raznih , udarniih i supercelijskoh oluja .... pas im mater samo se sprdaju sa narodom i sire paniku
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Đe ti je to kod tebe?
A valjda ovi nasi zaborave da F5 stranicu prije nego sto objave raport vremena za sjutra dan
Ja odoh sjutra na more pa neka bude crveni meteo alarm! Mici ih tamo veze nemaju...imam neku aplikaciju na telefon koja je do prije godinu u sat pogadjala a u poslednje vrijeme nema šanse da ubode da valja, tako da sam za sjutra vdjela crne oblake na njoj ali idem na more pa sto bude
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Na Zabjelo 2kapi palo i stigao na more prije sat vremena nidje oblaka nema.
Tako je jony. To je pravi izbor riječi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Strcka kiša u Petrovac - grmi i natmurilo se.
Ne znam odakle stigoše oblaci.
Biće noćas fina sparina.
U Gornju Goricu eo sunce u sve 16
Svi smo mi meteorolozi iz fotelje, svi najbolje znamo da postavimo taktiku u fudbalu, kosarci, kako da Djokovic udara loptu, forhenom ili bekhendom. Ipak da bi neko postao hidrometeorolog potrebno je da uci skolu osam godina, a to je takva nauka da i pored zavrsene skole konstantno mora da se uci, napreduje, nije egzaktna nauka.
Ja nisam zavrsio skolu za hidrometeorologa ali sam izucavao sa kolegama sa meteo foruma godinama tu prelijepu nauku i naravno da pogrijesim. Iako sam izuzetno potkovan, vrhunski amaterski meteorolog prije svega sam, iako mogu da procitam svaki moguci model, iako zivimo u super modernom dobu jednostavno greske se dogadjaju, moguce su i ne treba pljuvati iz udobne fotelje nego shvatiti da postoje rizici, da postoje modeli, da postoje promjene u atmosferi.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Mene i dalje drži onaj Jakuzin intuzijazam da će u decembar bit snijega u Podgoricu.
Mene i ženu drži samo to da je do septembra još 10 dana
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks