U PG jedini boljitak zaista jeste sto su izbrisali one nekolike sulude biciklisticke trake i zaista je brzi prolaz. Ostalo je na istom nivou ili pogorsano.
Zato je ovo, prava podstanara, bolji i cistiji grad, oslobodicemo trotoare i slicno prdnjava prica kao sto je prdnjava na drustvenim mrezama ili forumu, ko god uzme vlast, stara ekipa ili neka prekomponovana nova, isti k.... jer ce sve isto biti jer se niko nece zamjeriti biracima a svima odgovara liberalni pristup vlasti i neaktivnost organa i odsustvo sankcionisanja, jer svima pase slobodno cetiri zmigavca, divlje zidanje i slicno.
Svih ovih godina gradske vlasti daruju ziteljima ono sto oni zaista ocekuju, najbezbriznije mjesto za zivljenje bez stresa i opasnosti od sankcija, demokratija u izvornom obliku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najbezbrižnije mjesto za življenje bez stresa i opasnosti od sankcija, kao i bez opasnosti od normalnog i kvalitetnog života.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
njega je df zaeba, i to najviše. jedini makar koji je smio da javno kaže kakav je sns i kakvi su vojvoda i lepoglavi. ono njegovo obraćanje u Parlamentu dje ih je nazva svakakvima je jedina istina koju je neko saopštio tamo. abazovića je sns kupio ka kilo sira. es je totalno kupljena, oni su baš sns postali klasični. sem par ministara ostali su nivo tome mone. jbg, kad ti je vaso čarapić lice partije ne možeš tu puno očekivati
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Abazović je kao Lepi u spotu Rawaq od Đoganija. Samo što su ga Đoganijevi tamo odvraćali od raweq, a Psihopata mu je namjestio i usput ga snimio. Mentalno su tu neđe.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
abazović je imao šansu da ovu državu gurne ka naprijed. al ostaće upamćen kao jedan od najvećih izdajnika ove države. smatra sam posle nekih odluka da će Spajk biti bolji. al od momenta usvajanja rezolucije koju mu je servirao sns, jasno da je i ta partija postala filijala snsa. za početak od nekog političara u cg samo očekujem da mu interesi snsa nisu preči od interesa ove države. a reka bih da takvog nema trenutno. prezidente se resetova i ulijeće u crnogorsko biračko tijelo, al i on je prikriveni fan snsa
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
@outline nema sto nego glasacemo ovaj pokret za stanare. Majku danas zaustavlja na ulicu i kaže joj neki uhljeb da glasa mugošu, to je valjda onaj mrznov iz sdp. Majka mu veli kulturno nemojte narod zaustavljat po ulica dzabe vam je necemo ga glasat
Napisah kako je Podgorica ozbiljno prljavija sada no za vrijeme Posja, uprkos direktoru čistoće zviždaču kojeg su i ođe u nebo dizali, i naravno "samo da se ne vrati DPS" i "ti bi da se vrati DPS".
Ja bi da grad manje smrdi, da je manje smeća na ulicama, da neko uredi da paščad ne seru ili da isto kažnjava.
Možda je previše očekivati, ali volio bih da lika koji stane na 4 žmigavca (možda debil pomisli da se dematerijalizovao sa žmigavcima i da njegova lama ne smeta) neko kazni 200-300 eura i da ga preda izvršitelju koji bi mu se lagano finansijski u život kakio.
Volio bih i da mi porez za stan nije skočio sa 250 na 400 i još puno toga.
I kad bi mi neko ispunio makar dio želja imao bi moj glas.
Umjesto toga dobili smo prljaviji grad sa narandžastim plastičnim stubovima kao ultimativnim simbolom uvođenja komunalnog i saobraćajnog reda.
Ali, samo "da se ne vrati DPS".
Živiš u gradu đe gori deponija, đe zatvaraš sve prozore jer se ne može disat. "Samo da se ne vrati DPS".
Država dala 25 miliona za Željezaru kako ne bi ispušili posao 200 Koljeničinih uvlakača. Sad je izdaje za 300 hiljada godišnje. I u hale deponije smeće. "Samo da se ne vrati DPS".
Fakin grit iz Bijele dognali i ladno stotine tona kancerogene materije prosuli u prigradsko naselje Straševina. "Nema veze, samo da se ne vrati DPS".
Mada, juče je jedan lik ovdje objašnjava kako je Milo kriv jer je neki ludak ubio ženu u Masline.
Za "samo da se ne vrati DPS", neće se vratiti. Ne brinite. Dobićete i polako već dobijate nešto mnogo gore. Koljenicin SNS. Mada možda je to i whishfull thinking.
Pare bi dao da, kad posle lokalnih u PG uzjašu koljeničari, postave Dajka za meyora. Čisto da se ubrzaju stvari.
Last edited by Gagarin; 24-08-24 at 23:09.
Tko leti, vrijedi...
Dok je bio mrzni DPS ulice su se prale svaku noc. Koja se tu voda trosila. Sad kad je osvjezilo samo jednom godisnje. Za vrijeme DPS smece se odvozilo svaku drugu noc. Zamislite to bahacenje!!! Sad racionalno jednom u 20 dana.
Samo Dajko da se izglasa pa da se lubenice salju u Srbiju i da nam Lidl dovede da ova omladina prosperira.![]()
PES + Demokrate?
Dogovorena koalicija PES-a i Demokrata u Podgorici, Kotoru i Budvi
https://www.cdm.me/politika/dogovore...otoru-i-budvi/
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prije godinu Lažojko bješe toliko jak da ni sa kime nije htio u predizbornu koaliciju.
Sad su mu vjerovatno pokazali istraživanja đe se vidi kako je prnuo u fenjer.
Zamislite dvije partije koje daju premijer, zamjenika premijera što god bilo, kontrolišu finanisje i sistem bezbjednosti.
I sad ne smiju samostalno kako se ne bi brukali sa pojedinačnim rezultatom.
A baš su se fino čašćavali nedavno oko šefa policije. Vidim ljaljaši izidoše posle IBAR-a.
Odlično su vladali ove godinu. Zamisli im rezultat. I sve to uz zapošljavanje lopatom birača i aktivista.
Omiljeni u naaaaaarod. Biće da je to.
Tko leti, vrijedi...
Dvije žene vode grad i odma se vidi napredak i da im je čistoća na prvom mjestu.
Blok IX danas. Kad preuzme ženska ruka.
#samodasenevratidps
#nijetismetapośo
Last edited by Gagarin; 25-08-24 at 11:49.
Tko leti, vrijedi...
Ne zna se koga je više strah...
Pogledaj samo demokrate šta rade
![]()
Love, peace and respect.
Biraju slogan, ovo su neki od njih:
Mir je naša inflacija!
Istina je naš moto-Milojko časti mi!
Nama fotelja, vama obećanja!
Hrabro se troši!
Kako se laže? Hrabro se laže! Mickey i Aleksa
![]()
Last edited by mneonly; 25-08-24 at 14:23.
Love, peace and respect.
E da se oce dps vratiti na vlast da pocinemoDa malo drzava stane na noge! A ne mora ni dps nego makar Dusko Markovic da se pita kao zdravo tkivo
![]()
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Mene zabolje tuki jer sam neovisan od sistema, a vama bi bilo drž gaće.
Mislis da su podcijenili URAu kojoj su dali cak 8.2%? Ja bih prije rekao da su je precijenili...al aj vidjecemo brzo....
svakako sad ove brojke nisu toliko relevantne jer imamo koaliciju Pes+Demokrate.... vjerujem da ce zajedno ici na 30+%.... sve ispod toga je po meni lose za njih....
Problem sa kojim ce se u kampanji susresti Ura i Jakov je pitanje sa kim ce posle izbora.... tu ce ih svi docekati na penal.... jer nemaju realno s kim osim s DPSom , Sdp+Sd....
Kome odgovara da se krije broj srba u cg i rezultati popisa? To treba pitat
f6
U PG će PES, DCG i prosrpska koalicija teško sami formirati vlast.
Last edited by Stradivari; 25-08-24 at 15:13.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks