Ako izuzmemo klince do 14g. ne nosi ih ni 5% muškaraca.U mom okruženju 0%.Istina,viđeh jednom prošlo ljeto majstora na mješalicu bijaše u njih.Znači da su udobne a i donekle pružaju HTZ zaštitu i zaštitu neurednih noktiju od tuđih pogleda,za razliku od papuče
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 25-05-24 at 09:55.
Mislim da je cijena od 50+ eura ta koja "dozvoljava" da nas mentalitet moze da ih nosi u skoro svakoj prilici.
Da kostaju 100+ eura, gledali bi ih jos cesce.
Nadam se da ne moram da pojasnjavam nas mentalitet.
--------------------------
Do Not Disturb.
Mada su se vec sjetili da prave one 'bedzeve' ili kako vec... dje se jedna glupost koja realno kosta 20c prodaje za 5-6 eura ili vise.
I eto jos jedne biznis ideje iz moje riznice biznis ideja za muznju majmuna... napravit' te bedzeve sa led lampicom, da se pale pri kontaktu sa podlogom za kojom ce djeca da mole roditelje da im kupe kako bi kacili na svoje 'kroksice' i bili 'najkul' u drustvu... naplatit' minimum 5e po bedzu sa lampicom.
Za odrasle da reflektuje svijetlo ali ne naplacivat' ispod 10e po 'rupici'. Tako da se odma na ulici zna ko i koliko ima u dzepu. Pa kad vidis da je nekome svaka 'rupica' ispunjena tim reflektujucim bedzevima, znas da nije on dao mizernih 50e na kroksice vec jedno 150e. E to je baja.
Zapratite me za vise savjeta i biznis ideja u danasnjici IQ 86.
Last edited by Fidel Castro; 25-05-24 at 10:51.
Do Not Disturb.
Od kad to postojiiiii:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€3.88 29%OFF | 2Pack Shoe Headlights for Crocs Shoes Clip Led Lights Rechargeable/Battery Power Hiking Warning Light for Kids Adult Shoe Charms
https://a.aliexpress.com/_EIkZqsj
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Narucio sam ja te bedzeve sa alia
Vidjecemo valja li ista
Ja to nikad ne bih na nogu stavio, dok za djecu su super
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Napisah ja sto je za djecu a sto za odrasle![]()
Do Not Disturb.
Sa čarapama ili bez, je li kriminal baš ako se nose sa čarapama, ali samo na ove papuče mislim?
![]()
A jes brate
Tu es mon héro!
Zašto?![]()
mozda ima problem sa cirkulacijom
nothing comes from violence and nothing ever could
Šta te briga što će selo da reče.
Enivej.
Viđeh neke face da voze motore,eeeej motore u kroksice.WTF.Govorim o sigurnosti,prije svega.
Znači u Crnoj Gori kad nešto postane popularno u tome i auto,i motor,voze što se mene tiče mogu i da spavaju s tim jebenim kroksicama samo da sjedneš za vozilo u tome ono.
Pa nije me vala briga što će ko da reče, ja ih svakako planiram nositi sa čarapama i baš me briga što će ko reći. Nego generalno gledam mišljenje samo ljudi zašto odbijaju da nose nešto sa papučama?
Mi smo poznati kao modna guru nacija
Moj ti je prijateljski savjet nemoj ljude na Balkan na te teme ništa da pitaš ima da te kamenuju.Kompleksi parekselanse.
To su sami gurui fešN perfekŠn nacija samo da nosi neki komad odjeće/obuće/ što bi neki reka mi došli u Minhen u neki bar ekstra napucani a ovi ka da su doma obučeni.Kompleks klasični u Balkan ništa više.
Samo kad se sjetim kako je svaki Nikšićanin must have Kolmarke ka da je na skijanje a ne kroz korzo Nikšića.Ili airmaxovke.
Enivej.
Jeste znali za ovaj istorijski podatak pošto se Balkanci zgražavaju nad roze bojom na pripadnicima svojega pola nazivajući sve to gay:
(kako stjupid podneblje,puno predrasuda - nema mu pomoći)
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Nema.sta poslusaj ti blumun i obuj ovo i prosetaj malo po gradu, sta te stalo
Tu es mon héro!
Meni je samo smiješno što oni, mrčenici, misle da su ne znam šta napravili što su podigli čarape do pod koljeno i obuli sportske papuče.
Tačno vidiš kako misle da su nevjerovatno cool, jer su tako savjetovali neki prosječni retardi na Instagramu.
Uvijek je toga bilo, nekad su se "podvrtale" farmerke...
Ali je došlo vrijeme odsustva stručnog kriterijuma i mase oblikuju svijest, a obično su dosta glasni oni ne baš naj - obrazovaniji, talentovaniji, pametniji...
A kakve to veze izvini,ima sa izborom kako će koji muškarac da se obuče?Ili da obrnemo igricu zar se to sve ne tiče materijalizma?Ipak je garderoba vid materijalnog nema veze s ovim što je navedeno.
Što bi muškarac mora biti uniformisan?
Ono baš me zanima čemu tolika safra prema muškarcima koji se drugačije nose od većine ovako iz ženskog ugla što je to trn u oko drugog muškarca.
A zašto?Zato što sam masu puta nailazila ođe na koment viđi ovoga geja samo zato što nije u njihove standarde,ne od žene no od muškarca.
Ovo što sam napisao odnosi se na oba pola.
Neko moje "univerzalno" mišljenje.
Sportske čarape u ljetnjim papučama sam samo iskoristio kao povod da ovo napišem.
A što se mene tiče mogu i gole guzice i jedni i drugi, ako je dozvoljeno po društvenim normama.
Ma kapiram ja tebe baš je bezveze da bilo ko kome što diktira ali vjeruj mi najgore je što diktiraju najveće korporacije kroz agresivne reklame ovo na kako ti reče neke grupe neđe je smiješno naspram toga.
Ali,evo iz mog ugla muškarac ne treba da obraća pažnju što će sredina da mu reče,ili suprotan pol treba da ima svoj stav pa i u odijevanju.Naravno,dress kod se podrazumijeva kad ulazi u neke institucije to ne moram da naglašavam nadam se.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
merc clanovi kluba odusevljeni
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks