Pozdrav..da li valja uzeti ovaj model VOX 32GOH050B..ne treba mi nista skupo ..samo za apartmane..a da moze da se instalira EON i Move...
Last edited by BiTrAtE; 30-07-24 at 09:13.
Pozdrav..da li valja uzeti ovaj model VOX 32GOH050B..ne treba mi nista skupo ..samo za apartmane..a da moze da se instalira EON i Move...
Sta uzeti za sobu, da se nakaci na zid kad su vec postavili uticnice za tv.
Trebao bi mi 50" do 55" i sto tanji da se ne kaci ramenima a opet ne nista mnogo skup, mozda 400-500 eura.
Gledah LG 55nano763QA ali mi se cini po slikama nesto "debo" pozadi ?
Da li neki samsung ili hisense ?
Samsung Qned50" air slim 585 €
Valja li to ?
Prepoprucio mi ga je momak sto tamo radi, kaze nijednu reklamaciju nijesu imali... Netflix, crtani, lagan sam korisnik. Valja li?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
I mene interesuje taj ili ako imate drugu preporuku, trebace mi uskoro neki tv za dnevnu od oko 55, 60'
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Pozz svima....
Zašto neće da mi radi max (HBO) na Smart TV koji sam nedavno kupio...(znate iz prethodnih postova)
TV je lobod 32 Smart
Youtube radi savršeno...browser radi ok...a HBO skinem al kad treba da se učita.. samo stoji poruka something went wrong... I vrati se na početnu stranicu..
Pomagajte
Ipak je to lobod, dobro bilo sta radi kako treba
Послато са 2312DRA50G помоћу Тапатока
Tako je,Max app..ja je downloadujem bez problema (zauzima oko 60mb) al kad treba da se otvori onda krene učitavanje i izbaci je na početnu stranicu..... pokušavao sam nekoliko puta al isto....
Last edited by Tvholic; 26-08-24 at 10:47.
Mijenjaj tv ili kupi xiaomi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
android box
Šta je sad dobra kupovina 65" tu do nekih 800€?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
TCL 645 75" ili Hisense u7kq 65"
Možda nešto drugo tu do 1.2k€ u Multicom
@BiTrAtE
Last edited by kimmi; 29-08-24 at 20:19.
TCL 65C805 oko 1000k bi trebao biti. On je u klasi tog Hisense-a (oba su mini led, sličnog osvjetljenja, TCL ima nešto više local dimming zona ali i GoogleTV koji je svakako bolje rješenje od sakatog VidaOS-a.
Ali greota je ne iscimat se malo i za te pare iz Srbije ne donijeti 65" LG C3 OLED![]()
Last edited by BiTrAtE; 29-08-24 at 20:53.
Hisense 65" U7KQ je 1061€ mp cijena bez popusta, a TCL 75" C645 je bez popusta 1178€, ovaj TCL 65" C805 koji ti pominješ je 1155€ takođe bez popusta.
Na karticu imam 25% na te cijene, tako da izađe ok skroz, plus mi je odloženo plaćanje bez kamate.
Kupuje mi se 75" ali je U8KQ preskup, a U7KQ nema, kao ni jednog od ovih TCL modela te dijagonale. Zato je u tom cjenovnom rangu jedino ovaj 75" C645 ušao u razmatranje.
Elem, pitanje je da li je razlika u kvalitetu slike tolika da odustanem od 10" većeg televizora.
Odgledah malo reviews, hisense U7 vs tcl805 slični jako, bolji os tcl, ali znatno bolji out of box hisense (precalibrated) dok je TCL nakon kalibracije malko bolji ali to mi ne znači ništs jer kod nas niko ne umije da radi kalibraciju. Dalje, Hisense bi trebao da ima 5 god garancije, tako da Hisense.
Last edited by kimmi; 29-08-24 at 21:59.
Da nastavimo ođe kako ne bi zatrpavali onu temu.
Samsung 6te generacije. Pročitah da Stremio apk. ima na Samsung televozorima proizvedenim od 2019 godine. Koliko se sjećam ja sam ovaj moj kupio taman 2019te ali je izgleda počeo da proizvodnjom 2015.
@Fidel Castro ti se razumiješ u ove boxove koliko se sjećam pa daj neki predlog
E to je moguće. ovaj je 2022. - 2023.
Probaj, za početak iz browsera. nije tako elegantno kao sa boxom ili aplikacijom ali čisto da vidiš kako radi. Neki kažu da je kroz browser čak i bolja slika nego kroz neke aplikacije
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Eto. Probaću vala
Što se tiče android box-ova nema neke filozofije, najbolji je nvidia shield pro a bestbuy godinama je mi box s. Na našem tržištu ima i nešto (neznatno) jeftinijih kineskih no name rješenja ali to zaobilazi.
Tako reci Bit. To su sve info koje su mi trebale. Tnx
Mala napomena da se ne zezneš, imaš Mi Box S (Gen2) a imaš i Xiaomi Mi TV Stick 4K. Iako je ovaj stick možda zgodniji jer ide direktno u hdmi port (adapter bocneš u struju samo), box je ipak bolja varijanta jer ima nešto noviji i brži procesor + solidno bolji wifi adapter što je jako bitno s obzirom da oba uređaja nemaju ethernet port i da zavisiš od wireless signala/brzine. (ovo može presudno da bude u varijanti gdje strimuješ neki glomazan 4K film, veće šanse da prođe bez buferovanja ima svakako Mi Box S.
Stick ne valja brabonjka pisljivog to PReskoci!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks