Treba azil-rezervat napravit za ljude-džukele,no nema tolikog prostora kod nas...
Pse i njihove rodjake,lutalice,pushtite ih na mir.
@Bluemoon dje ne moze moj pas tu ne sjedim![]()
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Treba azil-rezervat napravit za ljude-džukele,no nema tolikog prostora kod nas...
Pse i njihove rodjake,lutalice,pushtite ih na mir.
...
Ima ljudi u mom okrženju koji više brinu o ljubimcu nego djetetu pa mi se čini da im je ljubimac dijete, a djete ljubimac. Finansiraju se skupi vet pregledi, spec. hrana, dnevna kuća za pse i full tretmani.. pedikiri, frizurice.. S druge strane djeca kao klošari navučena na ko zna šta, odnos i komunikacija roditelj - dijete blagi horor.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Japan i Koreja su kriticni.
Kad drzave postaju previse razvijene, ljudi ne znaju sto ce od sebe. Otudjuju se od zajednice, od familije, i uz naglasenu invidualnost, formiraju se neke izmisljene potrebe pojedinca... divlji liberalizam i kapitalizam ne pomazu.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Japan je specifičan ne bih u isti koš sa ovom strujom koju navodiš (oni idu čak u minimalizam koji zapadnom svijetu nedostaje naročito USA) đe se slažem s tobom u potpunosti.
Ja se samo nadam da Evropa neće postati druga slika i prilika Amerike jer meni je njihov lajf stajl jeziv no sve više ide ka tome.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
A to. Vjerovatno dijele bratski, a možda čak i pola-pola.
Bogatstvo se, veli, pravo mjeri u količini slobodnog vremena.
Nego kako drugačije...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Nezaposleni like this.
Srećan je zato onaj, ko je radan i vrijedan svaki dan.
E pa ništa onda...
Bolje ištak, nego ništak...
Ištvan, Ištunutra, tomejto, tomato.
Ištar.
Zato je Opstina Bar sa Duletom pacovom na celu odlucila da napravi azil u kome ne moze 80 pasa da stane od par hiljada kojih ima po ulicama svakog dana.
Izdvojeno je simbolicnih 540,000 eura za taj azil koji nije ni popunjen a ujedi pasa se nista (znacajno) smanjili nisu. (ni ove godine to nece bit' ispod 100,000 eura na ime sudskih troskova i u manjem dijelu obestecenja)
Biznis sa advokatima i ugradjivanjima i dalje cvijeta. A nije da se nisu ugradili ni sa samim azilom, tj. projektom izgradnje i ostalim.
Al' kad je drzava banana, te stvari su rutina.
Last edited by Fidel Castro; 24-08-24 at 19:28.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
sanjala sam jovanu pajic![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
kako mislim da izgledam dok sredjujem kancelariju
kako izgledam
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Срамота ме од силног разбацаног смећа по црногорским путевима и градовима. Као да је цијела држава контејнер па се одлучило ништа не дират док се не напуни. А туга ме ухвати јер контам да је највише загађују наши људи. Не избацају сигурно из аута лименку или флашу од 2l ни Француз, ни Холанђанин ни Словенац. A службе вјероватно кажу - ах, ко би то све чистио?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zaraženi i zatrpani sopstvenim vnimago...
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks