nothing comes from violence and nothing ever could
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Istorija svijeta kroz svijet novčanica.![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Objektivni susjećaj...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Eh, da si melem...
Ja bih tebe stavila na ranu..
[SPOILER]Sad mi je Kaliopi na repertoaru dok joj sve ne iščačkam.[/SPOILER]
Last edited by Mylene; 23-08-24 at 21:51.
1 unpopular opinion
Dog lovers se otimaju kontroli i stvar postaje tužna koliko i ogavna.
Sjedneš na terasu kafića, ispod skoro svakog stola psi kao žive igračke. Izađeš na večeru u zatvoreni objekat, opet psi koji ti se motaju oko stola i jela i isparavaju svoje mirise. Trgovina, naravno psi (iako stoji zabrana ulaza) i njuškanje po pecivima... Ulica, psi everywhere... od usamljenih penzonerki sa po tri komada na lancu do doggy mama sa psima u bebi kolicima.. WTF
The more things change, the more they stay the same.
Moralna ili kojagodveć dilema:
Da li je dobro što ima toliko ljubimaca, i što se istima uskraćuje življenje njihove prirode (ograničenost kretanja prije svega jer dosta njih žive u stanovima)
Ili
Bolje bi bilo da ljubimci imaju slobodu da budu i ponašaju se onako s obzirom šta jesu?
Ne znate vi kako bazdi trg sv Marka u Veneciju od golubova a meni je jedan Italijan reka evo smo došli na najromantičnije mjesto na planeti vidiš li koliki je ođe smrad i vidiš li sad o čemu sam ti tamo u Rusiji priča o svojoj prokletoj zemlji.
Aj vozdra.
Kad pomenu golubove, tu u kraju na jednoj poziciji znali su da se olakšaju golubovi po sred ulice, godinama, vlasnici lokala su imali muke sa čišćenjem ispred radnje.. sve dok se prije 4 5 godina nije pojavila mala pekarica. I oni su našli rješenje da im ujutru daju ostatke peciva od prethodnog dana na livadi pored, i sad više nema tih problema. Mislim, neko drugi neđe ima taj problem![]()
Last edited by Bluemoon; 24-08-24 at 01:44.
Jedan momenat đe vidim da sam dobro ostara.
Malo me bune muškarci koji obriju glavu, izdepiluju se cijeli, a onda pušte bradu koju njeguju više no 90% žena kosu. Naravno istetovirani i u pantalone uske i kratke otprilike dva tri broja manje.
Liče mi na neke gej dvorske dame na dvoru nekog predhrišćanskog cara, recimo nekog Darija i Ksereksa u Persopolisu.
Ili "kako bi danas izgledale đojlene".
Tko leti, vrijedi...
ne prebacih 6am, pakao
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Skolske uniforme glupost .... bolje uvesti uniforme za drzavne cinovnike da se bar oni ne isticu sa privilegovanim statusom jedna uniforma za sve...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Na stotine hiljada eura opštine svake godine plate na ime odštete zbog ujeda uličnih pasa. Da se uspu te pare u masovnu sterilizaciju pasa, u njihovo čipovanje i u širenje kapaciteta raznih azila, uz usvajanje i striktnu primjenu zakona kojim bi se regulisale kazne za izbacivanje vlasničkih pasa na ulicu kad dosade, problem uličnih pasa bi bio riješen relativno brzo. Odavde se šalju psi na udomljavanje u države u kojima više ne postoje ulični psi.
Doduše, da bi se to ostvarilo, neophodno je da neko želi i umije da radi svoj posao plus tada se ne bi mogla lažirati medicinska dokumentacija o navodnim ugrizima i na osnovu nje naplaćivati ogromni iznosi u odštetama. Mislim da Nikšić u tome prednjači.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)
Bookmarks