ova te je njena slika iz aviona postala viralna je uredno je izbacala sva dešavanja na njenom IG profilu. usput ako su bile okej nacionalističke mim stranice koje su Crnogorce nazivale ustašama a vi im za to aplaudirali i podržavali onda jbg. i ovi sa tvitera imaju pravo da pišu svašta
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sramnih 4.5h do Prištine sad, za par godina za sat ipo. Do BG-a za 3 ure lagane vožnje, KONZERVATIVNE, ne sad nešto max dozvoljenom brzinom no što se veli na vr' gasa.
Od sljedećeg ljeta 7€ za ulazak u zemlje Shengena
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...jesti_ostalo_m
The more things change, the more they stay the same.
Каква је ово ароганција.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
I svi novi putevi biće završeni za 7 godina.
Svako li u cg moze biti novinar, dozivis transfer blama dok ih slusas
Umoran sam od svega sto znam
Kakva je ovo arogantna lažovčina, ovo je nevjerovatno...
valjda imaju dokaze ako premijer izađe i kaže ovakve stvari, jel? ovo su ozbiljne optužbe. po mom mišljenju ako premijer države izjavi nešto ovako, to mora da se ispita do kraja
pobjeda je sad medij snsa, dakle tvoje partije. pisaće sve najbolje o dfu, ne bi trebao da se žališ
A kako se posprda sa ovima iz bemaks tv.
Zašto se izvinjava zbog odmora u Pariz Sen Trope kad je sve vrijeme bio preko Morače?
BAR, GaD, Gagarin, Illuminated, zvoncica
Ne znam ciji je pobjeda mediji ali ti si gori kad branis tviterase i spijundare bemaxa sa tvitera 🤎 Nije ni Milojko cvjecka ali sljam sa tvitera nekoga da napada pa to je komedijakiss, a za ova etiketiranja si prijavljen, pun mi je k tvojih frustracija i etiketiranja vise
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
đe si ti vidio da ih ja branim? jel đevojka iz grupe koja je ljetovala sa Spajićem izbačala slike i tako ih provalili? ko je kriv za to? ako izbačiš sliku na stori ili feed to nije špijanje. eo Jokića i bogija pjane snimaju, to je gore recimo. u ovoj situaciji ova je kriva jer je doslovno sve prezentovala na izvolte. premijer države mora da pazi na neke stvari. a ne da mu je PR užasan i da ga vaske brani lažima
pobjeda je prodata i sad je snsa. to i nije tajna neka.
Last edited by outline; 21-08-24 at 14:26.
Ne pricam uopste o ovome slucaju. Pravim razliku izmedji Gandalfa i Prijekog koji napadaju Mickeya i Danice,Radosava,Kacuse i ostalih bot naloga koji cim oci otvore krenu da truju i to ne zbog boljitka drzave nego nade da ce se dps opet vratiti na vlast i da oni opet svoje dupe udome. I da, finansiraju se iz jednog hotela u pg sa parama od kavackog klana.. policajci, bivsi novinari pobjede, kolumnisti dps portala, ljudi koji drze nena kaludjerovica na profilne i pisu da je heroj, svi zaposljeni i studenti fckj su ti na tviteru svi kivni i nervozni jer nema vise mila
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Last edited by doomerwojak; 21-08-24 at 14:42.
Опишите Мицкеја једном ријечју...
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tačno zamišljam oblajhane babe I razne botove Čarapiće kako ovoga lažova egzaltirano slušaju kako lupa. I kažu sebi pogle kako je lijep i zna ove termine ekonomske moram ga glasati.
E kako se ogrijesismo o Meda. Sve je crta čovjek hahaha
ako premijer države izjavi ovo. dakle, najvažnija politička osoba u Crnoj Gori
to je ozbiljna optužba. i mora biti ispitana. ako premijer države izjavi ovo, on mora imati dokaze i sve što ide uz to. dalje, policija pa onda sudstvo moraju ispitati ove činjenice. ja ne znam kapiraš li ti, ali izaći i reći da kriminalci stoje u pozadini tviteraša jeste ozbiljno. pogotovo ako dolazi od PREMIJERA države. dakle ne od nekog gradjanina, no od čoeka čija je funkcija numero uno po važnosti u ovoj zemlji. za sve u vezi putovanja je kriv samo i isključivo Spajić, niko drugi. dokazano da nas je čoek slagao u vezi državljanstva, i preko toga se prešlo. zaboraviće se i ovo vrlo brzoŠto se tiče "optužbi uticajnih tviteraša", rekao je da misli da su ti ljudi bezazleni ali da ta "estradizacija političke scene prevazilazi neke mjere".
"Postoje finansije, logistika, praćenje koje rade dvije organizovane kriminalne grupe koje su u pozadini tih tviteraša, to je nešto što brine i bezbjednosna situacija mora biti tema naših službi", rekao je Spajić.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A može li bit da nisu protiv osvježivača samo oni koji bi da se vrati Milo, nego i oni koji su protiv svetosavskočetničkosrpsosvetaškog orgijanja po Crnoj Gori? Dps je svakako usko sarađivao sa tim dnom kace, no su se protiv njega pobunili tek kad su se međusobno pobili oko toga ko će da "valorizuje" koji milion kvadrata na primorju.
Ovako Psihopata već 12 godina histeriše oko Đilasovih ukradenih 619 miliona eura, ali nikako da se ta tužba pokrene. Baš lijeni i nesposobni ti sudovi, a Psihopata ima sve dokaze za krivična djela za koja optužuje.
Last edited by NHM; 21-08-24 at 14:58.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by doomerwojak; 21-08-24 at 14:58.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks