Nijesu samo xiaomi za kinesko tržište, nego i samsung. Za većinu azijskog tržišta prave se od jeftinijih materijala, ne podržavaju potpuno iste opsege za internet i slično. Ipak, prosječni korisnik teško da može da primijeti razliku. Ima dosta preklapanja sa našim opsezima pa telefon za kinesko tržište sa globalnim romom radi ok. Neđe sam pročitao da je Xiaomi za svoje najnovije flagship opcije blokirao mogućnost flashovanja na globalni rom, ali za ove jeftinije varijante to nije slučaj. I ja i moja sestra imamo kineske varijante sa globalnim romom. Ona Samsung a54, ja Samsung a52s. Njen telefon nije došao sa punjačem, dok je moj stigao isto sa adapterom za evropsku električnu mrežu koji zna da gubi kontakt. Doduše, ja sam svakako odmah kupio novi punjač od 25w, jer se Samsung a52s isporučivao sa punjačem od 15w, iako podržava 25. Ovaj koji sam dobio u kutiji sa telefonom držim na poslu ako se zadesi da mi je potrebno punjenje usred dana.
Jedini način da zshop drži toliko povoljnije cijene od konkurencije jeste upravo taj. Kad je sestra kupovala A54, bio je 330€ naspram 370-380 kod konkurencije.
Last edited by elemental; 18-03-24 at 08:11.
Gdje bih mogao ponijeti Xiaomi Poco X3 da se zamijeni baterija? Koliko to košta otprilike da vidim, isplati li se uopste. Zahvaljujem.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Nema garanciju. Mislim da je djecevic ovlasceni al nesto ne bih tamo...
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
449e ti je u xiaomi montenegro sa 24mjseca garancije.. Zasto bi za 30e strijepio jel za kinesko ili globalno trziste i hoces li ostvariti garanciju ili ne... Uzeo sam remi note 13 pro 5g 12/512 i prezadovoljan, mada mi je dosadio s obzirom d asam imao prije njega redđi note 9 pro i 10 pro.
P.s. iz telefon ti dodje 67w turbo punjac i crna silikonska maska
Edit: prosla verzija 12/512, ova cijena je za 8/256 prastaj
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by djuka_pv; 23-03-24 at 22:08.
Ako je samo tolika razlika, nema šta da razmišlja đe da ga kupi.
edit: Sad odoh na njihov sajt i nema da se izabere opcija 12/512, a kad se izabere 8/256, stoji cijena 449 eura.
Last edited by elemental; 23-03-24 at 22:11.
https://tehnoplus.me/artikli/mobilni...idnight-black/
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Prodaje li ko u Crnoj Gori esim verzije telefona koje nijesu flagship? Tipa samsung a54 ili Redmi Note 13 Pro? Obično su u ponudi verzije samo sa dva fizička slota za sim, ali nešto nijesam nailazio na esim varijante istih modela.
EDIT: Vidio sam da Edge 40 Neo ima tu opciju, ali me primarno zanima za ova dva modela odozgo, pogotovo za Samsung.
Last edited by elemental; 09-04-24 at 11:59.
Redmi note 13 pro 5g ima esim, kupio ga u tehnoplusu. Dvije fizičke sim kartice, a u opcijama iskljucujes drugi slot i aktiviras esim
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Pozdrav, kupio bih neki novi telefon tu do 600-650e. Kakve su preporuke? Koristio sam dugo samaung, kad sam slomio zadnji s23 ultra uzeh iz kuce neki stari 9T xiaomi i iskreno navikao se na njega. Najvise me interesuje ovaj 13T pro? Ima li neko iskustva sa tim telefonom? Obzirom da je nedelja danas nmg dobit cijenu nidje al mislim da ulazi u taj budzet. I dal da razlisljam uzet neki obicni s24 ili ipak ovaj T13 pro, rekao bi da su tu nedje sa cijenom ili nesto trece?
S23 ultra 8/256
Koliko je potrebno doplatiti za Fold 5?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ako neko ima da preporuči neke Bluetooth slušalice do 60-70 eura, one manje neke kao buds ili slično, bio bih zahvalan.
Vidim da ima milion opcija, a baš pojma nemam koje valjaju i šta gledat od mogućnosti koje posjeduju.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Dobri ljudi, moze jedno pojasnjenje. Zeni sam uzeo prije 3-4 godine Poco X3 Pro za nesto preko ~220€. Odlican telefon, kamera dnevna je odlicna, nepotreban je GCAM. Scedoh uzet neki Poco za sebe i vidim da ovaj X3 Pro i dalje imaju u prodaji iako je model iz 2020. a da mu je cijena u Tehnomaxu 289€.
Pa mi nevjerovatno da mu je cijena visa nego prije 3-4 godine. Hocu da trgujem nov telefon a ne daje mi se preko 200€ za telefon pa me interesuje sto je najbolje u tom rangu. Prekocio bih Redmi seriju, druzimo se poodavno. Vidim Motorola ima neke modele od 8/12 GB RAM u tom nekom cjenovnom rangu. Valjadu li sto?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Taj poco u prodavnici samo na sajtu drze na stanju, pitanje ima li dje stvarno u prodaji.
Poco sam ja koristio , pa sam ženi proslijedio. I dalje ga koristi,isto takodje kupljen prije 2-3 godine. Strašan telefon,sto kaze kolega kamera top ,Gcam koristi takodje,nikad zakocio,bas bas dobar primjerak.
Za te pare imas Redmi jedino ili neki Samsung.
Meni je bas dobar prijatelj,uzeo redmi 13 note
https://tehnoplus.me/artikli/mobilni...56gb-ice-blue/
Evo sada je ispod 200e,bio je 230.
Ja na pr uzeo 13 note pro ili probaj Motorolu
Sent from my Aber kutija
Bilo koji samsung FE verzija, odnos cijene i perfomanse nerealan+ baterija+kamera
Baterije su na svaki FE model ocajne, pocevsi od S20FE, preko S21FE do zadnjeg S23FE.
Odnos cijena i kvaliteta, isto los, jer se za cijenu "ovogodisnjeg" FE-a kupuje godinu stariji flagship.
Takodje ocajni procesori koji se pregrijavaju (S21FE snapdragon 888 koji je jedan od gore optimizovanih Snapdragon čipova) i S23FE sa Samsungovim Exynosom koji ne treba ni komentarisati.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Za snapdragon i sve to istina, kao i za svaki drugi samsung u evropi,
A za bateriju se ne bih slozio, redovno dan dan ipo izdrzi uz dobro koriscenje
S23 ima Snapdragon i top je.
Z fold 4 i 5 i 6 imaju Snapdragon i top su.
Ne znaš šta pričaš.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
A52s, bolji telefon za manje para nije postojao.
Sent from my Fold using Tapatalk
Nikad nijesam koristio tel sa 2 kartice, uvijek sam bjezao od bilo cega sto je 2 u 1 i sl.. medjutim, sad mi je prilicno potreban pa me zanima rade li pouzdano ti tel sa 2 sim kartice, ima li provjerenih modela?
Drugo, cesto mi se desava da ljudi ne mogu da me dobiju iako ni sa kim nijesam razgovarao, samo mi stigne poruka, dok sam bio nedostupan korisnik me je zvao (tipa prije 5 min)
Ne, 067... pretpostavljam da je do mreze neki problem
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks