LC70, 90, 120, 150 i 250 su Prado.
Zar nije Prado ova sa dubokim branicima, točkom pozadi, pragovima i blatobranima ovim dodatnim?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
LC70, 90, 120, 150 i 250 su Prado.
Prema tome, šta da ti kažem?
Imamo jednu iz 2006-te ili sedme u firmi, suva ko pištolj spolja i nema niđe da piše Prado na nju pa sam i ja mislio da je to paket opreme a ovo LC120 da je oznaka generacije.
Tako je
To je poseban paket opreme
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Skup li je LC od 55000 do 82000
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Aha, vazi
Since 1990, the smaller variation of the Land Cruiser has been marketed as the Land Cruiser Prado. Described as a 'light-duty' version of the Land Cruiser by Toyota, it features a different design compared to the full-size model and, up until 2023, it remains the only comfort-oriented Land Cruiser available with a short-wheelbase 3-door version.
E ne znam, imali smo u firmi lc obican, lc prado je imao covjek u zgradi, nebo i zemlja
I sto kaze milos na ovaj pise prado na ovaj nas nista pisalo nije
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vidi ovaj naš je prošao sito i rešeto nema ko ga nije vozio. I dalje kad sjednem u njega kao u tenk da se vozim. A suv je kako spolja tako i unutra. Jedino što ima klimu i 3.0 170KS.
Nesto gledam cijene, bolje ulozit u njega no u zlato, bolje drzi cijenu.
Takume, IS200T 2016, može li tvoje mišljenje?
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
Regulator vakuma od turbine je problematican, vecina je mijenjana u garantnom roku. Kosta oko 150 eura.
Servisni interval 8-10000 km. Ulje SN.
Top notch auto.
Dijelovi u CG nisu problem, ide sve preko Toyote?
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
Ide sve preko takumija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Da, obicno US import ne moze, sem ako mu nisu radili nesto u Njemackoj da ga dovedu pod EU 'standarde'. Ne znam ni koji ce nam SpajKi EU standardi/norme, sve neko foliranje sa emisijom izduvnih gasova, i sl. gluposti. Bolji je svaki Lexus za US trziste, nego ove Njemacke kante, koje izlaze polu-ispravne iz fabrike.
Ne znam da li se prodavao 200t u EU, ali ne mora da bude 200t, moze 300h.
Recimo IS-300h 2019 god. S obzirom da je hibrid, kakvu vrstu baterije koristi?
U kakvom stanju moze biti baterija na 90K km recimo, i koliko kosta zamjenska (bjese li garancija na bateriju 100K km)?
Da li hibridni sistem moze da se ugasi/da li auto moze da se pokrene kad je baterija hibridnog sistema u kvaru?
Da li kod datih automobila postoji mogucnost bilo kakvog tjuninga, u smislu povecanja ubrzanja/poboljsanja izdrzljivosti (kad vec ne moze IS 500 F Sport da se uveze)?
Last edited by techlinkit; 19-08-24 at 21:36.
Ima NiMH bateriju, treca generacija hibridnog sistema.
Ako nije pregrijana, tj. ako je redovno zamijenjen filter/ociscen nema problema, ta kilometraza je nista, idu 500-600000 pa cak i 800000 bez zamjene. Nova je oko 3500 eura.
Na 250-300000 valja uradit balansiranje modula.
Hibridni sistem ne moze da se ugasi ali auto moze da se vozi potpuno normalno ako se pokvari baterija, samo sto ce potrosnja biti mnogo veca.
Nema tjuninga.
Last edited by TAKUMI; 19-08-24 at 21:58.
To se sve placa ali prilikom registracije ne placas porez i neke takse.
E grdna li mu je instrument tabla.
Last edited by Biznismen Podgorica; 20-08-24 at 16:34.
Jeste, grdja ne moze biti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks