Trw i Lemforder su dio iste grupacije. Ja nisam nikad imao problema sa TRW-om . Koristio sam njihove jabucice i krajeve spona.
Ovaj stabilizator na slikama bas jadno izgleda.
Lemforder je klasa
Mada i sa TRW i Febijem sam bio zadovoljan. Inače TRW je prva ugradnja kod dosta VW vozila
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Trw i Lemforder su dio iste grupacije. Ja nisam nikad imao problema sa TRW-om . Koristio sam njihove jabucice i krajeve spona.
Ovaj stabilizator na slikama bas jadno izgleda.
Možda je ovo TRW iz Tutina ili je ovaj dio star ko zna koliko.
Izbjegavajte TRW.
Prema tome, šta da ti kažem?
sve je to golo ***** zamjensko...kako sam presao 200 000km sa fabrickim djelovima, a sad mijenjam krajeve spona i jabucice na 10k?
isti djavo i lemforder i trw i delphi i sve...zavisi kako se strefi, ali generalno krs, malaprivreda...da li je to jer smo zemlja treceg svijeta ili je to tako, ne znam
Lazare, nije bas tako.
Ovaj TRW je iz Turske isto kao i Lemforder i dio su iste grupacije, kako kolega rece. Stavr je u tome odakle koji uvoznik nabavlja djelove. Uzeh "klinac" kais Continetal made in UK, i Ina natezac made in France. Ovi kaisevi se, isprav'te me ako grijesim, proizvode i u Srbiji. Man filter nekad ubodem made in BiH, nekad Germany...
@TAKUMI ima li kakve vajde ocistit ovu crkavicu masti sto stavise pa da stavim neku silikonsku sto imam?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Last edited by CYBUG; 20-08-24 at 21:09.
Dodaj malo masti za zglobove.
Bitno je da ne ulazi prasina i voda.
Sto se tice djelova trapa, Sidem braco. SIDEM.
Zapisi ovo: djelovi trapa Sidem, stope Febi, ulje Eneos, filteri Hengst, kais Contitech, pumpe Graf, kvacilo Sachs ili Luk, ulje za kocnice Textar, kocnice Bendix, antifriz Febi.
Last edited by TAKUMI; 20-08-24 at 21:17.
Za auto je uplacena polisa ali nije prosao tehnicki, nije se islo na popravni pa me zanima postoji li neki rok za koliko se opet mora otici na tehnicki?
But if you never try, you'll never know..
Postoji, 72h.
Napisah gore da se nije islo na taj popravni, znam da se opet placa tehnicki i to nije problem vec me zanima da li nakon tih 72h ima opet neki rok kad se moze otici na tehnicki ili kad god moze? Pretpostavljam da moze kad god jer je polisa uplacena ali rekoh da provjerim jer nisam ranio dolazio u slicnu situaciju![]()
But if you never try, you'll never know..
Koliko ti rabata daju u Next, pa im daješ ovakvu reklamu
Sve brendovi koji oni uvoze
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Rok za popravni koji ne plaćaš 72h,nema roka za popravni koji ćeš platiti.To što imaš novu polisu ne znači mnogo,jer policija može da ti traži potvrdu o tehničkoj ispravnosti koju ti nisi dobio a koju ti izdaju kad prođeš tehnički,dobiješ polisu i tako voziš dok ne podigneš novu saobraćajnu.
Jedino ako ti nije istekla stara polisa/registracija...onda si 'tehnički ispravan'
PS i nisam siguran,ali mislim,da kad istekne rok od 72h ide opet komplet tehnički,što znači da možeš panuti na nešto što ti je bilo ispravno na prethodni.Ako u roku od 72 h dođeš na ponovni ide samo provjera onog što je bilo neispravno+na valjke
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 21-08-24 at 12:22.
Pretpostavljam da su nagib i toe dobri:
Lose gume
Blokira jedan od tockova
Pritsak u gumama
to sto su nove ne mora da znaci da nisu defektne...
meni se auto zanosilo jedno vrijeme, jer su gume bile naduvane preko 3 bara, kako su ih duvali da nalegnu na felnu, nisu ih izdusili posle
A izvini sto te pitam, koje si gume uzeo na kraju?
Nemam nikakvih obaveza u zivotu samo da pratim sta je Miovrag & Co. uzeo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks