Da, SPC kadrirala Hrvata Roko Tolića. Ima smisla.
Jasno je da se aerodromi unistavaju odavno sto namjerno a sto nemarom ili neznanjem da bi se prodali ili dali pod koncesiju. To je jedan od najvrjednijih resursa koji je jos u drzavnom vlasnistvu. Brzo ce to ne brinite biti dato pod koncesiju za male pare samo ce onda cijene usluga biti duplo vece i tada ce wc biti cist i radice klima.
Pa bolje da je duplo skuplje al makar da lici na nesto nego da je u drzavnom vlasnistvu i kad ulazis na aerodrom te docekaju uhljebi koji ne znaju svoje ime da kazu a kamoli sta drugo.
Taksisiti i divlji se ispred zgrade terminala ne mogu regulisati i da se zna red a ne nesto kompleksnije. Privatni kapital ce to sve lijepo urediti kako treba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Требамо ли дати и национслне паркове приватном капиталу? Срамота ме хватала сваки пут кад бих видио неког странца да иде пут јавног тоалета код Црног језера. Не да је нехигијенски него немам ријечи. Ало, национални парк. Да ли је потребна нека посебна струка? Пи.
Last edited by avet; 15-08-24 at 11:29.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.instagram.com/p/C-p-kR7p...on_share_sheet
Eee, dolazilo se nekad...
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 15-08-24 at 15:02.
Borili su se ugostitelji da se ne poveca, da ne bi izdrzali namete.
Ovaj bi ti kroasan bio skuplji, tu nedje oko 16.4€
Ministarka turizma... naspram nje i Martinovica, Pavle Radulovic sa malim travnjakom u siti kvart izgleda kao mag...
Mene je blam za nju da ovako gostuje i mlati na dnevnik. Nego imamo i previse gluposti svakodnevno, pa je vjerovatno niko nije ni primijetio.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Lako li je bilo biti opozicija, da ne dođoše na vlast nikad sa sigurnošću ne bismo znali koliki su imbecili i koliko su štetni. Do prije četiri godine je bilo ne možemo znati sa sigurnošću da su loši kao dps, sad je jasno da su ista bagra plus da su četničke orijentacije. Dokazali da nije bilo istina da nisu opozicija državi nego samo dps-u.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
35 god svako ljeto na Zabljaku, mogu reci da po prvi put opstina nesto radi... Samo da ih ne ureknem
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
A šta rade?
Za nas koji ne primjećuju razliku
Dragi Budvani,
Jel vam direktor Komunalnog i dalje onaj orangutan što se proslavio urlikanjem.
A što vas briga, najvažnije je da se DPS ne vrati.
A turisti ovo u stvari vole
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Ne znam koji je orangutan direktor, ali znam da u mom naselju kad vidim kesu na ulici, uzmem kesu i odnesem je u kontejner sa sve krunom na glavi. Isto tako, ako naiđem na 10-15 kesa smeća, imam broj komunalaca koji dežuraju naselje zovnem ih i častim odnošenje jer imaju veliku kantu a ja je nemam. Takođe obučavam turiste ukoliko ih vidim da nonšalantno ostavljaju uz put.
Priznajem, lakše je biti govedo. Ali meni to nešto u meni ne dozvoljava da isto i budem.
Dim sum.
Ako se kaže da Budva nije nikada prljavija bila ništa se slagalo nije (čitav životni vijek sam u istoj), ali ova fotografija je promašaj jer je ovo smeće sakupljeno sa plaže (uslikano u blizini hotela ,,Park", ako se ne varam) i relativno brzo odnešeno. Dakle, može se sprdati (ili kukati ) sa tim što se ove godine organizuju akcije pranja kontejnera, a do ove godine to je bio uobičajen posao poslije određenog broja pražnjenja, što se smeće gomila u ogromnoj količini da ga kontejneri ne mogu primiti jer isti se ne prazne dovoljno često, da pranje ulica predstavlja naučnu fantastiku, ...
Sent from my Motorola 8400
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks