Ništa ako nije od trske![]()
Metalni je zakon.
Jes, nego je opuč
Sjećam se kao mali imali smo ispred zgrade instalaciju nalik golu da se tresu tepisi. Nije se moglo na red doći. Vremenom, nestalo je
Dje mogu nac rostilj plocu koja se moze koristiti na sporetu (indukcija)
Mislim na ovo
Ima u Vitapur ali su ga napravili da dolje nije ravan vec da se stavio na jednu ringlu tj nije skorz ravan pa onda nista ne znaci sto se npr na mom sporetu moze spojiti dva polja (ili ti dvije ploce)
U slucaju prijave boravka stanara(stranac) , da li po automatizmu dolazi i porez za izdavanje ?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
carpe diem!!!
Ma nisam ,nego me pitao zainteresovan klijent da li bi mogao da ga prijavim na adresu, a bih da zaobidjem ako mogu placanje poreza
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
carpe diem!!!
Ima li neko da preporuci neku sobnu antenu za TV? Zanimaju me samo onih 10tak kanala koji su free.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ja mislim da to mozes za viljuskom uhvatit. Ako nisi probao prvo broj bez icega.
Elem, viđeh juče neke dvoglede i durbine u TehnoPlus pa sam htio da kupim đeci, a i meni malo za razonodu i kad šetkamo prirodom...
Je li ovo čemu (ne razumijem se)???
Ako nije može prijedlog đe da gledam/kupim. Ne treba mi nista profi ali ni igracke...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Isto tražim, pa vičite ako ima bolji predlog, jer viđeh i ja reklamu Tehnoplus-a.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Možda u Beretu da se pogleda ili u neku sličnu radnju.
Ne nađoh Beretin sajt, mada evo jedan sa oružjem i lovačkom opremom:
https://www.duplet.me/me/oprema/dvogledi/#atc_title
Last edited by NHM; 20-08-24 at 11:24.
Last edited by Bluemoon; 20-08-24 at 11:57.
Ima ih u radnjama lovačke opreme, ali morate znati namjenu da bi izabrali - za lov, za ptice, za rekreaciju, za noćno osmatranje...
https://pc-gamer.me/p/Nikon-Aculon-A211-12x50--61046
Za rekreaciju je ovaj odličan, i mjesec se može posmatrati.
Ovaj gore što navedoh je bio namjenjen vojsci tako da jes za te pare solidan ovo su toliko nagruvane cijene no dobro svaka roba ima svog kupca.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
EDIT:
Evo ga ima i na Ali za tridesetak eura.
E sad ne znam kakav je ovaj na Ali.Mislim jel original.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Imam ovakav stari, ne znam tačno koji je model, ali mi se čini da su rasparene lijeva i desna strana, tj kad se podešava oštrina obično je jedna mutnija od druge, ne znam može li se to "popraviti".
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ne moze bit original za 30 eura, ove je replika e sad raspitaj se dobro kakva. Vidji recenzije obavezno. A da neces to da nišaniš![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks