https://www.vijesti.me/sport/rukomet...e-klub-se-gasi
Cim se zavrne drzavna slavina odma izlaze iz sponzorstva, eto kolike su to partiote, bili glavni sponzor dok su krali drzavne pare, cim je pipa zatvorena, gasi se sve hahahaha e sramote, nakrali toliko para i ne mozete klub da odrzavate ni 2 godine, eto kakvi su to strucnjaci, lako je bilo dok su se namjestali tenderi i uzimali milioni od nasih para, dje ste sad hahahahah e kukala nam majka sa ovakvim patriotama i strucnjacima.
Isto kao i Kk buducnost, sponzorisemo ih mi preko tunela Sozina, a vodi se kao Voli, da ce se i oni ugasit kao i ovi najbolje bi bilo, drzavni propali projekti i pranje para od depesovskog sljama.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Jedna velika igranka.
Bemaks je uletio kad su bukvalno svi bježali od ŽRK Budućnost i držao klub u životu , a za narednu sezonu je nakon dugo , dugo vremena sklopljen koliko toliko respektabilan tim.
I onda kreće sve.
Prvo grad Podgorica traži da bude vlasnik 51% kluba (sad su se sjetili kad je Bemaks počeo da stavlja pomalo klub opet na noge) , a onda i ovo da se mora isplatiti Milena (jedina koja je iz tog perioda od dužnika tražila pare , plus je tim Peđa Bošković , plus su "Peđini ljudi" tada još uvijek bili u klubu , vidjeti pod Radmila Petrović).
I naravno da Bemaks nije pristao ni da grad bude većinski vlasnik niti da isplaćuju Milenu i digli su sidro.
Šteta , jer se nakon dugo klub počeo opet dizati.
A grad sigurno nije kadar niti da obezbijedi budžet za narednu sezonu plus isplatu Milene niti da nađe sponzora koji bi bio voljan to iskeširati.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Isak; 08-07-24 at 17:47.
за Милену су сами криви. нека сплачина из Ниша плати то. за ову сезону су направили јако добар тим, са јаким уговорима. има пар фирми који би можда са општином и могли да исплате све. али то је знак питања
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Za situaciju sa Milenom je isključivo kriva Radmila Petrović koja je Peđin pulen.
Nije slučajno što je jedino Milena tužila klub.
Još jedan Peđin pulen.
Evo je Bemaks digao sidro , sad su vjerovatno i Peđa i njegovi puleni srećni.
ти би исто тужио клуб да се задесиш у тој ситуацији. бокица је чистила једну струју, и сад се то обило клубу
Kako niko sem Milene nije tužio klub , čak ni strankinje ?
она има право да тужи клуб који јој је то направио. изигравање некаквог поштења је ниђе везе у тој ситуацији. требале су све да туже клуб. ова је то урадила из разлога које си ти горе навео
шта мислиш оче ли их тужити странкиње које су сад ту, ако не буде исплата?
Sam si sve rekao , tužila iz gore navedenih razloga.
Jer je pojedine spucala ljubomora , zloba i zavist jer klub može da funkcioniše i bez njih.
E sad će biti interesantno ako se ŽRK Budućnost ugasi pa se desi jedna od ove dvije opcije
a) - Bemaks osnuje sopstveni klub i skoro svi iz Budućnosti pređu u taj klub
b) - Bemaks osnuje sopstveni klub i prisvoji istoriju ugašene Budućnosti
треба им неко да присвоје историју клуба. не иде то баш тако лако. ми јесмо Замбија од државе, ал баш толка нисмо. не бих се зачудио да буде опција нумеро уно
Završeno U18 evropsko prvenstvo u rukometu , koje je održano u Crnoj Gori.
Osvajač je Švedska , a MVP prvenstva je švedski rukometaš Nikola Roganović !!! , sin bivšeg crnogorskog rukometaša i selektora Zorana Roganovića.
Last edited by Isak; 18-08-24 at 22:42.
To je ta nacuveno poznata ljubav cetinjana ka domovini crnoj gori
Koji su se bg dovatili najveci srbi postali a da ne pricamo dalje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jel jos uvijek transfer doma moguc ili je to sad zavrseno?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Znaju li se razlozi zašto Roganović junior igra za Švedsku?
Bješe li Zoranu žena Šveđanka, moguće da mu se sin rodio i živio tamo...
Da , sin mu se rodio i živi tamo , što ne mijenja činjenicu da je ovo bruka i sramota.
Pa u tom slučaju nije nikakva bruka i sramota. Ako se rodio i živi tamo, normalno je da igra za Švedsku.
Ne vidim ni ja da je ovo neka bruka i sramota. Naš sport je generalno bruka i sramota, momak se rodio u uređenoj, prosperitetnoj zemlji a pritom mu je i majka Šveđanka? Pa stavite se vi u Zoranovu poziciju, što bi vi uradili za svoje dijete na njegovom mjestu? Mislite li da bi bio MVP bilo čega da se kalio kod ovih naših hijena, u ovom raspalom sistemu?
Bravo momče i samo naprijed
Last edited by BiTrAtE; 19-08-24 at 09:31.
Braći Šarkić je majka Engleskinja pa odabraše Crnu Goru.
Okej , sigurno nije najsrećnija paralela , ali meni ne može biti normalno da sin čovjeka koji je bio jedan od naših najboljih rukometaša i naš selektor ne igra za našu reprezentaciju.
Nije nikakva bruka i sramota - potpuno je prirodno da neko ko je rođen i odrastao u Švedskoj igra za njihovu nacionalnu selekciju. Još ako mu je majka Šveđanka, onda je stvar još logičnija.
Zamislite obrnutu situaciju - neko se rodi, odraste i živi u Crnoj Gori, a onda odluči da igra za drugu reprezentaciju, samo zato što mu je jedan roditelj porijeklom odatle? Imali smo slične slučajeve i ovdje, pa odlično znamo kakva je reakcija javnosti bila.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Inače, Zoran je pokušao da ga privoli da igra za Crnu Goru. Ali dijete se osjeća Šveđaninom i bilo bi čudno da je drugačije.
Evo što je kao 15-godišnjak izjavio na tu temu prije 3 godine:
"Pokušao je malo da me nagovori. Ali važna je Švedska. Moj cilj je da nastupim za A reprezentaciju."
https://www.aftonbladet.se/sportblad...-byta-landslag
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ne znam ko sto ima da se ljuti. Na kraju krajeva, normalni roditelji koji ga nisu forsirali da ide na jednu ili drugu stranu, prirodno je kad je vec tamo odrastao i prosao kroz kvalitetnu skolu Svedskog rukometa i da nastavi.
Vise imaju "pravo" Svedjani da se ljute da je mali izabrao nas prije njih, nakon svega.
Naravno, svako ko se osjeca Crnogorcem i vuce korijene, pa rodjen u Englesku, Svedsku ili Indiju, dobrodosao je, a ne znam cemu tobos "skandal".
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Jes treba da igra za reprezentaciju dje ce pola drzave da ga mrzi, pljuje, da mu zamijeraju sto pjeva ili ne pjeva himnu, sto je obuka crveni ili zeleni dres, neka momak uziva igrajuci za Svedsku, nista mu ovo odje ne treba.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks