Meni se vala ništa kod njih nije sviđelo što probah
Kakav gadluk od Chicken Buffalo u Goodfellas, kako je to preko kurca spremljeno za Glovo, a tačno sam znao čim je na 30% za Prime korisnike, tako mi i treba.
Meni se vala ništa kod njih nije sviđelo što probah
You'll Never Smoke Alone..
Goodfellas je raspad postao. Plus kolju sa cijenama, treba ih bojkotovat
Goodfellas nikad nije ni valjao
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Meni je kod Goodfellasa smetalo sto kad god im pica ili nesto drugo izadje iz kuhinje ima neki plasticni miris koji ne vjetri plus sto su pozaposljavali neku djecinu na granice maloljetnistva koja ne umije racun iskucati
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Radi li kakva picerija u PG noćas posle ponoći? Ako ne, što uopšte radi posle ponoći da se može śes i pojes nešto kršteno?
Meni je onaj flatbread u goodfellas vazda bio top, nije skup a zasiti.
Tzv XIAOMI sladoled, najjaci odnos cijene i kvalitete ove god
Stara varos Zabljak
Cijena 1e
Послато са SM-N980F помоћу Тапатока
Na tocenje je tako da kolicina je realna dok kugle budu lazna slikaovo je pola porcije...za zenit sezone i lokacija strogi centar ja mu manu necu trazit...lani je bio sa slatkim od sumskog voca na dnu cinije, apsolutni hit...kome ne valja taj nije gladan no izvolijeva
Послато са SM-N980F помоћу Тапатока
Danas bijah neprijatno iznenadjen skokom cijene tortilje u jedan lokal dje cesto idem na pauzu. Nije problem da se priusti toliko, ali do jedne granice prihvatam. Naravno princip je uzmi ili preskoci i odabrah da preskocim.
I to me zakopkalo da potrazim malo po galeriji neke cjenovnike. Bez ikakve reklame i lobiranja za ikoga, jedno veliko postovanje za Buongiorno. Koretnoo dizanje cijene od 50 centi. I prilicno solidni pizza sendvici za cijenu koju traze.
Cjenovnik od danas vs cjenovnik iz maja 2023.
Maj 2023
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Neka ih podignu jos 2 eura slobodno od kad znam za Bundjorno porcije su skroz iste - obilne a kvalitet im se nije puno mijenjao. Usudicu se da kazem da su malo oslabili u zadnjih god dana al to ce prije biti do toga sto sam tamo jeo 1000 puta a ne jer su stv oslabili.
Kolko pojedoh pica tamo kao gimnazijalac majko mila. Kako se nikad ne otrovah od njihove higijene ne znam
Jesu li ista mijenjali sto se toga tice? Ima li wc, nisu ga imali decenijama.
Nema wc-,higijena hmmm,ali vjerovatno bi propali da te dvije stvari srede
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Najjaci, i onaj najaci smor kada ima trazis casu vode![]()
Jedes picu a vidis pacova dje pretrcava ali toliko si oduzet da je zmaj presao posred picerije briga bi te bila velika.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
meni je jednom dlaka izvirila.
nothing comes from violence and nothing ever could
Đe ima dobra klopa u Novi Pazar? Neki roštilj poželjno...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Kod Sukra ili Jonuza. Pa sam izaberi
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks