Page 417 of 682 FirstFirst ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... LastLast
Results 10,401 to 10,425 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    7,366
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Dragi forumaši,

sjećam se kad je prvi put DPS otvorio pitanje koncesija za aerodrome i drame koje su tim povodom napravile Vijesti, razni mansovi, esdepeovi, i naravno opozicija.
    Pod pritiskom javnosti DPS je ubrzo odustao i to tada nazivano "nacionalno bogatstvo" ostalo je u državnim rukama, što je bio cilj protivnika te ideje i sasvim legit.
    Danas, na istom ovom forumu većina nema ništa protiv da to "nacionalno bogatstvo" završi u stranim rukama, pošto su se domaće osvježivačke ruke toliko ussralle u njega da su probili nekolika dna od kada su pojahali tamo.
    Aerodrom vam je drugari paradigma državnog puta Crne Gore na čelu sa Dalaj Mandom koji se pita za sve, izuzev za količinu niovca koju Lažojko kani da ukrade ili je već ukrao.
    Dakle, napraviti takav haos, nefunkcionalnost i entropiju od države da će gotovo svi reći "neka ide Crna Gora u tuđe ruke samo da se ova agonija završava". I onda će Dalaj Koljenica isporučiti tuđim rukama, odnosno svom beogradskom gazdi bez ikakvog otpora. Kao uskoro aerodrome.
    A razne Gandalfe definisao je kratko još Lenjin. Korisni idioti.
    Dakle prva forumaška mantra bila je "samo da ode DPS", pa onda "da DPS i DF budu ispod 50% i ne budu vlast".
    I evo ispunila se druga, i? Koljenica gazda Crne Gore.
    Imamo i međumantre. Ura neće dat. Puštite ih da malo izduše. Mora 20% stranački, ostalo meritokratija. Ti bi da se vrati DPS.
    A sve ove fraze su samozamazivanje očiju da se samo sebi ne prizna da se bilo u krivu.
    Tako i Gandalf, bio Lažojkovim svjedocima na kongres, sad protiv njihove politike. Bar da kaže "zayeba sam se sa njima, kao što sam se zayeba i sa Dritanom kad vas zvah da glasate". A ne može on da pogriješi.
    Last edited by Gagarin; 16-08-24 at 06:42.
    Tko leti, vrijedi...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    403
    Thanks Thanks Received 
    154
    Thanked in
    98 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    вазда ли налазите оправдање за јајаре четничке. невјероватно

Sent from my iPhone using Tapatalk

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...or-kod-niksica

e jajare komunističke...

Thanks Thanks Given 
    2,370
    Thanks Thanks Received 
    2,384
    Thanked in
    1,494 Posts

By the way,dje je Gandalf? Jel nedje po dubini?

Sent from my Aber kutija

Thanks Thanks Given 
    9,082
    Thanks Thanks Received 
    6,548
    Thanked in
    2,560 Posts

Ja ne znam kako ovaj pes nije muka vise da kaci ove cifre pred svake izbore
    Pa je li to granica uredjenja jedne zemlje u kojoj jedno dijete nije bilo na matematicku olimpijadu i dje je skolstvo iznad makedonije ili koga li vec na dnu
    Jedne inspekcije nema da radi svoj posao

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,634
    Thanked in
    3,815 Posts

Dps je imao gomilu sposobnih ljudi u svojim redovima. Druga je i uništivačka priča što ih nisu koristili, niti su im dali da dođu u prvi plan nego su dominirali razni krimosi poput Gvozdenovića, Ivanovića, Boškovića i sličnoh spodoba. Nevjerovatno je da komplet osvježivačka postava ima toliko malo ljudi koji su makar na papiru stručni i sposobni.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,554
    Thanks Thanks Received 
    5,842
    Thanked in
    2,800 Posts

Za Gandalfa kimmija i ekipu ste malo ipak grubi i ne dijelim sa vama stavljanje u isti koš sa ostalim glasačima.
    Za razliku od ostalih, oba su makar na fb/twitteru javno pričali da su se zeznuli kome su glas dali i nisu imali problem da opletu po partijama koje su glasali.
    I to treba cijeniti, jer su ljudi svjesni svoje greške za koju su negdje duboko u sebi vjerovali da se neće desiti kada su tim partijama davali glas.
    Uostalom, kao i za sve u životu, niste ni vi bili bezgrešni. I kad bi svi učili na tuđim gerškama život bi nam bio mnogo bolji.

Zato treba pokušati da se stvari promijene na bolje. Ali opet svako iz svog rezona.
    Nekome je to ponovno vraćanje DPS-a na vlast, sad kad se skrajnula stara garda njima vjerovatno to ima smisla a i neka nepočinstva su sad manja u njihovim očima, a dosta ih se zaboravila.
    Ima i ovih koji se drže SPC-a, i pravih predstavnika Srba u Crnoj Gori tj DF-a. Ne vide ništa pogrešno u brutalnom uhljebljavanju u jačem obimu nego za vrijeme prethodne garniture. I to je legitimno, jer kako reče udbaš Ivanović iz SNP-a 30 gdoina inženjer iz SNPa nije mogao da nađe posao zbog DPS-a.
    Treći pak misle, da populistička priča o uvećanju zarada i penzija, jačanje životnog standarda je pravi izbor.
    Četvrti su preletači koji su u bunilu jer iz DPSa u PES, pa sad da li kod predsjednika, ili ostati kod premijera, možda demokrate.
    Peti su ovi koji žele da probaju nešto novo. Probali su URU, probali su PES sad možda probaju Preokret, Duška Markovića, Kovača Damjanovića i Kadića, ili Milovića

A mislim da će 6tih biti najviše - apstinenata koji neće ni izaći nakon dešavanja zadnje 4 godine i propuštenih prilika i šansi.

Ono što je neminovno, na većinu pozicija su stigli gori nego što su bili, uz par izuzetaka naravno. A možda su i naša očekivanja bila prevelika ko će ga znat.
    Iz iskustva Hrvatske, treba par ciklusa da se narod konsoliduje i skapira kome treba da da svoj glas. Do tada ćemo sve niže i niže da padamo, i veća dna da dodirujemo.

Lično mislim da to dno još nismo takli, i da će naredni biti gori od ovih sadašnjih. A počelo je sitnim žmurenjem, imenovanjem Marine Jočić u Nacionalne Parkove od Vlade Zdravk Krivokapića, završi sa usvajanjem 2/3 zakona bez javne rasprave već na puko oslanjanje učenosti dragih nam poslanika koji će zdržati integritet i glasati kako misle da treba, ne kako im partija kaže.

I to je ovo što vas @Gagarin piljka - ne smeta plata direktora CEDIS-a ali smeta Verice Maraš. Prvog zviždača Plantaža da ne pominjemo jelte jer i njoj dobro ide. I nema veze što je onaj pjan odšetao kući kad ga je policija zaustavila i spiskao milion eura na polje lavande u Pljevlja, smeta fabrika briketa koju su Plantaže radile sa belim orlom i Olegom Obradovićem.
    A to su dragi forumaši dvostruki aršini ili ti ono čuveno znam ja sve nego me profesor mrzi pa me kažnjeava (a relano otvorio knjigu nije).
    Last edited by hercules; 16-08-24 at 22:30.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

8. The Following 22 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,005
    Thanks Thanks Received 
    6,218
    Thanked in
    2,893 Posts

Opravdavati nepočinstva ovih novih sa onom ,,a šta je radio DPS?" je još jedno dno. DPS (sa drugim imenom, recimo NSD) je nastavio da živi jer se ništa sistemski nije promenilo, i to je, nažalost sva poenta.

Sent from my Motorola 8400

10. The Following 5 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,225
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Gdje može da se vidi kolektivni ugovor CEDIS-a? Čađova zvanična plata na sajtu ASK je oko 3,500 eura pa me zanimo odakle priča o 7,000 ?

Na stranu što svi oni uzimaju po 2, 3 državne plate po raznim odborima, komisijama i tome slično al to je druga tema.

Thanks Thanks Given 
    25,907
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    4,091 Posts

Kritikuju Ganda i Kimija ljudi koji su glasali DPS godinama i ćutali kao piiip. A ne no

13. The Following 6 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,876
    Thanks Thanks Received 
    3,475
    Thanked in
    1,558 Posts

A dje druze, Gando je iskreni borac, za njega uvijek postovanje. Kimija ne znam, ali da ih proziva Gagarin i kompanija, auh

Tu es mon héro!

15. The Following 4 Users Say Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

U filozofskom smislu, imamo sopstvene spoznaje a onda iz toga dalje imamo i samouvjerenost i u ovom slučaju hirove, inate, iluzije i slično i to prečesto bude zamka za pravu istinu i dobro razumijevanje političke situacije, a u Gandovom slučaju je to bilo i mnogo šire jer je pisao i o nekim drugim stvarima za koje se ispostavilo da nisu tačne.

Ali preispituju se već nekoliko puta pa će doći do istine.

O bivšima sve najbolje

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

17. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,366
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    A dje druze, Gando je iskreni borac, za njega uvijek postovanje. Kimija ne znam, ali da ih proziva Gagarin i kompanija, auh

Objasni šta to meni fali…
    Bot DPS-a. Hahahahaha. Plaća me bankrotirana partija
    Samo od početka pišem da su svi u politici iste fekalije jer potiču od istog naaaaroda.
    I uživam u razvijanju te teze i posledično lomu u mozgovima likova koji misle da postoje razlike.
    Nisam glup da bilo koga ovdje podržim.
    Tako vam je to stanovnici i stanovnice Crne Gore jer se građanima i građankama teško možete nazvat, što bi reka Slavko Perović.

Oko priznavanja grešaka samo je @remark ođe reka da je kiksa i da priznaje da nema pojma o politici.
    Drugi poneko, manje više uvijeno.
    Aktivizam za ovaj naaaaaaarod.
    Da je Bog dijelio mjesta za život po ljudskim kvalitetima ljudi koji ih naseljavaju mi bi se našli u centru Sahare.

Izvinjavam se na diranju svetih krava koji imaju političku procjenu kao Predrag Spasić pregled igre (guglajte momci).

Last edited by Gagarin; 16-08-24 at 09:15.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,366
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Gdje može da se vidi kolektivni ugovor CEDIS-a? Čađova zvanična plata na sajtu ASK je oko 3,500 eura pa me zanimo odakle priča o 7,000 ?

Na stranu što svi oni uzimaju po 2, 3 državne plate po raznim odborima, komisijama i tome slično al to je druga tema.
    Ovo drugo nije zarada od države. To daju u dobrotvorne svrhe? Ista je to tema.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,366
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Momci, evo vam Evropa sad 2 i povećanje.
    Nema besplatnog ručka, no momčadi računajte na manju penziju.

Ostavljam vas u dobroj vjeri da priganice rastu na granu i odoh u vodu.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Kritikuju Ganda i Kimija ljudi koji su glasali DPS godinama i ćutali kao piiip. A ne no

Ovdje je malo ko glasao DPS a to sto je vama svako bio za DPS koji je kritikovao i jedne i druge to je druga prica. Uglavnom na to se i svodila sva prica ako bi iko argumentovano i sa razlogom govorio da borba protiv onih sa onima koji su isti kao ti protiv kojih se boris sadrzi konstrukcionu gresku i normalno je da dodje do ovog. Na koncu su im dali cak i za pravo da se ovako ponasaju.

Uostalom svi zajedno su svaki dijalog svodili na jeftinu pricu ko kritikuje i jedne i druge su za DPS da bi iste njih ovi njihovi osvjezivaci i to skoro pa i neke angazovane sa foruma, gandalfa i dr., da su botovi sl.

Uglavnom teska prica a pogotovo ako se vodi na nacin kako se vodila na ovom forumu tada krajnje nesuvisla, neplodotvorna i populisticka i nije bilo trika da vam se ukaze da to nije nacin vodjenja dijaloga nego je kicenje etiketama bio jedini i glavni obrazac pisanja.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,634
    Thanked in
    3,815 Posts

Veli uvijeno priznao. A to šti sam x puta rekao da sam gvno pojeo što sam za uru glasao 2020. godine, to nema veze. Još sam tradicionalno apstinent. Baš su me uvjerili da ne treba da budem apstinent. I mene i gomilu ljudi koji nisu bili apstinenti. Mislim, ne samo ura.

23. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,876
    Thanks Thanks Received 
    3,475
    Thanked in
    1,558 Posts

Pa za koga ste glasali brate, jeste li se ikad izjasnili?

Ja jedino dps i df nikad nijesam glasao... Cak sam jednom i za Ranju glasa.

Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    25,907
    Thanks Thanks Received 
    8,333
    Thanked in
    4,091 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ovdje je malo ko glasao DPS a to sto je vama svako bio za DPS koji je kritikovao i jedne i druge to je druga prica. Uglavnom na to se i svodila sva prica ako bi iko argumentovano i sa razlogom govorio da borba protiv onih sa onima koji su isti kao ti protiv kojih se boris sadrzi konstrukcionu gresku i normalno je da dodje do ovog. Na koncu su im dali cak i za pravo da se ovako ponasaju.

Uostalom svi zajedno su svaki dijalog svodili na jeftinu pricu ko kritikuje i jedne i druge su za DPS da bi iste njih ovi njihovi osvjezivaci i to skoro pa i neke angazovane sa foruma, gandalfa i dr., da su botovi sl.

Uglavnom teska prica a pogotovo ako se vodi na nacin kako se vodila na ovom forumu tada krajnje nesuvisla, neplodotvorna i populisticka i nije bilo trika da vam se ukaze da to nije nacin vodjenja dijaloga nego je kicenje etiketama bio jedini i glavni obrazac pisanja.
    Da ovim kako si sad napisao mogao bih da se složim, ali znao da nije bilo ovako. I ne, nije se kritikovao DPS, već su se kritikovali samo drugi. A DPS krišom branio. Nismo od juče ođe

26. The Following 3 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,366
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Pa za koga ste glasali brate, jeste li se ikad izjasnili?

Ja jedino dps i df nikad nijesam glasao... Cak sam jednom i za Ranju glasa.

Glasao sam svakoga u zavisnosti od trenutne inspiracije.
    Uvijek sam imao u vidu da glasam protiv, nikad za. I onda glasao “najmanje zlo”.
    Ja sam uspio da glasam i DPS i DF (Lekića na parlamentarne).
    Uz to SDP, čak jednom i Ljalja na lokalne kad je bio kandidat .
    Narodna sloga, LSCG, Savez reformakih snaga… vidji kako sam star.
    Koga nisam nikad, Pozitivna, URA, Evropa sad…
    Iz aviona vidio prevare.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,086
    Thanks Thanks Received 
    6,622
    Thanked in
    3,164 Posts

Шокиран сам. Ја рекох напокон одлучио човјек да покаже колика му је снааага.

Knežević: DNP će na izborima u Podgorici nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima

https://www.cdm.me/politika/knezevic...im-partnerima/
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    1,812
    Thanked in
    912 Posts

Na forumu su se kritikovale greske koje su cesto dogadjale u politici, zivotu, drustvu poticale su od DPS ali i od drugih, obzirom da DPS vec cetiri godine nije na vlasti, kritikuje se i druga strana koja je dosla na talasu price kako ce da rade suprotno od DPS a preuzeli su njhove matrice tako da dodjemo na isto samo su se uloge promijenile.Ja bi da najradije da nema sto ozbiljno da se kritikuje ali na zalost nije tako, zalosno je da smo u proslosti imali i previse primjera kako ne treba upravljati ovom drzavom a izgleda nasim nazovi politicarima nista od toga nije doslo u glavu sto od nesposobnosti a sto zato sto ne zele drugacije da rade.Sve dok se snaga poltiickih partija ogleda u zaposljavanju i ucjenjinjavanju glasaca, kumovsko rodjackih veza, jeftinog populizma a ne od konkretnih djela u korist i za korist ovog naroda u vodjenju ove drzave nista krucijalno nece promijeniti, nastavljamo zacarani krug.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    6,086
    Thanks Thanks Received 
    6,622
    Thanked in
    3,164 Posts

Дешава се.

Danilovgrađanin kod koga je pronađeno dva kilograma kokaina pobjegao iz policijskih prostorija za zadržavanje

https://www.cdm.me/hronika/danilovgr...a-zadrzavanje/
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,086
    Thanks Thanks Received 
    6,622
    Thanked in
    3,164 Posts

Како ствари стоје, пролази.

32. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,070
    Thanks Thanks Received 
    1,443
    Thanked in
    724 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Шокиран сам. Ја рекох напокон одлучио човјек да покаже колика му је снааага.

Knežević: DNP će na izborima u Podgorici nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima

https://www.cdm.me/politika/knezevic...im-partnerima/
    Njima je glavna koncentracija snaga u Zeti, jedino da iskoriste momenat nedefinisanosti tako karakteristican za sve sto se radi kod nas i cinjenicu da i dalje nema jasne granice izmedju PG i ZT pa da ulete sa kutijama prema juznim teritorijama.

https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/...-efikasno.html

Thanks Thanks Given 
    1,173
    Thanks Thanks Received 
    1,933
    Thanked in
    1,052 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Za Gandalfa kimmija i ekipu ste malo ipak grubi i ne dijelim sa vama stavljanje u isti koš sa ostalim glasačima.
    Za razliku od ostalih, oba su makar na fb/twitteru javno pričali da su se zeznuli kome su glas dali i nisu imali problem da opletu po partijama koje su glasali.
    I to treba cijeniti, jer su ljudi svjesni svoje greške za koju su negdje duboko u sebi vjerovali da se neće desiti kada su tim partijama davali glas.
    Uostalom, kao i za sve u životu, niste ni vi bili bezgrešni. I kad bi svi učili na tuđim gerškama život bi nam bio mnogo bolji.

Zato treba pokušati da se stvari promijene na bolje. Ali opet svako iz svog rezona.
    Nekome je to ponovno vraćanje DPS-a na vlast, sad kad se skrajnula stara garda njima vjerovatno to ima smisla a i neka nepočinstva su sad manja u njihovim očima, a dosta ih se zaboravila.
    Ima i ovih koji se drže SPC-a, i pravih predstavnika Srba u Crnoj Gori tj DF-a. Ne vide ništa pogrešno u brutalnom uhljebljavanju u jačem obimu nego za vrijeme prethodne garniture. I to je legitimno, jer kako reče udbaš Ivanović iz SNP-a 30 gdoina inženjer iz SNPa nije mogao da nađe posao zbog DPS-a.
    Treći pak misle, da populistička priča o uvećanju zarada i penzija, jačanje životnog standarda je pravi izbor.
    Četvrti su preletači koji su u bunilu jer iz DPSa u PES, pa sad da li kod predsjednika, ili ostati kod premijera, možda demokrate.
    Peti su ovi koji žele da probaju nešto novo. Probali su URU, probali su PES sad možda probaju Preokret, Duška Markovića, Kovača Damjanovića i Kadića, ili Milovića

A mislim da će 6tih biti najviše - apstinenata koji neće ni izaći nakon dešavanja zadnje 4 godine i propuštenih prilika i šansi.

Ono što je neminovno, na većinu pozicija su stigli gori nego što su bili, uz par izuzetaka naravno. A možda su i naša očekivanja bila prevelika ko će ga znat.
    Iz iskustva Hrvatske, treba par ciklusa da se narod konsoliduje i skapira kome treba da da svoj glas. Do tada ćemo sve niže i niže da padamo, i veća dna da dodirujemo.

Lično mislim da to dno još nismo takli, i da će naredni biti gori od ovih sadašnjih. A počelo je sitnim žmurenjem, imenovanjem Marine Jočić u Nacionalne Parkove od Vlade Zdravko Krivokapića, završi sa usvajanjem 2/3 zakona bez javne rasprave već na puko oslanjanje učenosti dragih nam poslanika koji će zdržati integritet i glasati kako misle da treba, ne kako im partija kaže.

I to je ovo što vas @Gagarin piljka - ne smeta plata direktora CEDIS-a ali smeta Verice Maraš. Prvog zviždača Plantaža da ne pominjemo jelte jer i njoj dobro ide. I nema veze što je onaj pjan odšetao kući kad ga je policija zaustavila i spiskao milion eura na polje lavande u Pljevlja, smeta fabrika briketa koju su Plantaže radile sa belim orlom i Olegom Obradovićem.
    A to su dragi forumaši dvostruki aršini ili ti ono čuveno znam ja sve nego me profesor mrzi pa me kažnjeava (a relano otvorio knjigu nije).
    Ali ovi nerezonski i ne argumentovani postovi kako bi se ugrozili Srbi u Crnoj Gori su smijesni. Recite fino, hocemo da proceramo Srbe!

Zaboravili ste jednu stvar, Srbi kad ih mucite budu samo jaci!

Pozdrav i Srpskih Kuca!

35. The Following User Says Thank You to GaD For This Useful Post:

Page 417 of 682 FirstFirst ... 317367407413414415416417418419420421427467517 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)