https://youtube.com/shorts/p_umR7LnD...lq-bg3TqvRo_mA
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Mora da je sad off cycle pa nema testosterona u sistem, možda to objašnjava ovu cringe feminine priču xD
Ovo me podsjeti na Diega Sancheza i bolesnog mu trenera, i oni su ćerali sa noevima kroz gym
https://youtube.com/shorts/dazSqc5m6...r38kgSkYoW895_
Đe pomenu pedofiliju, onaj ludak od Pat Berija je rekao da kad je došla rose namajunas da trenira da se odma zaljubio u nju. Ona je tada imala 13 godina, wtf. I niko ga ne proziva zbog toga. Mada to je nekako prošlo dobro u smislu što je on nju vjerio, ne znam što je posle bilo da li ju je oženio, ali svejedno zamisli imaš 25, 26 godina i napadaš dijete od 13 godina.. pff. To se isto može smatrati pedofilijom iako ima sretan kraj.
A ovoga stricklanda vie ne mogu očima viđet. Proziva koga stigne i skače mu po glavi, čak i kad je u pravu i kad nije, a kad njemu zauzvrat Dricus du Plessis neto pomenu u smislu "prebiću te kao otac to te bio" ovaj mu onda zaprijeti da će da ga bukvalno ubije pomene li mu ponovo oca. Kakva demonstracija fragilnosti od strane kvazi alfa mujaka Stricklanda.
Ja sam misljenja da je ovo njegovo ponasanje refleksija nesigurnosti koju ima u sebi, mozda bas koju vuce od djetinjstva, ali mi je smijesan dosta puta kad pocne da laje na sve. Svakako je momak teski psihopata![]()
Nista od Conora ove godine, po Dejni.. Kakav sarlatan
A koji Konor, on svako malo nadrogiran i pijan... njemu je bolje da se ne bije.
Mislim da ga vise nikad necemo ni gledat sto se borbi tice. Stalno pije, zivi na jahtu, zurke, pravi masu para, realno svako ce ga prosut iz top 10.
sram ga bilo za ovo sto je napravio chandleru, 2 god ga ceka
Ako sam dobro ukapirao, chandleru placaju debelo svaki put kad conor otkaze mec.
Pogrijesio sam, sad evo citam, chandleru je obecano da ce bit placen x10 da se pobije sa conorom koliko bi dobio za regularnu borbu.
Izzy mi ne djeluje da je najbolje sa glavom.
![]()
Last edited by starovaroshki; 16-08-24 at 15:23.
A ovo guys prica u mnozini misleci i na Striklanda jer je i njega rasplakao![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks