usrase ga na kraju... 1-0 bi bila premija.
usrase ga na kraju... 1-0 bi bila premija.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
U 90+ primaju 2 gola, 1:0 bi bas bio dobar rezultat za revans.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Gledah juce Mornar i danas Decic i mogu reci da nas bas ozbiljno kradu na ovim evropskim mecevima. I Mornar i Decic su bolji od svojih protivnika i bas steta jer su mogli preskociti jos jednu stepenicu. Ako uzmemo da je i Buducnost nesrecno ispala ove godine su svi pokazali da se moze igrati i Evropa kad se ozbiljno spremis. Najvise mi je zao Mornara koji je najsrcaniji i najdisciplovaniji tim od svih njih ali dva igraca manje, sudjenje 13 minuta nadoknade... nema koji ih maler nije pocerao.
Mozda ih u revans krene, pa uspiju 3 gola dati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Decic ima fin rezultat za revans doma, 1:0 nije nedostizno, bez ako ne prsnu s mozgom do tad
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Obzirom da je Decicu ponisten cist gol i da ih je sudija kidao kad god su prosli centar cisto sumnjam...
Ja sam ocekivao jedno 4 razlike za hjk a ispada da je decic pata pata s njima cak mozda i ekipa u boljoj formi trenutno... Def imaju sanse... Sto se tice mornara ako se moze pobjediti valjalo bi za drzavni koeficijent
Satelitski resiveri/oprema
Sve su ovo prevare od klubova. Najvece sanse je imala buducnost jer je ovaj kiparski klub raspad
Da ne pokosise mornar sa 10 se mogao nosit slobodno
Decic ove raspade moze proc siguran sam
Opa Decic 1:0
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ovo ispade ovog ljeta uz malo srece da su mogli nasi klubovi istorijski uspjeh da naprave. Buducnost igra previse defanzivno u evro takmicenjima i bez potrebe respektuje klubove svog nivoa i nize. Uz malo odvaznoati i srece su mogli proci jer su po meni bolji tim od CSKA. Mornar je pokraden i uhvatili su ih na neiskustvo inace i oni su ispali od goreg od sebe. Decic je bio pokraden i u Helsinkiju. Cist gol im je ponisten, sudija ih stalno sjeckao sa samo njemu znanim faulovima. Valjalo bi da Decic prodje zbog prilike da iduce godine jos jedna ekipa ucestvuje u euro takmicenjima a i da se jos koji euro uzme za nas fudbal.
jes kradu sudije te elitne timove od kojih se plaše evropski velikanidje, mornar bi da nije bilo kradje uzeo ligu konferencija. budućnost tek, zajedno sa prijateljima kluba koji vrijedjaju Crnogorce. za dvije godine u 1/4 CL sigurno ulazi klub odavde. al sa fer sudjenjenjem
Last edited by outline; 15-08-24 at 20:43.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ali Decic kog su vec masakrirali u Helsinkiju i kome su tamo dva gola ponistena od kojih jedan bez ikakvog razloga daje gol u zadnjem minutu i sudije vare pet minuta trazeci razlog da im opet poniste gol.
Mogao bi FSCG da obrati paznju i malo poboljsa tretman nasih klubova jer em smo nikakvi, em nema nikakve potrebe da ovoliko kastigaju nase klubove.
Ovaj Hajduk je uklet klub
Nije uklet klub , nego klub u kom se ne zna ko pije , a ko plaća i gdje ljudi bez mozga "vode" klub.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I çorava koka bi do sad ubola koje zrno
Operisani od uspjeha
Sa obzirom kako se radi u klubu ni ne zaslužuju bolje.
Da bude još gore oo njih ,krenuli su "all in" u zadnje vrijeme bezuspješno i dvije tri sezone još ovakve i biće bliži drugoj ligi nego borbi za titulu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
nikad titulu uzet neće. mislim Gattusa dovesti za trenera. pa nemoj
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako se Camaju vidjelo da ce da promasi penal koji onako na brzinu i nerezonski izvede a valjda im je to najiskusniji igrac. Steta.
E kakve budale sta uradise ljudi
Kakav uzas
Svi klubovi ispali na neke sitnice, pokazatelj manjka iskustva u evro mečevima
Ljeto za pamćenje, ali definitivno se može nadati naš fudbal grupnoj fazi LK, ako se ne unazadimo u 2025
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks