Kakav sam merakliA.
Reko da zamijenim ulje pa da častim i šaraf na karter dje se ispušta ulje.
3.5€
To se mijenja pri svakoj, eventualno svakoj drugoj zamjeni ulja.
Poneđe može i samo podloška.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja to nikad u životu nisam zamijenio.
Nego mi sad palo na pamet iz sprdnje pa ajde da uzmem.
Saraf se ne mijenja, samo podloska, svaki put.
Prema tome, šta da ti kažem?
meni je fabricki saraf i dalje evo 15god na daciju...
nema potrebe vala bez ako nije ostecen, ili ako je nesto od ovih modernih plasticnih kartera...
jednom sam zaboravio podlosku da kupim, pa je bila ostala iskoriscena, sve je ok bilo...i sve ce bit ok dogle god ne pretezete te sarafe...
Planiram da kupim karcher perac pod pritiskom da mogu kola da operem samostalno i ponesto jos kod kuce,koji bi ste mi model preporucili...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
K5 minimum.
Prema tome, šta da ti kažem?
karcher je ozbiljan profi brend i ekosistem...imaju solidne servise i dosta nastavaka i djelova sto njihovih sto aftermarket...al peraca da moze nesto oprat nemaju ispod 350-400e
ja sam za tacno pola para koliko kosta recimo taj K5 uzeo Lavorwash...tri klipa, aluminijska glava, 150 bari 500l/h...
jes plasticniji masu, jes crijevo i pistolj gori, ali potpuno normalno zavrsava pranje auta, tepiha i to za kuci...sta, ja operem auto 3-4 puta mjesecno, tepih jednom u po godine...
+1 za Lavorwash iz Okova, evo 4-5 godina već ga zlostavljamo za potrebe restorana i domaćinstva. Prao je sve, od tepiha, preko auta i zidova do fasade. Jednom u garanciji na servisu, drugi put popravka 20€ kod lokalnog električara. Plaćen oko 160€ onda.
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
I jedan i drugi zavrsavaju posao dok su pod garancijom, a posle kako se kome potrefi.
Imam karcher evo 15 godina mozda, 2x je u garanciji crkao motor, pa cimanje u Kips oko toga po 2 mjeseca, ali evo radi u dan danas.
Sent from my iPad using Tapatalk
Đe se mogu kupit nove čeličare?
Ja kupih skoro Lavor, oprah trotoare, svaki dan je radio po uru, uru ipo, ne vidim da ima problema. Reko da ga dobro testiram dok je u garanciji. Nastavaka na Ali ima kolko hoces.
Preporuku sam dobio da se uzme sa inverter motorom i alu glavom.
Evo ga:
https://www.okov.me/mn/proizvodi/ver...om-2200w-lavor
Last edited by GaD; 17-08-24 at 17:00.
Moram nesto glupo da priupitam, jesu li krovni nosaci univerzalni ili ima za svaki model auta specificno? Htio sam na pezoa 308 2019 da ih stavim jer vazda za firmu nesto nosim. Kolko kosta otprilike?
Nema glupih pitanja
A ovo za nosače, tu se ne razumijem![]()
Dje mogu nać danas
235 35 19 dvije mi trebaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
BiloE pitanja za providne foliE.
https://www.instagram.com/reel/C-0uH...c2bDNncGJrOWdx
Kupih TRW stabilzatore 30€ dva komada. Na prvi pogled za razliku od Lemfordera losiji. Vidjecu koliko ce izdrzati.
Kako se vidi na slici ljusti se farba u ovom dijelu gje je malo mast iz unutrasnjosti probila ali se ne vidi na slici. Mozda tuda udje i voda, ko ce ga znati...
Matice klasicne sa ovalnim krajem kako bi se sprijecilo odvijanje zbog vibracija. Kod Lemfordeta imaju plastiku na kraju.
Guma kako i treba CR...
Lemforder 20€ komad a taman je i toliko bolji cini mi se
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
A za mast su se posebno potrudili.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks