Ispalo je bolje nego sto sam se nadao. Ne podjoh put Bara nego u Buljaricu (iz Sutomora).
Ja kuci sjedim kad mi stize slika na wa od nepoznatog broja i na slici noge, more, krema za suncanje i opis "stigla sam". Ja rekoh "ko je", kad ona rece. Veli, javila sam se da pijemo pice iako si me blokirao i uvrijedio, ja sam covjek, bla bla (a u sustini oce penis). A ja raskinuo s njom prije rozajke da me ne bi smarala porukama dok sam s njom, stres je to kad moras da se cimas za telefon stalno dok si s djevojkom. Ali ja sam joj i mjesec dana prije toga rekao da bude s drugim ako joj naidje, sad dolaze brude iz EU jer jednostavno nije za moju kucu... potpuno sam bio iskren prema njoj. I proslo je 2 mjeseca od tad kad je stigla na more. Ja dodjoh u Sutomore, ona poce da mi otvara glavu "kako sam mogao", kako ne znam sta ocu, da mozemo popit pice ali da ***** gledat necu. A kad vam djevojka kaze da nema nista od sexa, tad znajte da ima i to 100%. Ja u lokal u sutomore malo nastupih pacenicki, ljubim je po vratu, pusta mi se pomalo ali rekoh da odemo na drugo mjesto. Veli "dje cemo", rekoh "onamo dje nisi bila". Te ode da se istusira, sacekah sat vremena, podjosmo u Buljaricu jer znam da tamo nema naroda mnogo. Ali ciganija strasna tamo, one kamp kucice, smrad, pih. Ali 100 metara od kraja zadnje kamp kucice mir, tisina, nidje nikoga, samo smo se spustili na pijesak, prostr'o peskir i legli tu. Ja navalio, ona ne da, dobrih pola sata sam se čufutao tu s njom. Ali scena kao iz filma, stvarno brutalno jer mirno more, klima vrhunska, zvijezde gore (ja kao romantican), ja i ona sami, ali ne da pa ne da. U jednom trenutku popusti, povatasmo se, odmah ga izvadih, okrenuh je i spustih tange. Nisam ni minut trajao kad prsnuh, mogao sam jos da produzim ali nisam htio da se patim. Jos je ona odlicna riba. Ipak sam bio napet tu pola sata, plus u sutomore jos toliko. Sad opet pise, nada se necemu iako zna da imam djevojku ali rekao sam joj da iskljuci emocije. Drugim rijecima da se ne nada. Sjutra opet ali put dobrih voda jer je tamo. Povescu je na VP.
Ali dobro je, ovo mi je dokaz da nisam ograjisao jer sam posle Ibize stvarno mislio da sam duh jer me tamo skoro pa nijedna nije pogledala.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk

Reply With Quote
PopCorn

Bar iz mog iskustva
Bookmarks