AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Ovaj kravica maslac je ista/slična cijena i u matičnoj Srbiji, e to mi je tek fascinantno. Deru nas kao sanske koze i nas i braću Srbe gore - čini mi se isti ljudi.
A realno ovo je jeftino i dalje .... niko se ne buni treba podici cijene...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Aroma u Delti. 1 L maslinovog ulja Monini cijena bez popusta 33.49 eura sa popustom od 19.41% 26.99 eura. Fenomenalno moze to jos na gore. Na ulju inace nema deklaracije kako bi se vidjelo ko je uvoznik sto je zakonska obaveza.
![]()
Last edited by Apolo; 15-08-24 at 10:38.
A inspekcije inace ne znaju da vecina proizvoda uopste nema deklaraciju...
Nedaj boze da mene neko nesto pita... zancajno bi smanjio plate svim inspektorima a uveo bonus na ucinak.
Vidio bi onda kako rade svoj posao, svakog dana.
P.S. Smanjenje plate i bonus bi bio koncipiran na taj nacin da neko ko radi 'normalno', sa bonusom dolazi do sadasnje plate. Oni koji nista ne rade (kao 99% inspektora trenutno) bi imali pola sadasnje plate a oni koji bi radili i vise od 'ocekivanog' imali bi jedno 20-30% vecu platu.
Ovo sve ugrubo pisem al' kapirate koncept.
Druga bi se pjesma pjevala i ne bi bilo ovakvog rasula kakvo je kod nas godinama i decenijama.
Last edited by Fidel Castro; 15-08-24 at 14:17.
--------------------------
Do Not Disturb.
Inace evo i LORI sa 'domacom' naljepnicom...
P.S. Inace ova ulja koja su 'wanna-be' maslinova (a veze sa maslinama i maslinovim uljem nemaju) su najvece smece koje su se pojavile na trzistu u zadnjih 7-8 godina.
I obicno im je cijena jako niska jer se smatra smecem koje kupuju samo oni koji ne mogu da priuste maslinovo ulje.
Tako ne ovo MONINI od kospica grozdja skoro svuda ispod 10e, kod nas 18e... skuplje nego bilo koje domace, pravo maslinovo ulje.
Do Not Disturb.
Monini is on fire na ovom topicu, za petama mu je maslac!
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Ovo izgleda sve DPS kadar gura prica o maslinovom ulju i maslacu niko meso da spomene....
Nema vise na potpis ni kod bokana))
The more things change, the more they stay the same.
Ovdje ima dosta kolega forumaša koji nam pisahu kako odlično žive od svog privatnog biznisa.
Pa rekoh, tako preduzetni, evo im šansa da otvore prodavnice i ubiju cijenama velike lance, obogate i učine nešto dobro.
A mi ćemo svi kod njih trgovat da ih podržimo jer su jeftiniji.
Tko leti, vrijedi...
Tacno cu stavit' da se rijec' monini' tretira kao psovka pa da se zvjezdice pojavljuju umjesto njega![]()
Do Not Disturb.
Potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja, Nik Gjeloshaj, pozvao je građane da pošalju predloge i sugestije o proizvodima koji treba da se nađu na listi ograničenih marži.Rekao je da se komentari i sugestije mogu poslati na email adresu [email protected], na Đeljošajev lični Fejsbuk profil, profil Ministarstva ekonomije, kao i na naloge na Instagramu
Nemoj slucajno je ko poslao maslinovo ulje udavio se u njega,maslac i nutelu ili kremic
Ima li ko da kaze Niku da mu saborci nemaju vode 3 mjeseca na 40 stepeni?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
vazno je da ima fotelja za sve njih,a voda za narod nije prioritet,ima li i jedan artikl da ne treba da se spusta cijena,neka podje djeljosaj u prodavnicu i ne mora niko da mu sugerise na koje artikle treba spustit cijenu
Jel bjese ovo forumasima dva najomiljenija prozivoda?
![]()
\\OFL•GIC
Jes coce niko ne spominje sto je jagnje 200 eura...
Godinama vec koristim ovu neutralnu pavlaku:
Zadnja 2-3 puta (voli i hdl, Bar) je pavlaka pokvarena. Mislim da mi se evo treci put desava od jula.
Takodje u subotu jogurt Z’bregov 1L (voli centar, Bar) rok do 31.07!
Crnogorci na aparatima
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Sve tri fotografije od danas....
Poslato preko goluba pismonoše
Last edited by Fidel Castro; 21-08-24 at 18:12.
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks