E šta ja sve imam no se ne hvalim.
Jedno veče smo zasjeli u kafanu ostale krigle od svega i svačega gazda već otišao ja reko šta ja sad s ovim kriglama da radim veli nosi to doma.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Drug kad je bio sa navijačima kroz Zagreb, sjeli u neku kafanu prije utakmice i zapili se, gazda ih častio tri paketa čaša OžujskogPrežalit veli nije moga što su morali to ostavit...
![]()
Imam svašta naročito njemačka piva ali pravo da ti rečem i ne znači mi kao krigla keramička što nam je poklonila bivša tehnološkinja Pivare a to su one stare keramičke kad Pivara nije bila dio korporacije.
Inače,imala sam druga Italijana što smo se upoznali na neki kamp odlučimo da odemo do Rumunije jednom do Brašova isključivo je etikete skupljao od piva i vukao pun ranac praznih flaša jer je skidao pažljivo da se ne okrnji koja.E to je kad nešto znači,hobi mislim.
@avet dako pretekne besplatno za 4 čaše.
Ukusi su različiti ali ova Corona je među najgora piva koja sam pio.
@Ben Dover rijetko ko uzima crveno Podgoričko ali se sjetih da si ti od onih od svakog crveno kad bi Nikšićka Pivara nabacila jednu liniju znam ko bi bio prvi u red da ga uzme.
Ja eto nisam mogao popit' to crveno Podgoricko, bas mi nije leglo.
A nije do piva jer se ostalim ukucanima svidjelo al' meni eto ta vrsta piva nikako ne lezi.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Idemooo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Нов новцате. Да се и јавно захвалим, @Bluemoon
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne zezaj,sitnica.
Hoćeš da ih nosiš za Ameriku?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ladno pričasmo o čašama i rekoh da su mi one od porculana vr' a u Voli viđeh u porculan mog omiljenog vopsa.
Meni je ovo bolje od krigleRetro skroz.
Meni najbolje domaće pivo trenutno, otkrivenje ljeta mi je ovaj zidar. (ona mala bombica mi ne prija nešto)
![]()
@BiTrAtE
Kad pomenu Zaječarca , slika stara nekih 6 godina otprilike.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I dalje se opiru korporacijama možda zato.![]()
Pričam odavno da je Zaječarako top, nego ispade da palamudim
Inače, Blue, Zaječarac je dio Heineken grupe![]()
Znam mislila sam na drugi kontinent ono Amerika i to.![]()
Lav premium je najbolje "domace" pivo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks