Premjestili su klupe) ali je neko stub od tende posred staze napravio ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Možda je klupa namijenjena slijepim osoba. Pratiš štapom stazu za slijepe i paf paf eto klupa da odmoriš.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Premjestili su klupe) ali je neko stub od tende posred staze napravio ...
Eto taj je nezakonito nabio taj stub tu i onda ce vlast doci za jedno 10ak godina da umjesto kazne i naloga za hitno premjestanje mu kaze ajde ako mozes premjesti ti to, platicemo ruke pola pola samo da nam se ne ljutis.![]()
Jočić smijenila Valeriju Saveljić, Mujović hitno zatražio od EPCG smjenu OD Solara (pobjeda.me)
Moguće da je većina zaboravila na velikog borca iz redova Plantaža. A izgleda će ako se ovo ispostavi tačnim, taj manjak u zaradi u odnosu na Vericu Maraš lagano nadoknaditi zbog sujete Borda direktora, a zli jezici bi rekli jer nije htjela da zaposli člana familije jednog od ovih koji su zasjeli u Bord direktora.
Meritokratija na djelu reklo bi se.
I jeste, DPS je i za ovo kriv.
Prvi test koalicionih partnera ZBCG i PES-a. Biće zanimljivo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Eto su Mujovića premjestili na lokalni nivo, neće više praviti neprijatnosti Zubatom feudalcu na njegovom feudu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Hahahahahahaha
A Joko nepismeni mu je šef
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Kako se neće ovaj Šćekić odlit neđe u neku drugu zemlju pa nek dobijem ban...
"generalno manje gostiju u odnosu prošlu godinu ali je više gostiju iz kriminalnog podzemlja"
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
znači 50% više BIL lica u odnosu na prošlu godinu![]()
Last edited by outline; 13-08-24 at 10:18.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...dnje-sa-dps-om
bivša šefica kabineta Sveta Marovića, koja je sve napravila zahvaljujući tom omraženom dpsu. Budva je najbolji primjer kolko vrijedi čoek u ovoj državi
Ma biće opet izbori u Budvi, imaju još par dana fore... Ko zna kad će taj grad uopšte dobiti vlast i kad je dobije, koliko će potrajati.
https://www.portalanalitika.me/clana...-noci-bez-vode
u Eritreji je bolje stanje od ovoga. ne možemo napravit vodu ljudima pa ajmo da isključujemo vodu na 40 stepeni drugima. ko ih ebe, što će im voda ljetoKako su pojasnili, do prekida u vodosnabdijevanju će dolaziti do poboljšanja hidro-meteorolške situacije.
„Navedenim prekidima se obezbjeđuje voda za piće potrošačima u naselju Kuće Rakića, koji već duži vremenski period nemaju vode.Molimo sve potrošače da u narednim danima pokažu solidarnost i razumijevanje za navedenu situaciju“, stoji u saopštenju preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.
2024. godina
Qqq vise mi dodje za rubriku cemu se smijete ili odrzivost malih opstina?
Vozilo Službe zaštite i spašavanja Petnjica već nekoliko dana van funkcije.Građani Petnjice obratili su se našem portalu sa primjedbom da vozilo SZŠ Petnjica nije u funkciji nekoliko dana, zbog toga jer mu je jedna od guma izbušena.
Kako smo saznali nezvanično ovaj problem bi trebao biti riješen danas ili sjutra, radi se o gumi koju nije tako lako naći na tržištu i zbog toga je vozilo van stroja i upotrebe nekoliko dana.
Ne znam sta da kazem ...
Iz edicije ČEKIĆ BI POKVARILI za danas biramo:
DPS je kriv za ovo?
Tko leti, vrijedi...
Црногорце је одржало црногорско срце.
Sve to stoji kupila vlada mercedese od Bora Mijovica koji je bio clan glavnog odbora DPS i njegov finansijer al nebitno isto ko Osmanagic ka kombinacijama za specijalna vozila Monteputa i samo 20 kombija za ministarstbo prosvete bez lizinga... nebitno sve to biznis je biznis ...
Jel moze na ovaj kamion da se stavi regularna guma od kamiona?
Није их Боро Мијовић правио на Забјело, но су их у Њемачку правили, а он је њихов овлашћени заступник.
Нису ни они чисти да се разумијемо, но бољих и квалитетнијих на тржишту нема.
Додуше не знам ко је надградњу радио и то је исто јако битно код ових возила, и ништа јефтиније.Често то за Мерцедес раде аустријске фирме.
Ево видимо како су се освјеживачи прославили са овим кантама за МУП.
Што се гума тиче то су специјалне камионске гуме, али не мислим да је проблем у самој логистици, већ у чињеници да Петњица заједно са још најамње 10 других Петњица има статус пуноправне општине.
Last edited by BAR; 13-08-24 at 20:32.
E bogme tu se slazemo te takozvane opstine imaju kamione odlicne a predjsednik opstine i sef vatrogasne nemaju para ni da gumu zakrpe....
Ako vec oce da se igraju opstina onda neka budu finansijski odrzivi... sto ja da placam za druge?
Ps : biznis je biznis...
Да у праву сам, ево на овог петњичког пише Росенбауер (из Аустрије)
Озбиљна фирма, и ови камиони могу, ако се правилно одржавају, служити баш дуго, и по неколико деценија.
Ali najjace su mi restrikciej vode i kao nismo mo krivi no vidjite to sa ovim ljudima u Kuce Rakica.
Presmijesno.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks