Joni mogao si na plazu kafu popit za 1.5€
![]()
Јесмо, тренутно смо туристи овђе, уживамо и волимо ову земљу неизмјерно. Прошетасмо 20км данас. На крају завршили на вечеру у Дурмиторски Укус у центар. Веома задовољни са храном, услугом и олдскул домаћим вајбом са све 80ѕ плејлистом. Имам о чему и да црњачим али ноћас нећу. Волимо те Црна Горо.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
AdO_pG, Antares, BAR, BiTrAtE, Bluemoon, crane_operator, darko cfc, Dzi, efamouspg, emiretf, extravaganca, Gagarin, goldfinger, goozica, hercules, isnogood, johninum, kaemSe, Krstooo, LjukaTheMantidis, MeDo_JE, MLS, Mojsije, mrki7, NetworkMaster, nikolaf7, NSX, outline, retype_htc, Shadow'91, tigrovo_oko, VooDooPrle, wulfy, ^izzy^
Novo na našem tržištu...
Dok je nasa obala bila lijepa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/C-pjJ...duZmI1eXhzbWlm
Biogradsko jezero 14.08.2024
Sta je ovo? Kakav je ovo šut i otpad? Jezera nidje.
Kao da je tornado bio...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
То је торнадо звани Демократска Црна Гора. Сад ће то Симонида и ДФ средити. Има 2025 туристичка сезона да буде премоћна. Тек ће свијет да сазна ђе је та прелијепа независна држава Монтенегро на карти свијета.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Вјероватно је ниво језера пао толико да се стара дрвена конструкција нашла ван воде па праве нову на другом мјесту?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kad pipun podijeli 300000 državljanstava pa svi oni dođu za pasoš to će biti turistički bum. A i glasanja će biti svako malo pa će opet dolaziti. Biće više para nego od rusa i ukrajinaca.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Jaz, juce 14. Avgust u 10:30. Slika govori vise od rijeci o sezoni. Kako spasise ekonomiju ovi spasioci svaka ima cast.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Meni je nevjerovatno da ni jedan direktor aerodroma ne može da osigura makar ono najosnovnije - klimu i higijenu. Niko i ne očekuje da sa onom gomilom nesposobnih uhljeba imamo najbolji aerodrom u Evropi ali ovo makar nije teško obezbijediti.
Baza gostiju koji nikad više neće kročiti u CG je sve veća iz godine u godinu.
Top, taman da mozemo mi da se kupamo u cistoj vodi a ne u fekalijama i da se guramo za mjesto na plazu. Najvise sam uzivao 2020 kad je sve zatvoreno bilo, voda cista, plaze prazne.A sto ti mislis da direktori nisu nesposobni uhljebi?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ima li guzvi za vikend po plazama?
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
podjoh da vidimi taj kroasan...
nothing comes from violence and nothing ever could
Gleda li ko meni prije nego naruci?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks