https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ze-33-000-eura
Koja smo mi banana drzava.
Ovi oslobodioci 4 godine ne mogu da ugase ovo smece od ask-a, no im se ova sprda sa glavom i uzima nase pare e kuku dje zivim
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...-srbije-strada
izadje onoliki broj ljudi sinoć u BG i Crna Gora kriva nekako za nešto. smije li iko iz ove nesrećne države da reaguje na ovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pipunove lubenice unistise privredu Srbije, a vi velite da je placen coek
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Олош и један и други.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja pročitah clanak taj iz vijesti. Nešto mi ono nema smisla. Isto kao da Vijesti manipulišu, što je nemoguće
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Ko s đavolom uvoz-izvoz tikvi radi, o glavu mu se lupaju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jedino da ovaj sisnjo odgovori ovoj budali ali bolje ista nego nista posto se ostali politicari u Cg prave mutavi kad Usnija uzme da proziva.
https://m.cdm.me/politika/carapic-o-...anju-litijuma/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Moj glas ide onome ko sazove konferenciju za medije, iznese ispred sebe papire sa izjavom i u kamere izjavi: Vučiću, ne prdi života ti.
Stavljali zecani hemiju u lubenice da brze sazre pa kivan na zetsku privredu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prije dvije godine 12. avgusta Vuk Borilović (34) počinio je najveći masakr u novijoj istoriji Crne Gore kada je u naselju Medovina na Cetinju ubio deset ljudi, od kojih dvoje djece, a njih šestoro ranio. U znak sjećanja na žrtve sjutra će na Cetinju biti Dan žalosti, zastave će biti spuštene na pola koplja. Cetinjani će u ponedjeljak u 15 sati zapaliti svijeće i položiti cvijeće u Medovini.
Borilović je svojoj krvavi pir započeo 12. avgusta 2022. godine u popodnevnim časovima. Nekoliko dana prije nezapamćenog zločina Borilović je odveo ženu i djecu na more, a on se vratio na Cetinje.
U bezumnom činu ubijena su dva dječaka, dva brata Marko (sedam) i Mašan (11) i njihova majka Nataša Martinović (35), Rajko Drecun (56) i njegovi roditelji Danica (74) i Dimitrije (81), rođene sestre Aleksandra (52) i Danijela Radunović (51), Goran Đurišić (54) i Milan Mitrović (37).
Ranjeni su Filip Đurković, Aleksandar Drecun, Slavica Zvicer, Mileva Ramadanović, Darinka Čelebić i policajac Ljubiša Maksimović.
Vise je meni tragedija na zabjelo dje je me gusta i la parasien sto su na livadu napravili baste i zeznuli djecu da ne igraju lopte a taman su djeca aktivno se druzila i igrala... unisti talente naceraj ih u balon...
Nije privatna rezija opstina dala dozvole, zemljiste zgrade vjerovatno cim ga je Cijevna ogradila.... eto bice i sinagoga tamo, sto se tice dzamije nema interesovanja medju lokalnim domicilnim stanovnistvom iako na svakoj drugoj banderi preovladavaju zelene plakate. Pa i da budu dzamije i crkve i katwdrale nije problem samo da nema extremista...
Dupli posa)))
Ja ne shvatam sto su pravili tu klupe, a eto u Karadjordjev 80% klupa se klima ili fali daske, a neke su i razvaljene. No to spada u drugi sekreterijat sekreterijata kurca moga.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
isto mislim da je veći problem što je klupa po sred staze koja je napravljena da olakša slijepim osobama
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Trebali su je tik uz ulicu. Da su ti noge na cestu
f6
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks