Chebet je uzela na 5, Sifan bronza.
Svakako joj ne umanjuje uspjeh, baš sam navijala za nju posle ove 2 bronze, nevjerovatan podvig trčati sve 3 trke i uzeti medalje.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Veliki domet bi bio samo i završiti te tri trke.
Drago mi je da je Jakob uzeo zlato i da se Femke vratila svom tempu. Na narednim takmičenjima jedva čekam da vidim opet Adeleke.
Gorimo i sijajmo zlatom, mi Crnogorci i veliki Srbi.
Svaki dan je dobar za upiranje.
kako igra Srbija, podsjeća malo na onaj meč u Riu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kakva odbrana sa igračem manje. perverzija
Dva srećna gola Hrvata inače bi već bilo gotovo.
svaka čast i selektoru Srbije. kakva je on sve pljuvanja doživio od kad je selektor. tri puta zaredom zlatni na olimpijskim igrama. svaka im čast. ljudi su prošlog utorka gubili 6-0 od Australije, danas uzeli zlato.
kolko smo mi samo daleko od ovoga. i to se zahvaljujući selektoru
Dobro i mi smo pljuvali selektora,istina malo duže i na kraju uspješno za razliku od Srba što su njihovog,ali eto.
Mislim da je stvar u pobjedničkom mentalitetu ili je Đoković umješao prste sa njegovim receptom "kako zaboraviti na upravo izgubljeni set prije no što počne sledeći"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 11-08-24 at 14:09.
Goat reprezentacija.
ljudi su pobjednici. Mandić, Jakšić godinama toliko medalja. znaju kako da igraju ovakve utakmice. sa druge strane mi smo sve suprotno. na prste jedne ruke možeš nabrojati bitne mečeve koje smo dobili. a kolko puta smo protiv Srbije imali par golova prednosti i ništa
Da ne vjeruje čovjek kako se prošetaše u polufinale i finale.
Svaka čast.![]()
Ljudi jedva grupu prošli i uzeše lagano zlato.
Kukali Shofro.. Tenis, vaterpolo sa primjesom kosarke.. to je prejak udarac...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Po strani sto je Kari Pesic bogotac, a to je isto i Kari Stef, ali ne moze da se poredi ta ekipa SAD sa ovom. Prvo legendarni trener ih je vodio koji je mnogo veci kosarkaski strucnjak od Kera. Drugo imali su u zenitu Lebrona, u top, top stanju Kobija. 23godisnjeg Durenta, u zenitu Pola i Karmela, a tu su bili mladi Dejvis, Harden, tada bitan Kevin Lav, i Vestbruk. Igudala zenit, Cendler isto, Deron Vilijams takodje. Ovo su starci vec, ali ta Spanija je ubjedjivo najjaca evropska reprezentacija u ovom vijeku. I tih 107 - 100 je nesto nestvarno i ko zna kad ce neko moci to da ponovi. Sve ostalo sto su Ameri gubili posebno na Mundobasketima to su bili nesto slabiji rosteri. Jasno je da su njima OI jako bitne, i 2004. kad su izgubili imali su jako mladog Mela i Lebrona, u zenitu Dankana i Ajversona, vec tada sjajnog Vejda ali sve ostalo nije bilo ni blizu ono najbolje sto oni imaju. I kad je tako moguce je.
2012. da si doveo tim svijeta protiv te ekipe vjerovatno bi se slabije drzali od te Spanije.
Ova ekipa je strahovita. Ali jako, jako stara. Njihov najbolji igrac je covjek od 40 godina. To dovoljno govori o svemu. I koliko je on veliki. I u kakvom su eventualno problemu.
Last edited by Jakuza; 11-08-24 at 17:15.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ja se ne bih ni mrvicu zacudio da ta dvojica budu opet tu i ispisu se u domovini, sa 43 i 40. sad bih stavio dobre pare na to.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
ne znam da li si upućen - al šole ti je jedan od najvećih navijača zvezde u fudbalupisao je sjajne tekstove. imam druga koji zvezdu posle familije voli najviše, a šola očima ne može vidjet. ali on mi je rekao da kad je u pitanju zvezda, rijetko ko u CG zna tolko. pričali su nedje o tom klubu i veli mi drug, jedan od boljih razgovora o fudbalu. mada, zajedničko im je što ne vole protivnički klub, tako da su se našli
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks