nisam se bavio uporedjivanjem. o ljudima koji navijaju protiv CG na ovom forumu sam pisao veći broj puta, i zna se moje mišljenje o njima. padom vlasti i dalje uredno navijaju protiv Crne Gore, tako da mi je drago da argumenti njihovi padoše u vodusamo sam napisao kako jedan ekstrem (a ovaj to jeste u dosta situacija) vuče onaj drugi kraj ekstremizma. i tako dolazimo do začaranog kruga. jer radi ovakve reakcije dotičnoga, sve Crnogorce stavljaju u isti koš a to je pogrešno na toliko mnogo načina. jer eo 18 godina svi graju kako su svi Crnogorci za dps, mrze Srbe i Srbiju. istu grešku prave i mnogi u CG pa radi snsa sve Srbe stavljaju pod isti kišobran
ne navijam za bogija il Vanju radi snsa, ili da bih se dopao nekome. ne postoji bolja stvar kojom ćeš utulit te koji su rodjeni odje a navijaju protiv CG od toga da budeš sve suprotno od njih
za Hrvate redovno navijam (jedino nisam protiv Argentine na WC jer Messi jbg), ka i za ostatak naroda oko nas. podržava sam Donnu Vekić sad na W i OI ka da mi je iz kuće
Sent from my iPhone using Tapatalk

samo sam napisao kako jedan ekstrem (a ovaj to jeste u dosta situacija) vuče onaj drugi kraj ekstremizma. i tako dolazimo do začaranog kruga. jer radi ovakve reakcije dotičnoga, sve Crnogorce stavljaju u isti koš a to je pogrešno na toliko mnogo načina. jer eo 18 godina svi graju kako su svi Crnogorci za dps, mrze Srbe i Srbiju. istu grešku prave i mnogi u CG pa radi snsa sve Srbe stavljaju pod isti kišobran
), ka i za ostatak naroda oko nas. podržava sam Donnu Vekić sad na W i OI ka da mi je iz kuće
Reply With Quote
Bookmarks