Hahahahahahahaha
Zamišljam ovog Lažojkovog svjedoka kako smjenjuje Đuku, koljeničare i Čađa jer zapošljavaju uhljebe.
Što je bilo kad si se probudio Mujoviću?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Je li Krvavac zagovarao izručenje Čamgoza da bi Turska finansirala put Pljevlja - Metaljka - Goražde?
Je li Krvavac zagovarao izručenje Čamgoza da bi Turska finansirala put Pljevlja - Metaljka - Goražde? (antenam.net)
Ако је ово истина велики плус за ПЕС, Миловићу минус више не значи ништа.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Nego šta nego plus, samo je pokazao sta treba da se radi i ako zna kako ce da završi tamo
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Dritan Abazović i Filip Adžić su dobri ljudi, pošteni, hrabri i na braniku su demokracije u Crnoj Gori. Nije im bilo lako, neće im biti lako, ali ovu mladu krhku demokraciju treba sačuvati. Nisu jedini, ali su izuzetno značajan faktor svake dalje emancipacije i europeizacije Crne Gore. U to ime sva moja podrška.
Ratko Knezevic sponzor
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mene su sestre Knežević skroz ok
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Неко се биће прерачунао. Е јада.
Crmničani sjutra ponovo blokiraju Sozinu: Podvale i prevare nećemo dozvoliti
https://www.cdm.me/drustvo/crmnicani...r-i-monteputa/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zamisli drzave u sred sezone, vikend, blokira se Sozina![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...jekat-autoputa
zanimljivo kako niko iz es, ne smije ili neće da reaguje na ovo
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Spajke opet nešto zamutio? Nemoguće!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovo pitam iz razloga što su glavni politički partner premijera i njegov lokalni primorski funkcioner već kupili mašine i spremne su kad posao izgradnje crnogorskog autoputa krene. A posao će dobiti nosilac - biznismen iz susjedstva.
A zato je Car kupio nove Volvo kamione... Nego koliko cuh uplekao im se Ibra u posao pa je sve pod znakom ?
DPS je kriv zbog njihovog kriminala i korupcije.
Love, peace and respect.
Ma neko im je očigledno nešto obećao pred izbore pa sad traže pravdu
Vala i Crmnicani vazda skromno traze deset radnih mjesta umjesto da traze deset direktorskih mjesta.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Виђели они са којом лакоћом су им дали тих десет мјеста и неки им племенски поглавар сад се сјети као нећемо дозволити превару и ајмо испочетка. А немојмо.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sad ce pivljani da traze besplatnu struju, rovcani i moracani besplatan prozal auto putem, i po 20 radnih mjesta.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A Bokelji nista besplatna voznja trajektom?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks