Svaka im cašt, mnogi nisu svjesni ovog podviga ali nadljudska snaga treba da se izdrži ovaj tempo i odbrana Amerike u 4.čet
Vidio sam tačno po Lebronu, locked in na Jokića, čvrst stav, da ga za svaki dribling umori, a kamoli ulaz
Bizbi idolu, sta su to uradile sudije te si ovoliko kivan?
A izgubi jadan kao covjek, ponosno a ne vazda muka sa trecom stranom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo me podsjetilo na legendarno finale USA Španija.
Sitnice su odlučile ali istakao bih otvorenu trojku Dobrića pa trojku Karija na drugoj strani koja se nećkala.
Da brat Jokara nije napravio onaj glupi faul i dobio 4 faul ne bi USA mogla ni prici.
Ne bilo mi zamjereno meni je najvise zbog Jokica krivo inace....
Fantasticna utakmica vjerovatno je i citav bijeli svijet navijao za Srbiju da se prekine crnacka dominacija...
Steta ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Statistika je skoro pa ista za oba tima.
Mnogo bolje izdanje Srbije nego što sam mislio.
Samo zbog toga zaslužili su prolaz jer su baš poginuli na parketu.
Veoma teško kada se ovako fizički i emocionalno istrošiš da odigraš novu utakmicu ubrzo.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ameri zasluzeno prosli jer su imali Kera za trenera koji je ovo izgurao do kraja, za razliku od Pesica sto je prosuo dobijem mec.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Svaka cast momcima ! jednostavno nije moguce igrati protiv ovih 40 min u oba pravca..
Bas je danas Kari mora da ocepi, ozbiljni smo maleri
Jeste faul Jokica cist, al ona trojka KD + faul.. vidjelo se da je prvo faul bio, al nece da gledaju pascad.
Al dokle ce da sude Panamci i ta da ne kazem sta.
5min do kraja 5 razlike u kosarci dobijen mec
Nakon onih 13p za 30 i nesto sekudni Trejsija Mekrejdija do zadnje stotinke nije gotovo![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ma pricam generalno ne za nocas... dje ih nalaze
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks