Imam ga ja, odlican. I znam par njih sto ga imaju, isto zadovoljni
Ima li ko iskustva sa ovim aparatom
https://www.okov.me/mn/proizvodi/ver...om-2200w-lavor
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
![]()
Imam ga ja, odlican. I znam par njih sto ga imaju, isto zadovoljni
Do kad radi parking servis kod stadiona i da li rade subotom (teska prica a)?
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Što naćera današnje đevojke da pod full šminkom idu na plažu?
kompleksi
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sto se desilo sa Mil-pop aplikacijom?
Izgleda je uklonjena sa Play Store-a odavno a radnici pojma nemaju o tome.
https://www.mil-pop.com/mil-pop-loyalty-aplikacija
Ima li ko .apk, ako uopste radi?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
ja imam i radi mi normalno....Meni se prilikom promjene telefona (prije mjesec, dva) desilo da su mi dvije ili tri aplikacije nestale, tj neke su se prosto prebacile sa samsunga na samsung a neke nijesu htjele...imam sjajnu aplikaciju, koju ja bas cesto koristim, maltene svakodnevno, parking servis, koja mi cim je ukljucim odredi zonu i posalje poruku jednim klikom...nju sam uspjela d prebacim naknadno, kao i mil pop i jos neke koje koristim, a e-zdravlje, gradski saobraćaj nije bilo sanse da nadjem...sa starog nije htjela da se prebaci a nova ista ne postoji...e zdravlje nemam u ponudi...hahahah evo sd probah, ima i instalirah je tj cim udjoh na play prodavnicu i ukucah veli "omoguci"....te ja omogucih, hvala <3
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Od koliko sati radi sa klijentima podgorički katastar, tipa za vađenje posjedovnog lista?
Evo ja potvrđujem. Samo da znate da u katastru nema kopir aparata. Ako nešto treba da se kopira, kažu vam ima tu poslije dvije zgrade kopirnica. Koga god da pitate iz okolnih nekoliko zgrada kažu vam da katastar stalno šalje ljude u kopirnicu koja ne postoji u cijelom kvartu. Meni su u kancelariji Auto Janković onamo na magistrali iskopirali ličnu, ali to nije kopirnica nego njihova dobra volja da učine usluge nekom nasumičnom čovjeku sa ulice.
Zna li ko koliko se otprilike ceka na odobrenje lizinga? sva dokumentacija je ok i predata u banku.
Kod koga uzet kvalitetan elektromaterijal jer sve ovo sto obidjoh je dosta velika razlika u cijeni a pitanje je da li cijena prati kvalitet
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Batara(kod Jusovače),Elko tim(kod Okova na Stari).I kod njih ima od-do,ali kvalitet prati cijenu.
Ako nećeš sam da radiš,prvo se raspitaj za cijenu,pa onda viđi sa majstorom koliko bi te preko njega sve izašlo(ruke+materijal) jer svi oni imaju popust.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 08-08-24 at 12:25.
Pa zato i pitam
Razlika izmedju batare i elektro popovica je 200e za ove kablobe koji mi trebaju
Last edited by mrki7; 08-08-24 at 15:28.
Prvo pitaš koliko su samo ruke a koliko sve zajedno.Onda pođeš i pitaš i vidiš koliko je materijal za tebe.Ako dođeš na isto,ja bih mu prepustio da radi sve ker je tako zadovoljniji majstor a tebi svejedno.Takođe,kad uzimaš sam materijal sav višak ostaje tebi.
@mrki7 200€ razlike?! Pa ko je skuplji,Batara ili El.Popović?Isti proizvođač i tip materijala?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 08-08-24 at 17:08.
Da nije nekome od servera ostao kabl sa americkim utikacem ? Treba mi za ups
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Miviko elekto popovic a batara zajecarski kolko se sjecam a imam ponudu i nekod ceskog isto rekose da je okej majstor mi je te preporucio
Elektor popvic dodje najskiplji
Za kablove vidi obavezno u Elko tim
Da li znate gdje imaju da se kupe inox ograde koje su iz elemenata? Stubovi dođu posebno, a onda se poprečne šipke kače na njih. Na stubovima dođu držači koji takođe mogu posebno da se kupe.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koliko kosta sad pasos ako se vadi prvi put da se izvadi?
Prije je nesto jeftino bilo.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks