Isključivo krivim ove što prelaze šine. Ako je pokušaj samoubistva neka mu je sa srećom. Ako on misli da mu je to rešenje za njegove problem srećne mu bile. Svakome je njegova muka najveća. Apsolutno ne krivim ni u jednoj sekundi mašinovođe jer oni ne mogu ništa da učine bez da prikoče i da daju sve od sebe dok to rade i to je to što oni mogu
Kad prije -> a oni do sad ko zna koliko škoda razbili.
Bez tipli.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne. Hocu da kazem da za auta ne bih centa isplatio jer nisu parkirana propisno niti na mjesto koje je predvidjeno za parking. Prosetam tuda cesto i redovno mi sviraju da im se maknem jer izlaze sa "parkinga". Ko je iz Podgorice zna da se do unazad par godina tu nikad nisu parkirali.
Da je pjesak stradao Glavni grad i Skupstina stanara bi se mogli suociti sa ozbiljnin tuzbama.
Izvodjac radova i nadzor takodje.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Za nepropisno parkirana auta postoje sluzbe koje to trebaju da kaznjavaju. Prije nego se isplati steta naplati se kazna za nepropisno parkiranje.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://barinfo.me/saobracajna-nezgoda-u-zaljevu-3/
Sreća da se ovuda vozi sporo kada nema guzve....
Nakon kupovine ide EGR OFF DPF OFF a nakon udesa TABLICE OFF.
Prema tome, šta da ti kažem?
moguce da mi je promakao jos koji danas, UL-TV-UL
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
jeste od jutros zamalo zaboravih
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
Cudo da niko nije okačio kako se zakucao lik u rezervoar od kamiona kod Kalije...
![]()
Opet golf u nekom udesu, nema dana bez udesa i nema udesa bez golfa. Mislim da je krajnje vrijeme da se zabrani to auto i vozaci koji ga kupe.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks