jes pa da te dvoje proganjaju po forumu
hahahahaahhahahahah isto sam primijetila, više se njegovome rekordu radovao no svojoj medalji
inače, oduševljena Duplantisom, kako čovjek sa lakoćom skače, ono je zvek!
I Vlado Jovićević koji je 5 puta sugerisao da je trener Italijan pomogao Italijnskom kolegi ahahahahahahahahah ne može Vlada niko ubijedit da ovaj Gvideti nije imao misiju
plus dade otkaz...zao mi je ovih cura, sila su! I mogle su jos da vladaju svijetom...i Mogla je Maja Ognjenovic jos ovo da osvoji i bas mi je zao i ona karijeru zavrsava danas 40 godina puni.
I jos nesto, ja ne pratim sport preredovno ali brate ono sto cine ove sudije gimnasticke je grdje od umjetnickoga klizanja! Dosude ocjene, mijenjaju, ljudi se raduju pa im uzmu medalje....ono je zlocin! Ona RUmunka Ana Barbosu juče me je na srce zaboljela...stvarno davanje nenormalnih ocjena pa posle prepravljanje je bljak! Sudjenje najgore urnise sport!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
isao je na jednom od dva JRT kanala (prvi kanal, cetvrtak u 8, ako se ne varam), i oduvijek je bio juing, ali je u jednom od prenosa sa olimpijade dugo djurkovic kao 'ekskluzivu' iznio podatak da se raspitao kod inostranih kolega i da 'nije ni eving ni iving, nego juing!'
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ode Alzirka u finale boksa, izgleda da posle ovog blacenja i maltretiranja zadnjih nedelju dana, proradile su negativne emocije i inat (Djokovic trademark) te ce svakoga da isprebija
Taman nek im na kraj i ***** izvadi.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Novak Đoković je odlučio da ceo iznos (200.000 evra) od nagrade koju je dobio od Vlade Srbije zbog osvojene medalje na Olimpijskim igrama, donira u humanitarne svrhe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Gleda li ko rukomet EGY-ESP?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
11min je trebalo Španiji da postigne prvi gol protiv Hrvatske. trenutno je 3:1, Hrvati neuporedivo bolji no u prošlom meču
6:2 vode Hrvati. sjajno igraju
kakav rukomet bi. Francuzi su imali +6 na početku drugog poluvremena da bi ih Njemci stigli i poveli. imali su +2 na minut do kraja. sedmerac za Njemce na nekih 10tak sekundi do kraja i gol. tajm aut i Francuzi gube loptu tako što bacaju loptu u ruke Njemcima i remi. posle produžetaka prolazi Njemačka, tako što Uscins daje gol za prolaz na 4 sekunde do kraja meča
Francuska je inače branila zlato iz Tokija. otvorilo se Danskoj bukvalno sve za šetnju do zlata
Što radi Mandić 5 golova za sad.
Je li ovo moguće?
Kakav gol.
ide Jakšić! kakav gol dade čoek
Невиђено говедо овај грчки голман. Како их унакази. Умјесто читаво тијело да бачи пут лопте, јер је имао времена, он вели лагано ћу ја ово само руком одбранит.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Rekoh ja. Sad im je samopouzdanje do neba. Mislim da će Australija da dobije usa a srbi teško da će onako loše ponovo odigrati protiv njih.
Moji tipovi :
Ita - Madj -> Ita
Hrv - Ita - > Hrv
Srb - Aus -> Srb
Hrv - Srb - > 45%-55%, sad mi je srb prvi favorit
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Mandić je baš doktor za ovaj sport.
Kapa dolje Srbima, kakav pobjednički mentalitet! Dajte nama Savića da spašava što se spasiti više možee, evo Srbi nam sad vode savez, apelujem da nam dovedete Savića da nas vadi iz govana, ćerajte onu luzerčinu više!!!
Kakav spektakl odbojka Poljska SAD.
Kakva karijera.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
- In the 2004 Olympics he placed fifth in Athens.
- In the 2008 Olympics he won the gold medal, outscoring his opponents 24-3 in the 120 kg weight class in Beijing.
- In the 2012 Olympics he won the gold medal, outscoring his opponents 14-0 in the 120 kg weight class in London.
- In the 2016 Olympics he won the gold medal, outscoring his opponents 16-0 in the 130 kg weight class in Rio de Janeiro.
- In the 2020 Olympics he won the gold medal, outscoring his opponents 24-0 in the 130 kg weight class in Tokyo.
- In the 2024 Olympics he won the gold medal, outscoring his opponents 20-2 in the 130 kg weight class in Paris.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kakvo bacanje diska. Alekna ruši OI rekord (svoga oca iz Atine) i onda Jamajčanin tačno 70m baca i postavlja novi![]()
Sta napravi covjek na 400m. Aooo svaka cast.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks