Joker je to.
Why so serious?
Svaki dan je dobar za upiranje.
Neka puste i Amerima ovako rano da povedu 20 razlike, pa ce biti 80 razlike na kraju.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
treba pomenuti Dobrića i Petruševog. Ognjen dvije trojke kada se stizalo plus ona u produžetku. Petrušev sjajna odbrana plus ona dva jako bitna bacanja u produžetku kada se Australija odlijepila
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
aleksa +23, micic -21 na terenu.
raduje forma marinkovica.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nikako da naletim na musku konkurenciju ovog skejtbordinga. Vazda na curice nabasam.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Aleksa i Dobrić su odigrali ključnu ulogu kad se stiglo vodjstvo kengura u trećoj.
https://x.com/amfetaminolohie/status...50451647987736
Htio sam i prije, ali bolje sad kad je utakmica gotova, moram da uradim nezamislivo: pohvaliću komentatora jednom u životu! Zaslužio je Vlado Perović, danas izvanredan i generalno baš dobro prenosi košarku na OI i vidi se da prati i da je u toku, što je ono što ja i u suštini jedino i očekujem od komentatora. Kako je dobro prije neki dan pričao za Bookera, da je postao dobar sekundarni plejmeker, umjesto što je čisti skorer, i sve ostalo po redu, po tome znaš da je u materiji i da ga stvarno interesuje i da - neko drugi bi izdiktirao mjesto rođenja, koledž, prosjeke i procente i rekao đe i s kim igra i kad su ispali u playoff i vidimo se.
Sjutra ti je muški park, isti termin kao i žene danas. Trikovi su bili i prošli u obije konkurencije. Park ide brže i dinamičnije, trikovi koliko su dobri i impresivni traju i traju, dok se namjeste pa padnu i ne urade ga, nikad u dom.
eee, srecna olimpijska vremena, kad je branko 'solo kombinacija' vujisic prenosio dream team, a pomno se pratilo ko ce od komentatora prvi da sazna kako se ispravno cita ewing.
... sto bi znali da su gledali seriju dallas koja je isla samo par godina prije OI.
Kakva paklena igra Kanade.
Kao da gledam neke kosarkase da su izasli iz kafane oko 03h ne mogu ispod koša da pogode.
5 poena za 9min
da pogodim - jedni vele da se previse lozio na srbiju, drugi da se nedovoljno lozio na srbiju?
ms. safari je pitala ko je komentator, sto treba da mu je dovoljna pohvala.
kako nekako loše igra Murray ovaj turnir za sada. ili je van forme ili SGA i on zajedno ne mogu
nije spreman, valjda vuce jos onu povredu iz play-offa. propustio je skoro cijele pripreme, par dana pred pocetak je potvrdio ucesce. ali uzasno izgleda.
6 igraca francuske koji su prosle sezone bili u NBA su ubacili 1 kos iz igre. i vode 16.
jbg, zato igrač virtusa koji je igrao po Kaunasu i Lionu objašnjava stvari
Majka me ne bi bodrila ko Kendricks Duplantisa sinoć. Svaka čast za t
Majka me ne bi bodrila ko Kendricks Duplantisa sinoć. Svaka čast za tog momka, ima na ovim igrama sjajnih potvrda uspješnih sportista i mnogo novih nada.
Kakva košarka.
Njemci šetnja do finala.
Žao mi Srbiju.
Mislim da nema ni 1% šanse da će biti 30 razlike.
Ovi će opaliti 50 trojki 40 će dati.
kako je sve lakse kad zakucas goberta za klupu.
brine pred sezonu sto ingles, NAW i gobert u ovako losim ekipama ne mogu da opepele parket.
da je bio žrijeb po onome pred turnir, Srbija bi igrala finale
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks