Cus katolicki brod osvestan
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
To kad je tamo pa ovamo,duplo osvještan.
Nego,najveća muka bila to što se do Dubrovnika ne može brodom no što se opet od blama političara ovijeh našijeh opet misli kako preći granicu bez blama tu odma sa prvim susjedima.
Jasenovca se sjetili baš se sjetili Jasenovca i to koji?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ovako se to završava u raznim Bangladešima čemu očigledno stremimo uprkos zakletvama u Evropu.
Realno, da li bi vas čudilo da se premijer jednog dana kada se sve ukanali javi iz neke zemlje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Nisam ja rekao da je na liniji BD-DBV nego sam te pitao odakle lupas da je sad na liniji Zadar - Pula?
Mogao bi jednom da odgovoris na precizno postavljeno pitanje osim sto lupas k'o Maksim.
Otkrili ljudi 'Marinetraffic' i da mogu da vide luku polaska i dolaska i odma poceli da sire dezinformacije.. Mada koja im je publika i ne bi trebalo da me cudi.
Otkrio si jos jedan sajt za pracenje brodova? BRAVO!
Guglaj jos malo, ima takvih na stotine.![]()
Last edited by Fidel Castro; 05-08-24 at 13:41.
--------------------------
Do Not Disturb.
Druze, brod stoji od juce popodne u Puli.
Da je na drugoj liniji, odavno bi isplovio i nastavio na toj "novoj liniji". Taj brod se zadrzava po pola sata u luci.
Kapiram ja da ne znas o cemu pricas ali ti i dalje nastavljas sa istim informacijama koje apsolutno ne potvrdjuju praznu pricu koju si procitao na pamflet portalu.
Do Not Disturb.
Ništa strašno, probali liniju, nije im se isplatila, nije bilo posla, ugasili, prebacili neđe đe ima putnika.
Kad su je uvodili pisah ovdje da se neće leba najes.
Nisam nikakav Tesla, no mi ne bilo jasno da 55€ kartu u Budvu ćeš slabo prodavat.
Jednostavno, na naše primorje dolazi sirotinja iz regiona koja nema para za razne Grčke, Turske all inclusive i slične rabote.
I od takvih očekivat da se četvoročlana familija ispruži 220€ za suve karte do Dubrovnika nije realno. Jos ako popiju&pojedu tamo eto 500-600€.
A toliko lokalni gosti očekuju da plate apartman za familiju za ljetovanje.
Ako se maknu Rusi koji su uglavnom u svojom stanovima ili stanovima zemljaka, ostala je struktura gostiju ista kao 90-ih.
A takve inače ne zanima Dubrovnik.
Ja bi se obogatio ođe kad bi naplaćiva “što sam vam pisao”, a što je uvijek kvalifikovano kao “bot DPS” i sl…
Tako i za ovaj Lažojkov brodski posao decenije.
Tko leti, vrijedi...
Neposlusni građani... nije ni cudo sto oce da ukinu mjesne zajednice
https://www.facebook.com/share/v/1eW...ibextid=FQVVTg
Mjestani bjelopoljskih sela blokirali ulaz u opstinu BP bore se protiv otvaranja kamenoloma iako je opstina dala UT uslove...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Do Not Disturb.
Moguće da lupam, iz Zadra do Pule se vozili “onako”.
Kvazi portali za maloumne to je već stvar ličnog gledanja.
Vjerovatno slično mišljenje ja imam o nekim medijima koje ti konzumiraš, pa ih tako ne nazivam.
Lupati istu praznu priču….
Može ti bit da se tako obraćaš forumašima kad si moderator.
Da tebi tako neko nesto napiše bio bi banovan.
Tko leti, vrijedi...
Ja ne znam zasto su se "vozili" ali ne znas ni ti. A ne znaju ni ti kvazi novinari portala koje pratis.
To je cinjenica pa ajde da se bavimo cinjenicama.
Ja ne znam kad ce i dje ce dalje da ide ali ne lupam unaprijed i ne sirim dezinformacije okolo kao sto radis ti, vodeci se pomenutim portalima koji samo to i rade.
Pa lupas praznu pricu da je brod presao na drugu liniju a to ocigledno nije slucaj. Makar ne u ovom trenutku dok ti pricas/pises.
Nisam moderator nego admin ali to nema nikakve veze. Javi koga sam banovao radi neceg slicnog pa da bude da si jednu cinjenicu napisao. U protivnom, opet lupas i nagadjas, kao i do sad.
Last edited by Fidel Castro; 05-08-24 at 14:23.
Do Not Disturb.
Eee sjetimo se samo kako je dps domacinski upravljao trajektima, bez ikakvih obustava i zastoja, a sve u korist drzave. Dje su ta vremena...
Umoran sam od svega sto znam
Ne upravlja DPS vise trajektima samo ih iznamljuje na koriscenje novima to jest DPS Ban uzima lepe parice
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Šta ono član drug Tito napisa na drugoj temi ne znam jesam dobro shvatila da trajekt nije osiguran jedan kamion mu se drugu zalijepio na branik i to napisa.
E prelijepo ionako je uživanje posmatrati krajolik Boke nego još da ti neko zagorča tih par minuta da prekratiš.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Godinama smo slušali o promašenoj investiciji od milion eura,pravljenjem fabrike za pelet u krugu Plantaža,i podignuta je optužnica tim povodom.
Danas,isti takav milion bačenih u promašenu investiciju sadnju lavande na zemljištu Rudnika uglja,niko ne spominje.
Jer volja naaaroda
Tko leti, vrijedi...
A kad vidiš Oliveru sjeti se Dajka,
Učinila je za njega
Više nego majka
https://x.com/mimformer/status/1820517531192623274
Love, peace and respect.
Da počnemo dan sa jednom šalom.
Kao što je njegov ministar (sad već ne znam čega) Mujović posmjenjivao sve u EPCG, Cedis, Rudnik i Solar kad je shvatio nivo nezakonitog partisjkog uhljebljavanja.
Mada novi ministri super rade. Ministarke turizma i saobraćaja u špicu sezone i blokade saobraćaja od izbora do danas bile na neki Vučićev event povodom Oluje i na godišnji odmor.
Sad će Lažojko da ih smijeni
Last edited by Gagarin; 06-08-24 at 07:06.
Tko leti, vrijedi...
https://www.cdm.me/kolumne/bursac-za...ato-za-srbiju/
E moj Bursacu dijagnozo.... samo si potrefio da je Nolu ostalo samo da osvoji Banja Luka open i da je kompletiran. Ovo mijesanje sporta i politike ubi nas prvo od novinara pa do ableka... uzas
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 06-08-24 at 07:33.
Zbilja ablek
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks