duplo!
Ja vise nemam komentara...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
duplo!
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovaj je gleda previse westerna na Pink!
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Da nije zalosno, bilo bi smijesno.
Zamisli sta ce biti za 20 godina.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ljudi su postali puni sebe, dje mene neko da izbije, mene neko da uvrijedi ili sta trece.
Odma da uzvratim, a ne kapiraju da ima 3 scenarija danas: groblje-bolnica-zatvor
Jedan od ta 3 scenarija je rezervisan za jednu, jedan za drugu stranu.
A slozicemo se da nijedan nije dobitni.
Iskulirajte ljudi, a vi sa laznim egoima, skalajte malo.
No se nema mu*a na fer vise pobit covjek, pa se sve mora rijesavat sa oruzjem, ekipom i slicno.
Zemlja junaka i postenih ljudi veli, nekad biloooo.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Zamalo dize motociklistu, a onda bi bilo na forum da je motociklista kriv 100%.
Sent from my iPad using Tapatalk
Na magistralnom putu Bar - Podgorica, od Virpazara ka Vranjini, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđena jedna osoba.
"Vozilo 'pežo' kojim je upravljao G.Č. (53) iz Njemačke, u kome su bile tri osobe, sletjelo je sa puta" saopšteno je Radio Baru i Bar Infu iz policije.
Povrijeđena osoba transportovana je na ukazivanje medicinske pomoći
Je li neko čuo za nesreću danas kod Grahova, motocikl/automobil? Nema ništa na portalima a dobio sam dojavu danas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Druga zguzio kamion na trajektu. Vozac kamiona priznao krivicu, napravili par fotki i popunili evropski. Medjutim posto se to desilo na plovilu, agent ga je proslijedio ka pomorskom saobracaju (ili kako se vec sad zove) da se steta naplati od njhovog osiguravajuceg drustva.
Sva papirologija sa fotkama proslijedjena Lovcen osiguranju te je zahtjev za odstetu odbijen jer trajekt nije osiguran.
Moze se naslutiti koji je trajekt u pitanju.
\\OFL•GIC
A moze li posto vozac kamiona je fer covjek da naprave evropski na kopnu na putu i slikaju opet i opet podju u lovcen osiguranje?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Je li ga zguzio trajekt ili kamion?
Npr,prelazim pružni prelaz,udari me auto njegovom krivicom na pružnom prelazu...obraćam li se ŽICG i ko njih osigurava ili osiguranju auta koje me udarilo?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Uh ako nisu osigurani kako ce osiguranje auta da ih ožuli
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne znam kakve veze ima trajekt sa tim.
To je kao da oces da se naplatis od Monteput-a jer te neki degenerik udario na autoputu.
Druga je stvar da je u pitanju trajekt gdje se vozila ricaju (osiguravaju) pa je trajekt odgovoran za nepomicanje istih. Ali u ovom slucaju mislim da trajekt nema apsolutno nikakve veze.
A to ako nije osiguran je poseban problem i tu vec moze da ide tuzba, da ne pominjem javni/medijski linc (vise nego zasluzen).
Do Not Disturb.
Ili da su se sudarili na privatnom placu a vlasnik ga nije osigurao![]()
Zapisnik se pravi kod "kapetana" broda i s tim ide u Lovcen. E sad ovo sto nije osiguran, kako je to moguce?Tako je bilo kad je meni autobus okinuo retrovizor na trajekt prije 2. godine a vozac samo produzio jer nije osjetio da me zakacio.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zasto bi se zapisnik pravio kod "kapetana"?
Pa nije se to desilo van teritorijalnih voda CG pa da se primjenjuju neka deseta pravila nego se desilo u zalivu.
Ja stvarno ne znam o cemu pricate/pisete a nisam siguran da znate i vi sami.
Mislim ovo je zemlja cuda, svaki dan saznam za neku novu nebulozu koja veze s' mozgom nema pa ne bi ni ovo trebalo mnogo da me cudi ali definitivno ne mogu nac' nikakvu logiku u tome.
Do Not Disturb.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks