Увјек сам присталица да држава наплати сваки цент.
Надаље до уласка у ЕУ треба ревидирати све увозне политике и увести царине на све производе који долазе из Цефте.Ту по нас штетну огранизацију напустити колико сјутра.
Такође царину од 100% треба увести на флаширану воду.
Но се бојим да кад призими ни то неће боти довољно.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nema cega se tu, na zalost, nije desavalo zadnjih par godina al' skoro za nista od toga nisu krivi turisti vec mi lokalci i pohlepa za $$$$. Dok neko ne strada unutar spilje nista se nece promijeniti a kada ce stradati je samo pitanje vremena.
---
Edit:
Konkretno za ovo oko lupanja po zidovima ne znam o cemu se radi ali to nisu radili turisti 100%, vec vjerovanto neko od ovih pohlepnih za $$$$ ko je htio da ukloni alke na koje se vezu (bez prava) pojedini brodovi unutar spilje. Znaju Novljani o cemu se radi, ne sumnjam...
Last edited by beatnological; 04-08-24 at 16:54.
Znam ja to a to što su lokalci me posebno rastužuje.Gledala sam propadanje Novog kojeg znam od djetinjstva i ne znam što da rečem.
To je najljepši grad CG primorja za mene a više mi je mučno da gledam još odavno kako se prema njemu neki odnose nevezano za politička opredjeljenja ne pričam o tome pričam generalno o mentalitetu Crnogoraca. (čast izuzecima)
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
OSUMNJIČENA PRED TUŽIOCEM PRIZNALA UBISTVO: TVRDI DA JE PUCALA ZBOG MALTRETIRANJA I DA NADLEŽNI NISU REAGOVALI NA PRIJAVE
Četrdesetdvogodišnja Faketa Ličina iz Petnjice, prema saznanjima "Dana", priznala je pred tužiocem u Bijelom Polju da je u petak hicima iz pištolja usmrtila Rožajca Amera Jahovića (45). Petnjička policija uhapsila je u petak po podne supružnike Faketu i Izeta Ličinu (55), osumnjičene za ubistvo Jahovića, koji je inače živio u selu Bukovica.
Osumnjičeni su nakon hapšenja sprovedeni u Bijelo Polje, gdje ih je u Višem državnom tužilaštvu saslušala tužiteljka Ljubica Caković.
–Nakon saslušanja u prisustvu branioca Gorana Pantovića, određeno im je zadržavanje u trajanju od 72 sata. Oni će u tom roku biti privedeni kod sudije za istragu bjelopoljskog Višeg suda Vanje Rakonjac – kazala je Caković.
Kako "Dan" saznaje, Faketa Ličina je tokom saslušanja smireno ispričala da je počinila ubistvo i da je na to bila prinuđena postupanjem Jahovića.
– Maltretirao je i mene i čitavu moju porodicu dugo vremena, zbog čega smo ga više puta prijavljivali nadležnim državnim organima. Prijavljivali smo ga policiji u Rožajama i Beranama, pisali tužbe preko advokata i vodili sudski spor, ali sve je bilo bezuspješno. Često je zvao telefonom i prijetio i slao razne fotografije. Više nijesam mogla da izdržim ovo maltretiranje i torturu. Iako sam to tražila, niko od državnih organa nije želio da pomogne. Zato sam odlučila da sama prekratim ove muke moje porodice – kazala je Ličina.
Izvor: Dan
Novinar: Milovan Novović
E ovo je jedan dobar povod za unutrasnju kontrolu drzavnih organa i nemar ... ali ostace na tome
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Onaj brod sa Lažojkove linije za Deubrovnik, prebačen na Zadar-Pula.
Ka svaka Lažojkova rabota.
Jedino Koljenicu ne laže. Ne smije, jbg…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Biznis kolega samo biznis ...
Sjetih se sad, muka mi je kopat telefonom po forumu, kad je krenula priča o lavandi uPljevljima kako bi se uzgojem ove biljke opravdao uzgoj par stotina uhljeba u Rudniku uglja.
I kad neki INTELEKTUALNI LUMENI objašnjavahu kako sam ka bot DPS koji se sprda genijalnoj poslovnoj ideji Koljeničinog osvježivača Lekića.
Doduše posao je trajao znatno duže od Lažojkove brodske linije za Dubrovnik.
Što jes, jes…
Dakle, uživajte u novoj epizodi Nakovanj bi pokvarili.
https://www.vijesti.me/v/718665?utm_..._share_counter
Tko leti, vrijedi...
Sagovornik Vijesti iz Rudnika uglja kazao je da je u ovaj posao uloženo preko milion eura. Samo u kupovinu dva traktora od kojih je jedan italijanskog brenda McCormick, jačine 300 konjskih snaga, najsavremeniji na tržištu, a ujedno i jedinstven primjerak u Crnoj Gori uloženo je oko 310.000 eura...
Al barem ce ostati ljekovitog bilja, nije bas tamo klima za sve .... bolje jabuke i sljive da su posadili...
Čađo pošteno zaradi svojih 7000. A ne ka ona lupežica Verica Maraš!
Tko leti, vrijedi...
47 godina, mlad...
https://www.cdm.me/hronika/pucnjava-...okom-bjekstva/
Karma je cudo, a valjda su influenseri obojica...
https://www.cdm.me/drustvo/odmaralis...aredne-godine/
Odmaralište na Veruši dobija dva moderna paviljona sa 60 trokrevetnih soba, u funkciji od 1. jula naredne godine
Pita bi ja ovog direktora sto ne kaznjava lopove , te iste tamo zaposlene? Masu donacija skija cizama svega su dobijali pa ih ti radnici prodavali?
Ako je drzavno to je ka privatno...
U pravu si.
On je još na liniji Budva - Dubrovnik samo se malo dematerijalizovao, pa ga vide samo odabrani.
Nama ostrašćenim depesovcima se priviđa na drugim mjestima. Tako nam i treba kad pratimo koakinske medije. Odatle nam i ove halucinacije ispod.
Tko leti, vrijedi...
jel to taj brod? ako jes onda ipak plovi po Hrvatskoj
https://www.marinetraffic.com/en/ais...:402311/zoom:8
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo i jedan sajt koji nije kokainski.
https://www.vesselfinder.com/vessels/details/9259434
Tko leti, vrijedi...
Не би ваљда тако безочно слагали.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Budva da se poveže sa Dubrovnikom to je u startu blasfemija osuđena na propast.
Je li taj brod bio osveštan?
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Definitivno.Nešto ka tenkovi devedesetih.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks