Ja nisam plakao, upalo mi nesto u oko
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Vidji medalju, kilo zlata
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
kad okreneš tenis
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
🥹
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
https://x.com/NRad17/status/1820089621008601190
Kakvo povlacenje, ide se na 100tu titulu !
BBC to sa stilom uvijek uradi. U kakvom vremenu velikana ovog sporta smo mi zivjeli.
It is official more than ever. He is a GOAT.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
sad možemo fino da pratimo kraj plivanja i ovo finale na 100m kod muškaraca
Najavio sam bio da se necu oglasavati na dan finala, dok se sve ne zavrsi. Pusti dja'ola, zar nije bolje ovako, no da tugujemo sad jer sam ja imao nesto da istrabunjam po forumu.
Ritern, ritern, ali i servis! Taj "serv-return ratio" je bio mnooogo bolji danas. Iako bi neko rekao da ritern i nije igrao neku ulogu, jer nije bilo brejkova uopste, ali igralo se dugo na Karlosovim servama. To podriva samopouzdanje. A i breme favorita je malo doprinijelo. Dje je bio onaj osmjeh Karlosa, onaj kez, da se kliberi ka' blesav.. dje je danas bilo to "uzivanje u tenisu"? Ne, nego, ako ste primijetili, dobro je popizdio bio na kraju prvog seta. Sve je drugacije kad si favorit. Najlakse je biti opusten i "uzivati" kad si underdog. Autsajder.
Ali Nooole... Mozda i najveca razlika u odnosu na wimbledonsko finale, osim serve i riterna, je sposobnost Novaka da se ne glupira sa nerezonskim greskama. Covjece, na W vec posle treceg udarca u poenu, on je MORAO mrezu ili aut da pogodi. Ono je bila trauma za gledanje... E, danas je bila druga prica. Maksimalni fokus! Naostren kao brijac! Mnooogo je bio zaeban.. cak i za velikog Karlosa...
Ali, ispade da je u ovom mechapu sljaka Novakova podloga, a trava Karlosova. Haha.. Jer, sto sam i najavio nekoliko dana pred finale, sljaka ce pomoci da ce Novak imati taj maaaali djelic sekunde vise da se namjesti za ritern. I to je, pokazalo se, bila ooogromna razlika u odnosu na W. Na W kad ti Karlos raspali iz sve snage u cosak, cao-zdrao.. Odje nije bas tako. Sve mu dolazi nazad u noge. Stres od Novaka.
Medjutim, hajlajt dana mi je Novakov pristup mecu. Podijelicu s vama sliku koja mi je sve cesce bila pred oci kako je mec odmicao.
Bukvalno, Novak nije htio NISTA da mu da. NISTA! Nema dzabe danas, druze.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Alkarazr je imao svojih kikseva koji su ga kostali pobjede u zavrsnici, isto kao Nole pretprosli put. Zamijenile su se uloge, ne mogu obojica u isti dan bit na najvisem nivou.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
rekoh ti je ovizinekad, ali samo nekad pravde ima. tolko toga zajedničkog imaju Messi i Novak. osporavani od svih, a kompletirali su sve. i to onda kad je malo ko očekivao i kad se znalo da je to poslednji put.
što se tiče meča - od prvog poena se vidjelo da je Novak bolji. ono što ti i ja pominjemo ka avetni odje - stojao je na baselineu stalno. napadao FH kad i kako treba. servis ga je služio sjajno, izvukao se u onom gemu prvog seta kada je Carlos imao one silne brejk lopte. ritern je bio najbolji ove sezone. ujedno najkvalitetniji meč Novaka je bio danas. ovo je bio meč karijere njegove i on je to znao. čim ga je služila onako dobro BH paralela, znao sam da je to - to
treba reći svaka čast i Carlosu. šampion.
Simbolicno kao Mesi, bravo Srbijo slavite zlato i najboljeg ikad u istoriji ovog sporta!
kakva trka Finkea na 1500m. srušio je svjetski rekord
basketaši Srbije izgubili od Litvanije i moraće kroz četvrtfinale
Last edited by outline; 04-08-24 at 18:00.
Hvala Novače na tvojim i našim suzama radosnicama.
Kao što kolege rekoše, kosmička pravda je zadovoljena.
Dokle će, samo on zna. A mi ćemo uživati do zadnjeg odigranog poena ovog vanvremenskog sportiste i čovjeka.
Veli Šole maloprije samo da ustupim par stolica kolegama iz BBC-a. Brat.
Carlos je klasa, svaka čast na ovoj izjavi
jeste da je atletika noćas numero uno, al eo za basket ako koga zanima
https://x.com/burek/status/1820149055563104607
Zamisli bez izgubljenog seta.
6/6
12:0
Kako nam je Sofro? Zna li se sto?
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Tu je Šole, dominira na 100m.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks